Ölü gömücülerin günahını almayın Yılmaz Bey, onlar zararsızdırlar.
Asıl tehlikeli olanlar mezar soyguncularıdır,cesetten altın diş çalarlar;
kendilerine 'ölü soyucu' denir
Ölü gömücülerin günahını almayın Yılmaz Bey, onlar zararsızdırlar.
Asıl tehlikeli olanlar mezar soyguncularıdır,cesetten altın diş çalarlar;
kendilerine 'ölü soyucu' denir
Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler Şaman Bey
Bazen sizin kadar bilgili olamıyorum.
Kusuruma bakmayın.
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Aslında Yılmaz abi ölü gömücü değil,farklı birşey söyliyecekti fakat forumun kurallarından ötürü gömücü dedi buna eminim
sesli güldüm evdekiler garip garip baktı; ha ha ha haaaaa
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Demek ki çok kaliteli bir aküymüş, beş yıl görev yapmış, size de ona da maşallah
Bizim 2000 model Transporterin aküsü geçen bayramda değişti yani 14 sene götürmüştü İnsignialarda akü ömrü az veya bizim transporterde bi anormallik var
Demek ki çok kaliteli bir aküymüş, beş yıl görev yapmış, size de ona da maşallah
Bizim 2000 model Transporterin aküsü geçen bayramda değişti yani 14 sene götürmüştü İnsignialarda akü ömrü az veya bizim transporterde bi anormallik var
14 Yıllık transporterde elektronik cihazlar fazla yoktur
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
14 Yıllık transporterde elektronik cihazlar fazla yoktur ve amperi yüksektir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler Şaman Bey
Bazen sizin kadar bilgili olamıyorum.
Kusuruma bakmayın.
Yılmaz Bey kardeşim, yalnızca espri yapmak istemiştim. Maksadım bilgiçlik taslamak
değildi. Şayet sizi incitmişsem -ki öyle görünüyor- özür dilerim Şunu bir defa daha
anladım, müphem espri yapmamak lazım, yanlış anlamalara sebep oluyor.
Necmettin bey özür dilemenize gerek yok
Müphem espri (açık ve seçik olmadan) yapmayıp direk nekrofili (halk dilinde ölü sevici)
yazsaydım daha mı iyi olacaktı.
Ki yazdıklarım Erhan Bey’le aramızda olan samimiyete dayanan bir paylaşımdı.
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Bi Espri de Ben Yapayım, Bakayım Nasıl Anlaşılacak.
Geçenlerde Bi Ara Kendi Kendime Dedim ki; Ya 1.6T Nin Tadını Aldın, Hadi Girip Bi Sahibinden.com a Biraz 2.0 T Bakayım. Bi Tane Koyu Gri 2.0T 4x4 Aut. Buldum. Üzerinde de 20 Inch Lasman Jantları Var. Araç ta Henüz 26 Binlerde Filandı. Hemen Favorilere Ekledim Fiyatı 69.500 den İner Diye. Yanılmıyorsam Nissan Bayisinde Satışa Sunulmuştu. Araç Full Gırtlak tı. (Bu Gırtlak Olayını da Yeni Öğrendim Tam Dolu Demekmiş) En Beğendiğm Yanı İse Navi 800 Olmaması İdi. Çünkü İstediğim Gibi Bir Müzik Tesisatı Yaptırabilecektim. Oem Navi de Tüm Yolları Gösterecekti. Neyse Aracı Biraz Araştırdım Bir de Ne Göreyim;
-Şanzıman Dağitmış, Toplanmış,
-Turbo Değişimi,
-2 Parça Değişim, 4 Parça Boya
-vs. vs....
Çok Gönül Salmıştım Ne Yalan Söyliyim. Benim Opc Body i Ona Aktarırım Filan Diye. Ulennnnn Dedim Potadan Dönmüşün Gene, İyi ki Almamışsın.
İlan Şu An Sahibinden den Çekilmiş. Ama Ben Favorilerime Eklediğim İçin İlan Özeti Halen Duruyor. İşte Kendisi ;
Hadi Keyifli Sürüşler, İyi Forumlar Herkese.......
Yorum