Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nihayet oldu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Nihayet oldu

kıyamet kopacak ))
    [center]
    İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
      Necmettin bey özür dilemenize gerek yok
      Müphem espri (açık ve seçik olmadan) yapmayıp direk nekrofili (halk dilinde ölü sevici)
      yazsaydım daha mı iyi olacaktı.
      Ki yazdıklarım Erhan Bey’le aramızda olan samimiyete dayanan bir paylaşımdı.
      Aynı dili konuşup da anlaşamamak bu olsa gerek, tekrar tekrar özür dilerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
        Bi Espri de Ben Yapayım, Bakayım Nasıl Anlaşılacak.
        Geçenlerde Bi Ara Kendi Kendime Dedim ki; Ya 1.6T Nin Tadını Aldın, Hadi Girip Bi Sahibinden.com a Biraz 2.0 T Bakayım. Bi Tane Koyu Gri 2.0T 4x4 Aut. Buldum. Üzerinde de 20 Inch Lasman Jantları Var. Araç ta Henüz 26 Binlerde Filandı. Hemen Favorilere Ekledim Fiyatı 69.500 den İner Diye. Yanılmıyorsam Nissan Bayisinde Satışa Sunulmuştu. Araç Full Gırtlak tı. (Bu Gırtlak Olayını da Yeni Öğrendim Tam Dolu Demekmiş) En Beğendiğm Yanı İse Navi 800 Olmaması İdi. Çünkü İstediğim Gibi Bir Müzik Tesisatı Yaptırabilecektim. Oem Navi de Tüm Yolları Gösterecekti. Neyse Aracı Biraz Araştırdım Bir de Ne Göreyim;
        -Şanzıman Dağitmış, Toplanmış,
        -Turbo Değişimi,
        -2 Parça Değişim, 4 Parça Boya
        -vs. vs....
        Çok Gönül Salmıştım Ne Yalan Söyliyim. Benim Opc Body i Ona Aktarırım Filan Diye. Ulennnnn Dedim Potadan Dönmüşün Gene, İyi ki Almamışsın.
        İlan Şu An Sahibinden den Çekilmiş. Ama Ben Favorilerime Eklediğim İçin İlan Özeti Halen Duruyor. İşte Kendisi ;

Hadi Keyifli Sürüşler, İyi Forumlar Herkese.......
        blink blink blink blink
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçenlerde Bi Ara Kendi Kendime Dedim ki; Ya 1.6T Nin Tadını Aldın, Hadi Girip Bi Sahibinden.com a Biraz 2.0 T Bakayım. Bi Tane Koyu Gri 2.0T 4x4 Aut. Buldum. Üzerinde de 20 Inch Lasman Jantları Var. Araç ta Henüz 26 Binlerde Filandı. Hemen Favorilere Ekledim Fiyatı 69.500 den İner Diye. Yanılmıyorsam Nissan Bayisinde Satışa Sunulmuştu. Araç Full Gırtlak tı. (Bu Gırtlak Olayını da Yeni Öğrendim Tam Dolu Demekmiş) En Beğendiğm Yanı İse Navi 800 Olmaması İdi. Çünkü İstediğim Gibi Bir Müzik Tesisatı Yaptırabilecektim. Oem Navi de Tüm Yolları Gösterecekti. Neyse Aracı Biraz Araştırdım Bir de Ne Göreyim;
          -Şanzıman Dağitmış, Toplanmış,
          -Turbo Değişimi,
          -2 Parça Değişim, 4 Parça Boya
          -vs. vs....
          Çok Gönül Salmıştım Ne Yalan Söyliyim. Benim Opc Body i Ona Aktarırım Filan Diye. Ulennnnn Dedim Potadan Dönmüşün Gene, İyi ki Almamışsın.
          İlan Şu An Sahibinden den Çekilmiş. Ama Ben Favorilerime Eklediğim İçin İlan Özeti Halen Duruyor. İşte Kendisi ;

Bu araba biryerden tanıdık geliyor

Yorum

Güzel espri, büyük konuşmayayım da ben -özellikle opel için söylüyorum- yaş tahtaya basar mıyım
            Gözüme kestirdiğim arabanın yedi göbek geçmişini öğrenmeden para verir miyim? Arabayı, bir şirketler
            grubunda üst düzey yönetici olan bir hanım abla (kiralık) kullanmış; tek kullanıcı. Opel Odak çıkışlı, ilk
            bakımını 11.000 km'de (bir yılı dolduğu için) Gedizler'de görmüş. Yine 12.550 km'de rot ayarı yapılmış.
            33.500 km ile son girdiği servis ATM/Pendik; akü, ön arka fren balataları, motor yağı, yağ filtresi,polen
            filtresi, silecek lastikleri değiştirilmiş. Sağ arka kapı tekerlek hizasında lokal boyası var, değişeni yok ihihi

Daha anlatayım mı haha

Yorum

yanıldım beklenen kıyamet kopmadı
              [center]
              İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

This Is An Iceberg.... (Aklıma Geldi)

Yorum

Anladım, tabii mümkündür; sahtekarın yüz gömleği vardır, birini çıkarır, ötekini giyer derdi rahmetli babacığım.
                  Ama ben elimden geleni yaptım, tedbirimi aldım; buna rağmen üzülmek varsa kader utansın
                  Bir de tecrübe paylaşayım, kader karşına kötü birini çıkardıysa kabahat mutlaka sendedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
                    yanıldım beklenen kıyamet kopmadı
                    )))
                    F30 Sport+

Yorum

Anlamadık şimdi aydınlanmamız lazım bu araç sizin aracınız değil dimi necmettin abi
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        Anlamadık şimdi aydınlanmamız lazım bu araç sizin aracınız değil dimi necmettin abi
                        Benim araba, Hüseyin Bey 'espri' yapıyor. Ama, anladığım kadarı ile araç ilandayken o da peşindeymiş.
                        Tabii bir genç kızı on kişi kollar, bir kişi nikah masasına götürür, bu araba da bana kısmetmiş

Yorum

Hayırlısı olsun tekrardan

F10 Msport

Yorum

manınnn nereye geldik yahu :Phafiye dolu burası ..(ben nasıl diş çekerim onuda söyleyinde tası taragı toplayıp gideyim)
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

lap ciki :P

alıntı sufyan baba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                                manınnn nereye geldik yahu :Phafiye dolu burası ..(ben nasıl diş çekerim onuda söyleyinde tası taragı toplayıp gideyim)
                                haha haha haha haha
                                [center]
                                İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

İşleniyor...
                                X