Merhaba, geçen hafta aracımın iç döşeme temizliğini sonax ta yaptırdım. Bu nedenle mi oldu bilmiyorum fakat o zamandan beri koltuğun aşağı yukarı hareketini sağlayan elektrikli düğmesi çalışmıyor. dknow Bu arada sırt desteği çalışıyor. Acaba neden olmuş olabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Koltuk elektiriği
Collapse
X
-
Ynt: Koltuk elektiriği
Maalesef parlasın diye arabanın içine bile sprey sıkıyorlar. Eski aracımın camları çalışmamıştı bu yüzden cam düğmeleri değişmişti.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Benimki de aynı.Aşağı - yukarı çalışmıyor fakat bel ayarları çalışıyor ama servise de gidemedim.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydinBende de sırt desteği sıkıntısı var yön tuşlarına bastığımda çalışma sesi geliyor lakin
fiziksel hareket yapmıyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoBenimki de aynı.Aşağı - yukarı çalışmıyor fakat bel ayarları çalışıyor ama servise de gidemedim.
ileri geri çalışmıyordu, serviste maceralı bir şekilde garantiden değiştirmiştim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: tornadoBenimki de aynı.Aşağı - yukarı çalışmıyor fakat bel ayarları çalışıyor ama servise de gidemedim.
ileri geri çalışmıyordu, serviste maceralı bir şekilde garantiden değiştirmiştim.
Teşekkürler Şaman abi,artık servise gidince bakacağız ne olmuş.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydinBende de sırt desteği sıkıntısı var yön tuşlarına bastığımda çalışma sesi geliyor lakin
fiziksel hareket yapmıyor
Dediklerini gözden geçirip kontrol edeceğim. Önerin için teşekkür ederimİnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44
koltuğun arkasında şişme var mı bir bakın isterseniz... benimkindede aynı sorun vardı.. koltuk döşemesini söktüğümde mekanizmayı tutan bir parçanın yerinden çıktığını gördüm.. takılması çok basit bişey belkide ondandır.. döşeme yi sökmek takmak çok kolay bir bakın isterseniz.
Bel desteği sadece bele doğru şişirme yapıyor, yukarı aşağı çalışmıyor.
Ne yapılabilir?@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum