araç şu anda 358 km'de tamamı şehir içi ve iş trafiğide dahil. Dikmen'de oturuyorum yani yarısı yokuş yukarı diyebilirim. Ev-iş arası 4 KM. yani uzun yol değil. Araç ısınıncaya kadar kontağı kapatıyorum. Ortalama 10.3 şuan. Bence gayet makul. Bu aracı 1.6 larla kıyaslamak çok büyük hata. 2.0 lerle kıyaslamak lazım öyle oluncada emin olun benzine verdiğimiz fazla para vergiye vereceğimizle aynıdır. Şöyleki:
Bu araçtan önce 2006 Astra H 1.6 vardı ort. tüketim 8.7, şimdiki araç oar tüketim 10.3 yani 100 km'de 3.83X1.6=6.13 TL. hark var. Senede 12000 Km yol yapıyorum 12000/100X6.13=735 TL. fark eder senede. 2000 motorun vergisi 1700 Tl civarında bizim aracınki 650 TL. yanı 1700-650= 1050 TL. Gördüğünü< gibi hala karlıyız.
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
şehiriçi en iyi ihtimalle 9.0 en kötü haliyle 9.6
şehirlerarası ortalama ekranında 165 km/sa yazarken 10,1
hız sabitleyiciyle hız 120 ye sabit gidilirse 7.2
90' a da sabitledim kısa bir süreliğine ama yürek dayanmaz, o zaman da 6.5 gibi
bahsettiğim değerler bilgisayarda görünen değerlerdir. zaten gerçek değerlerle büyük olçüde koreledir en fazla 0.1 oynar.
araç 5300 km de
2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
aracımı aldıktan 1 hafta sonra
istanbul samsun
samsun ordu
ordu kayseri
kayseri istanbul yaptım
şehir içindede kullandım 3 depo yaktım toplamda
ve 8,1 i gösteriyordu yol bilgs ı
cruze conrolu çok kullandım hatta yolun %80 ının cruze cont ıle yaptım
hiz ortalamasıda 120 lerde idi
aracımı aldıktan 1 hafta sonra
istanbul samsun
samsun ordu
ordu kayseri
kayseri istanbul yaptım
şehir içindede kullandım 3 depo yaktım toplamda
ve 8,1 i gösteriyordu yol bilgs ı
cruze conrolu çok kullandım hatta yolun %80 ının cruze cont ıle yaptım
hiz ortalamasıda 120 lerde idi
büyük çoğunluğu şehirdışı olmuş, şehiriçiyle birlikte ort. değer elde ettiğiniz zaman listeye ekleyelim, yanlış olmasın
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
ya şu yazılım güncellemesini bir ben yaptıramadım.. son yaptıranlar memnun kalmışlardı araçhafifledi gazı daha rahat yiyor düşük devirlerde araç daha da canlandı diyolardı, heveslendim, servise gittim yazılım yok diyor usta ya bi yaptırabilsekte bizde görebilsek farkı biliseydim o ilk güncellemeyi yaptırırmıydım hiç yaptırmazdım valla.. amcamda aracına yaptırmadı hiç araba roket gibiydi valla ya
Yorum