Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyaz Ampul Far Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Beyaz Ampul Far Hakkında

Merhaba arkadaşlar,

bildiğiniz üzere edition paket araçlarımızda normal sarı ampüller yer almakta. bunların gösterim gücüde olduk.a düşük. tabiki bir afl xenon kadar etki yapmasını beklemiyoruz ama görüntü kalitesi çok düşük. ne yazıkki editionlara sonradan afl uygulamasıda yaptırılamıyor ya da çok pahalı olur diye tahmin ediyorum. bunun yerine beyaz ampul uygulaması yapan arkadaşlar var mı? ledlerini de sarıdan beyaz yaptırmak istersek ne kadara mal olduğu hakkında bilgi verebilen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar.

Ynt: Beyaz Ampul Far Hakkında

Beyaz ampül yaptırabilirsiniz ama beyazlarda yağmurlu ve karlı havalarda performansı düşer bunu unutmayın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

sarılardan daha fazla düşermi? çünki onlarda yağmurda epey düşüyor. fiyatı ne kadara mal olur aşağı yukarı tahmininiz?

Yorum

Beyazlar daima sarılara göre yağmurlu havalarda zayıf kalır kelvini yükseltirsenizde kaşıdakini rahatsız edersiniz

Odak Dynamicten Çağrı bey fiyat konusunda yardımcı olur arayabilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

teşekkür ederim fatih bey. iyi haftalar.

Yorum

edition'lara xenon kit takmayın, çok parlak yanıyor, karşıdan geleni çok rahatsız ediyor.
            osram nightbreaker tarzı performans ampulü kullanabilirsiniz (çifti yaklaşık 50-60 TL) ama standart ampüller kadar uzun ömürlü olmuyor genelde.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben hem sislerde hemde kısalarda x-zenon kit kullanıyorum. Park larda da portakal rengi kullanıyorum. Gece görüşü de, gündüz duruşu da harika.

Yorum

teşekkürler arkadaşlar.

Yorum

İşleniyor...
                X