Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti

arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. izmire mail attım ve almanya fabrika ve tüketici hakları mahkemesine başvuracağımı belirttim. olmazsa yarın birde telefon edeyim. ayrıca fotğraflama konusunda haklısınız. sonuçta elimde delil olması iyi olur. araba şu an serviste yatıyor. aslında uzun sürede çıkarmayı düşünmüyorum ama malum önümüz bayram. bakalım zaman neyi gösterecek. detayları zamanla sizlerle paylaşırım.
    ben 1 defa geri geri giderken arabayı zorlamıştım ve çok koku gelmişti. sonrasında hiç ama hiç zorlamadım. ayrıca yaklaşık 16000 km si şehirlerarası yolda yapıldı. şehiriçinde ev ve işyeri arası gidip geldim ve yolda gayet düzgün bazı yerleri hafif eğimli bir yol. o yolları ben eski arabamla da katettim. tam 110.000 km yaptım ama sattığımda hala taş gibiydi (eski aracım vectra b idi).

Yorum

Insignia'dan önceki aracım Renault Megane idi. Ben aracımı sırf bu debriyaj balatası yüzünden sattım umarım bu sorun bendede çıkmaz çıkarsa bu bana ikinci darbe olur. Megane için 2.000 TL masraf çıkartmışlardı. Onu ödememek için satmıştım arabamı. Insignia'yıda kaybetmek istemem.

Size büyük geçmiş olsun.
      Beyaz tutkudur.

Yorum

bu ne yaa saçmalık 24000 de balatami biter ben focus kullandım 150000 km yaptım ve balatanin ismini bile anmadım kesin bir sorun var bence
        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

bir sorun olduğunu servis ve fabrika da kabul etse ..!

Yorum

kabul etmeyecek ne var bunda anlamıyorum ki. sonuçta kapı qibi qarantisi var bu arabaların. ve araba çok ciddi bi sorun vermiş, onda da yok efendim kullanıcı hatası dknow var mı böyle sıyrılış. arabayı satarken şuyu var buyu var de şunlara bunlara sahip de bi şekilde sat, sonra da sorun çıkınca servisler kullanıcı hatası desin. dünya kadar para verip alıyoruz kafamız rahat şöyle harika bir arabaya binelim diye, ama karşılaşacağımız muamele bu mu? neden hep ucuz şeylerde değişim oluyo da böyle pahalı olan parçalar hep lullanıcı hatası oluyor.. hani elektronik bişey değil ki oynayıp karıştırıp bozasın. en ciddi sorunlardan biri çıkmış ve kimsenin umrunda değil. arabayı bayiden alıp eve qötürünce ne heyecanla biniyorsun, araba kapıda dururken için içine sığmıyor içinde çocuk qibi bir heves oluyor, ama bi hata olunda o bizim oluyor. ve arabadan da belki markadanda işte böyle soğutuyorlar insanı saçmalıktan öte değil.
            inşallah en yakın zamanda sorun düzeltilir abi nediyeyim inşallah hiçbirimizin başına böyle bir sorun qelmez. tekrar qeçmiş olsun.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

öncelikle geçmiş olsun abi.

kullanıcı hatası konusunda haklılar, aynı kişi debriyajı 150.000 km'de kullanabilir, 5 km'de de bitirebilir. sonuçta konsoldaki elektronik bir düğme gibi değil, düğmenin belirli bir basma sayısı vardır, bende 500.000 kere basınca bozarım, başkası da 500.000'de bozar. ama debriyaj kullanıma göre değişir. bu konuda kullanıcı hatası demeleri normal. çünkü sonuçta araç sahiplerini yeterince tanımıyor ve kullanım şeklini bilmiyorlar, şüphelenebilirler.
              ama müşteri itiraz ettiğinde de 24.000km normal olmadığı için sebeplerini araştırmaları lazım, bu konuda eksiklik var.
              yani kullanıcı hatası dediler diye değil, sebebini araştırmadıkları için suçlanabilirler.

burada varmıydı bilmiyorum ama DH'de debriyajı bitiren 2-3 kişi vardı, o kişilerle iletişime geçebilirsen daha faydalı olur abi.
              bireysel olarak ciddiye almasalar da kalabalık olarak hareket etmek ses getirebilir.
              InsigniaTEAM

Yorum

evvet, sonuç olarak ödemeyeceklerini belirttiler (izmirle direk telefonla görüştüm) ve benim için OPEL bitmiştir. benim eski aracımda opel ve o aracıda sıfır alıp 110.000 km kullandım. elemanlarda bütün kayıtları var ama ısrarla kullanıcı hatası diyorlar. dediklerine göre balatada yanık varsa kullanıcı hatasıymış. balata yanmadan nasıl biter? eriyip akacak hali yok herhalde. neyse bana ders olsun, size de tecrübe olsun arkadaşlar, debriyaj balatanıza çok ama çok dikkat edin. araba ağır, motor güçlü ama balata ona göre yapılmamış maalesef.

Yorum

geçmiş olsun abi, üzüldüm...
                  F30 Sport+

Yorum

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bende sıkıldım artık servise gitmekten abim kullandı bi süre arabayı ne sorunlu araba diyor yerinden cıtırdılar falan sonra bikackere yokusta kokular falan gelmis oda soğudu bende soğudum arabadan zaten 1 aydır bi bugun kullandım hayırlısıyla satalım BMW beni bekler artık insallah

Yorum

teşekkür ederim arkadaşlar, geçen gün borusana gittim, 320d test ettim, valla böyle güzel bir otomatik şanzıman görmedim. ayrıca aracın ivmelenmesi sırasında arabanın soluğu hiç kesilmiyor. gazı köklediğimde nedendir bilmiyorum ama bizim arabalardan daha fazla haz aldım. acaba 320d lerin kronik sorunu varmıdır?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen77
                          ayrıca aracın ivmelenmesi sırasında arabanın soluğu hiç kesilmiyor. gazı köklediğimde nedendir bilmiyorum ama bizim arabalardan daha fazla haz aldım.
                          çünkü o dizel ve 2.0 motor
                          InsigniaTEAM

Yorum

Aynı zamanda 184 HP
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

hatta hatta 380 Nm tork

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bence fabrikaya bastırın.
                                Yolda giderken balatadan dolayı, yolda kalıp kaza atlatan tanıdıklarım var onları şahit göstereceğim deyin....
                                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X