Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araci en kisa surede servise goturun uyarisi....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: araci en kisa surede servise goturun uyarisi....

Orjinal yazı sahibi: black eagles
    cok tesekkurler.. yarin icin randevu alicam simdi....
    Sonuç ne oldu? Benim araçta da p0299 arıza kodu verdi.
    Pazartesi bakacaklar.
    Problemi giderebildiniz mi?
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

fiyat cok makul değilse bence hiç bulaşmayın o araca başka arac bakın derim

Yorum

sonuç hala aynı problem devam ediyor. fiyattan ziyade şuana kadar (2010 model 2.0 D 160hp) 4-5 araç deneme fırsatım oldu ve hepsinde aynı hatayı aldım. sanırım ya ben çok ani gaza yükleniyorum yada insignia da kronik bir rahatsızlık.. suçu kimseye atmadan kendimde arıyorum sorunu... şimdiye kadar turbo revizyonu,mil değişimi,hortum değişimi,valf değişimi yapıldı.. fırsatını ilk buldugum anda opel odak tarık beyden randevu alıp 2011 de gelen güncellemeyle sorunu çözmeye çalışıcam...
        2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: black eagles
          sonuç hala aynı problem devam ediyor. fiyattan ziyade şuana kadar (2010 model 2.0 D 160hp) 4-5 araç deneme fırsatım oldu ve hepsinde aynı hatayı aldım. sanırım ya ben çok ani gaza yükleniyorum yada insignia da kronik bir rahatsızlık.. suçu kimseye atmadan kendimde arıyorum sorunu... şimdiye kadar turbo revizyonu,mil değişimi,hortum değişimi,valf değişimi yapıldı.. fırsatını ilk buldugum anda opel odak tarık beyden randevu alıp 2011 de gelen güncellemeyle sorunu çözmeye çalışıcam...
          Nette yaptığım araştırma sonucunda sizin yaptırdığınız turbo revizyonu,mil değişimi,hortum değişimi,valf değişimine rağmen hata devam ediyorsa mutlaka yazılım ile güncelleme yapılıyor ve sorun çözülüyor şeklinde bilgi edindim.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Güncelleme ile yüksek ihtimalle sorununuz çözülecektir. Keşke en baştan güncellemeyi yaptırsaydınız. Eğer o da çözmezse beyin değişimi yada tamiri kalıyor geriye...
            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

araci bugun satin alabildim ) artik is guncellemeye kaldi... ins guncelleme sorunudur..
              2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

İşleniyor...
              X