Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Ve Debriyaj Balatası 24.000 de bitti

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
    araç sahibine mesaj gönderdim.Arkadaşın tecrübeleri insignia sahipleri için önemli diye düşünüyorum yanlış mıyım? dknow
    iyi bir referans olabilir dogru.
    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

zaqa beyin aracı 50bin de debriyajla ilgili sorun yaşamadı yanılmıyorsam.
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Benim bizzat çok yakın arkadaşımdada insignia var hatta ben onun tavsiyesiyle aldım 60bin kmde şu anda araç ve en ufak bir problem olmadı diyo. Ayrıca garanti var bişey çıksa değiştiriliyo yani çok kafaya takmaya gerek yok bence.
        Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
          Benim bizzat çok yakın arkadaşımdada insignia var hatta ben onun tavsiyesiyle aldım 60bin kmde şu anda araç ve en ufak bir problem olmadı diyo. Ayrıca garanti var bişey çıksa değiştiriliyo yani çok kafaya takmaya gerek yok bence.
          debriyaj balatasını elinize verdikleri zaman kullanıcı hatası deyip 1.700 tl yide güzelce alıyorlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alperen77
            Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
            debriyaj balatasını elinize verdikleri zaman kullanıcı hatası deyip 1.700 tl yide güzelce alıyorlar...
            Çok haklısın bu problemi ancak başına gelen anlayabilir.Fatura ödemek bir yana
            daha sonra altındaki araca güvenmemek işin en kötüsü ve bir kere soğudun mu gözüne hiç bir şeyi güzel gözükmüyor.

Yorum

yokuşta vs ben de bi deneyeceğim benim insignia nın debriyajını..
              bakalım ne yapacak?
              geri geri çıkmayı da deneyeceğim şöyle kendime dik bir yokuş bulup

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                yokuşta vs ben de bi deneyeceğim benim insignia nın debriyajını..
                bakalım ne yapacak?
                geri geri çıkmayı da deneyeceğim şöyle kendime dik bir yokuş bulup
                Karataş yokuşunu tavsiye ederim

Yorum

benim aracımdada bi kaç kez debrıaj kokusunu duymustum, gecen servise gıttıgımde sıkayetlerımın arasına "debrıajımıdan koku gelıyo" seklınde belırtmıstım, aksam aracımı almaya gıttıgımde garantiden debrıaj degısımı olabılecegını soledıler, aracım suan 7000kmde, bende debrıajda sorunmu var dıye sordugumda debrıajınız bıraz sert yanıtını verdıler, kmsıde dusuk oldugu ıcın degıstırmekte fayda oldugunu soldeıler, dun de servis danısmanı arayıp degısımın onaylandıgını ve parcanın almanya dan 3 hafta ıcınde gelıcegını soledi, aracımın debrıajı dıger ınsıgnıalara gore gercektende bıraz sert.

Yorum

bugun servisten aradılar, debriajım gelmiş, pazartesi için randevu aldım, sabah bırakıp akşam teslm alcam kısmetse, bakalım ne gibi farklar ortaya cıkıcak yeni debriajla....

Yorum

all işte debriyajı bitene debriyaj yok sağlam olanıda değiştriyorlar
                      F30 Sport+

Yorum

en azından değişim işlemi onaylanmış sorun çıkmamış bu kez.. herşeye rağmen böyle olması sevindirici

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

benım 1 hafta once degıstı baskım ve debriyaj balatam araba kendıne geldı valla . benım debrıyaj yanmıs oyuzden de balata kacırma yapıyormus

Yorum

iyi bari orhun artık arkamdan gelirsin
                            F30 Sport+

Yorum

o eskıdendı abı artık sen bızım dumanımızı gorursen sukret

Yorum

vay edepsiz laflara bak hele
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X