Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araci en kisa surede servise goturun uyarisi....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araci en kisa surede servise goturun uyarisi....

herkese hayirli cumalar...
    daha once kendimi tanitirken bahsetmistim insignia aradigimi... dun aksam bir arac begendim ve almaya karar verdim. yanliz araci test ederken ani hizlanmaya gecemiyor ve birden hantallasiyor. bu hantallasmaya istinaden arac 40 km hiz ile 60 km hiz arasina 2 dk da anca cikabiliyor. bir uyari verdi ekranda.. resmide ekledim bakabilirisniz. dun bu uyaridan sonra opel atm servisine gittik ve araci kontrol etmelerini istedik.. servis 1 gun kalmasini istedi ve biraktik.. bugun geri donus yaptilar ve turbo ve hortumu degisicek dediler.. sizce bu normalmi? arac daha 60bin km de.. kullanici da cok sakin biri ev is arasi mesafesi 3 km var veya yok.. simdi bu opel atm servisine guvenebilirmiyim ( kendim de bircok marka arac kullandim ve hemen hemen tum servisler en ufak bir hatada bile 2-3 bin tl den assagi masraf cikarmiyor maksat musteriden ne alirsam sistemi uyguluyor )... yada turbosuna baktirabilecegim sizinde guvendiginiz onerebileceginiz bir yer mevcutmu?
    2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Ynt: araci en kisa surede servise goturun uyarisi....

Turbo hortumu değişiminden sonra sorununuz çözülür
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

resim yukleyemedim sikinti var sanirim alan dolu diyor.. kusura bakmayin..

hortum degisimi olsa iyidir ama servisin soyledigi kadariyla turbonun da kendisinin degismesi gerekiyormus..
      2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Benim müspet menfi bir yaşanmışlığım yok, ancak ATM servisin
        genel olarak kötü bir şöhreti olduğunu biliyorum. Benim size tavsiyem başka
        bir yetkili servise götürerek koyulan teşhisi teyit ettirin.

Doğru kullanılan ve servis bakımları düzenli olarak yapılan bir Turbo kolay arızalanmaz.
        Kötü kullanılmışsa da on beş bin km bile arıza yapabilir.Ne yazık ki genel olarak turbo
        arızası kullanım hatalarından kaynaklanmaktadır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Benim müspet menfi bir yaşanmışlığım yok, ancak ATM servisin
          genel olarak kötü bir şöhreti olduğunu biliyorum. Benim size tavsiyem başka
          bir yetkili servise götürerek koyulan teşhisi teyit ettirin.

Doğru kullanılan ve servis bakımları düzenli olarak yapılan bir Turbo kolay arızalanmaz.
          Kötü kullanılmışsa da on beş bin km bile arıza yapabilir.Ne yazık ki genel olarak turbo
          arızası kullanım hatalarından kaynaklanmaktadır.
          bende burdan okumustum atm servisinin nami ni ama en yakin servis oydu.. peki bildiginiz iyi bir turbo ustasi veya ozel servis varmi bunu yapabilen? eski konulardan da okudugum kadariyla bazilari yazilim guncellemesi yaptirmis ve sorunlar duzelmis.. baktigim arac 60.bn bakimina girmis ama herhangi bir yazilim veya guncelleme yapilmisligi gozukmuyor..

Yorum

Yazılım güncellemesi ile düzelebilecek arıza ' turbo kararsızlığı' arızasıdır. Sizin
            sorununuz ise mekanik gibi duruyor. Çekmeköy'de Gedizler var, oraya veya
            daha kolay randevu alabileceğiniz Kocaeli Ekcan yetkili servise de götürebilirsiniz.
            Benim (şahsen) özel servis tecrübem, bilgim maalesef yok.

Yorum

atm ye gitmeden once sanayide bir opelciye baktirdigimizda turbo kararsiz dengesiz calisiyor demisti.. acaba guncellemeyi nerenden yaptirabiliriz
              ?

Yorum

Herhangi bir yetkili servis bu işi yapabilir.

Yorum

Aynı sorun iki kere oldu bende. Birincisinde 320 tl bedelle turbo valfi değişti ikincisinde ise 400 tl ile turbo hortumu degisti.
                  Bana da ilk sorunda tur o demişlerdi iyiki dediklerini dinlememisim.
                  2010 COSMO 2.0 CDTI GRI DVD 800

Yorum

Turbo hortumu gevşeyebiliyor yada yırtılabiliyor, bu durumda içerde de biraz hava emiş sesi duyarsınız, basarsınız basarsınız araba gitmez. hortumdan kaynaklanabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zagor_06
                      Aynı sorun iki kere oldu bende. Birincisinde 320 tl bedelle turbo valfi değişti ikincisinde ise 400 tl ile turbo hortumu degisti.
                      Bana da ilk sorunda tur o demişlerdi iyiki dediklerini dinlememisim.
                      bugun ozel servise gittik ve hata kodu P0299 olarak gozukuyor. sadece valf degisti turboya revizyon yaptilar. ama hala sorun devam ediyor. calisan usta dedi ki guncelleme sorunu var serviste guncelletir dediler. acaba boyle bi durum olabilirmi
                      Orjinal yazı sahibi: Odak Çağrı
                      Turbo hortumu gevşeyebiliyor yada yırtılabiliyor, bu durumda içerde de biraz hava emiş sesi duyarsınız, basarsınız basarsınız araba gitmez. hortumdan kaynaklanabilir.
                      guncelleme ile ilgili size basvurabilirmiyiz?

Yorum

P299 turbo basınç düşmesini gösteren koddur. Eğer mekanik bir arıza (selanoid, turbo aşınması vb. ) mevcut değilse 2012 yılı sonunda sırf bunun için çıkmış bir yazılım mevcuttur. Güncelleme Ile bu problem giderilebilir. Aksi durumda araç beyni kontrol edilmelidir. Eğer problem turboda ise değişim yerine iyi bir ustada çok daha uygun fiyata revize edilebilir. Aracın fiiyatı çok çok uygun değilse bence uzak durun. Yada çıkacak masraflar konusunda anlaşıp alın.
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

aracin bazi kusurlari vardi ona gore fiyatini da assagida tuttuk. guzel bir fiyata anlastik. yanliz turbo sikintisini az cok bilirim cunku surekli dizel arac kullaniyorum ve tum dizeller malum turbolu. gaz pedaliyla fazla hasir nesir oldugumdan gecmiste ufak tefek sikintilar yasamistim. turboyu zaten test edilirken herhangi bir guc kaybi yoktu ama yaglanmaya basladigi icin revize ettirdik. sanirim aracin sorunu ya beynin de yada guncelleme eksikligi... cunku hortumlari baglantilari turbo ve valf hepsi kontrol edildi ve nolur nolmaz valf degisikligide yapildi. geriye beyin ve gunceleme kaldi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: black eagles
                            guncelleme ile ilgili size basvurabilirmiyiz?
                            Tabiki, Odak Cevizlibağ'da servis danışmanı Tarık Bey ile görüşebilirsiniz

Yorum

cok tesekkurler.. yarin icin randevu alicam simdi....

Yorum

İşleniyor...
                              X