Dizel değil motorumuz sonuçta. Düşük devirde sakin gelmenin ne gibi bir zararı olabilir ?
araç ilk çalıştığında düşük devirdemi daha çabuk ısınır yüksek devirdemi , gerçi doğru söylüyorsun araç dizel değil ben yıllarca dizel alışkanlığımdan öyle bi kanı var bende.
Bilgilendirmeleriniz icin tsk ederim ancak bazi arkadaslar ne imzalarinda nede tuketim degererinin altinda kullandiklari araclarin motor hacimleri ve yakit türünü yazmiyorlar, medyuma bağlıyoruz burda
biraz önce bir arkadaş için opel odak' ı aradım. 2.0cdti cosmo ve biturbo sordum yok dediler. Bende ondan sonra aralarında yakıt olarak çok fark varmı dediğimde. 160'lık 60kuruş, biturbo 90kuruş yakıyor dediler ben bu aracın bu kadar fazla yakıcağını sanmıyorum ama yinede size danışmak lazım.
Bilgilendirmeleriniz icin tsk ederim ancak bazi arkadaslar ne imzalarinda nede tuketim degererinin altinda kullandiklari araclarin motor hacimleri ve yakit türünü yazmiyorlar, medyuma bağlıyoruz burda
Topik 51 sahife, birinci sahifede araç cinsi ve tüketim değerleri var, tecrübe paylaşıldıkça listeye ekleniyor
Şaman abi genc_avcl arkadasin arabasin ne oldugu yazmiyor mesela birinci sayfada. Birkac arkadas daha var tuketimlerini yazmislar ama arabalari belli degil.
.... bazi arkadaslar ne imzalarinda nede tuketim degererinin altinda kullandiklari araclarin motor hacimleri ve yakit türünü yazmiyorlar, medyuma bağlıyoruz burda
Evet Yazmayan arkadaşlarımız var
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum