Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk elektiriği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Koltuk elektiriği

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
    Orjinal yazı sahibi: insgna44

koltuğun arkasında şişme var mı bir bakın isterseniz... benimkindede aynı sorun vardı.. koltuk döşemesini söktüğümde mekanizmayı tutan bir parçanın yerinden çıktığını gördüm.. takılması çok basit bişey belkide ondandır.. döşeme yi sökmek takmak çok kolay bir bakın isterseniz.
    Benim araçta da koltuğun arkasında şiş var, cep kısmına incecik bir dergi sokmak bile zor. Aracı aldığımda böyleydi.
    Bel desteği sadece bele doğru şişirme yapıyor, yukarı aşağı çalışmıyor.
    Ne yapılabilir?
    Hocam aynen koltuğun arkası şişik vaziyette yön tuşuna bastığımda çalışma sesi var ama fiziksel hareket yapmıyordu döşemeyi koltuk arkasından açtım.. Mekanızma yı tutan ince demir bir çerçeve var.. Bunlardan biri yerinden çıkmıştı.. Bu parçayı yerine taktıp bunları çevreleyen lastiklerle çıkmaması için iyice sabitledim sorun çözüldü.. Döşemeyi sökmek takmak çok kolay.. Olmadı bir döşemeciye gidin bir kaç dakikasını almayacaktır.. Sorun aynı olabilir bi deneyin olmassa servise gösterirsiniz..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ynt: Koltuk elektiriği

Orjinal yazı sahibi: insgna44

Hocam aynen koltuğun arkası şişik vaziyette yön tuşuna bastığımda çalışma sesi var ama fiziksel hareket yapmıyordu döşemeyi koltuk arkasından açtım.. Mekanızma yı tutan ince demir bir çerçeve var.. Bunlardan biri yerinden çıkmıştı.. Bu parçayı yerine taktıp bunları çevreleyen lastiklerle çıkmaması için iyice sabitledim sorun çözüldü.. Döşemeyi sökmek takmak çok kolay.. Olmadı bir döşemeciye gidin bir kaç dakikasını almayacaktır.. Sorun aynı olabilir bi deneyin olmassa servise gösterirsiniz..
      Eyvallah adaş Döşemeci ustam var, ona gider baktırırım. Olmazsa servise giderim. Sonucu burdan yazarım.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
      X