Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Orjinal yazı sahibi: newsignia
    aracım yeni insignia cosmo at araç 300 kmde yakıt ortalamam 10.1 şehir dışı cc ile 100 km hızda 5-6 litre yakıyor. hız 120 kmye çıkınca 6-7 litre yakıyor. şehir içi 10-11 yakıyor. sizce yakıtta düşme olur mu arkadaşlar?
    Rödaj bitsin düşer. Fakat tavsiyem bu arada tasarrufa yönelik değil, motoru açmaya yönelik kullanın.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
      aracım yeni insignia cosmo at araç 300 kmde yakıt ortalamam 10.1 şehir dışı cc ile 100 km hızda 5-6 litre yakıyor. hız 120 kmye çıkınca 6-7 litre yakıyor. şehir içi 10-11 yakıyor. sizce yakıtta düşme olur mu arkadaşlar?
      Rödaj bitsin düşer. Fakat tavsiyem bu arada tasarrufa yönelik değil, motoru açmaya yönelik kullanın.
      o zaman moralimin bozulmasından korkuyorum. performansa dönük kullanırsam bundan sonraki depolarda yakıt tüketimim düşer mi? Yani aracın kalkışlarda harcadığı yakıt azalır mı? biraz açıklayabilir misiniz? İlk 1000 km falan yormayın denir ama aracı. dün bir defa 220 km hıza çıktım onun dışında hiç yüklenmedim araca. yüklensem uçuyor zaten.
      Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
        Orjinal yazı sahibi: ogrenciadam
        Bizim yaklasik 800km, ort tüketim 12lt ort hiz 23km. Bunun sonucunda arabayi kullanmamaya karar verdik
        Bu ortalama hıza göre tüketim normal... Benim Antalya'da ortalama hızım 36.3 ve ortalama tüketimim ise 10.5lt... tamamı şehir içi... genelde çevre yolunu kullanırım...
        Bende Antalya'da devamlı şehiriçi kullanıyorum Ort. Hız. 28km toplam 31 bin km nin 3000km'si şehirdışı kalan şehir içi ve yakıt ort. 10,4lt/100km bu arada normal kullanırım canımi istedimi basarımda

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

ortalama hız 45. 8500 km de; 7,8 lt/ 100 km
          A.ÖMEROĞLU
          1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            Orjinal yazı sahibi: ogrenciadam
            Bizim yaklasik 800km, ort tüketim 12lt ort hiz 23km. Bunun sonucunda arabayi kullanmamaya karar verdik
            Bu ortalama hıza göre tüketim normal... Benim Antalya'da ortalama hızım 36.3 ve ortalama tüketimim ise 10.5lt... tamamı şehir içi... genelde çevre yolunu kullanırım...
            Bende Antalya'da devamlı şehiriçi kullanıyorum Ort. Hız. 28km toplam 31 bin km nin 3000km'si şehirdışı kalan şehir içi ve yakıt ort. 10,4lt/100km bu arada normal kullanırım canımi istedimi basarımda
            Ortalama tüketimi hiç sıfırlamıyorsunuz anlaşılan... Insignia keyif aracı... tüketime pek bakmamak gerek Ama devir de ekonomi devri ve eski aracım da dizel olunca 10lt üzeri tüketim rakamlarını görünce insanın canı sıkılıyor...
            1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

benimki 2.0 dizel 5,5 - 6,5 arası değişiyor. Normal mi acaba?

Yorum

1.6 sidi 1250 km ortalama hız 52 yakıt ortalama 10.2 lt

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cadavram
                  Bu hıza göre tüketim çok fazla... niye böyle?
                  1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cadavram
                    Bu hıza göre tüketim çok fazla... niye böyle?
                    o ortalamada hızda 8-8,5 civarı olması lazım en fazla. sanırım arabayı çok devirli kullanıyorsunuz. benim ortalama hızım 30 ortalama 9,9 gösteriyor 1500 kmde. bu araba 1 litre daha az yaksın gerçekten çok iyi olacak. sidi yüksek devirleri çok sevmiyor. frenlemeleri sevmiyor. yakıt tüketiminin azalması için kalkışta harcadığınız fazla enerjiyi yavaşlarken telafi etmelisiniz. Düz viteste yavaşlayarak yakıt telafisi sıkıcı oluyor ama otomatikte zevkli oluyor. İleride ışığı gördünüz mü gazdan ayağınızı çekmeniz lazım. Nasıl olsa vites düşme derdi yok. Ben 1.6 sidinin yakıt tüketiminden memnunum. yaza doğru biraz daha düşerse harika olur. Honda civicten daha az tüketiyor ama insignianın adı çıkmış. yani o kilo o beygirle hondanın şehir ortalaması 9.6 insignianınki 9.1 gösteriyorsa bu opel için büyük başarıdır. sürücü ve yakıtla neredeyse 1700 kg ağırlığı 18 jant 245 lastik var 170 beygir 280 tork var. bunları da dikkate almak lazım. opel mühendisleri bence yeni insigniada her yönden iyi iş çıkarmış. bir egzozları çalmışlar, koltuk ısıtmayı çalmışlar, navigasyon ve geri görüş kamerasını kırpıp satmışlar bize. onlara da çözüm bulsam harika olacak.

Yorum

1.6 turbo insignia şehir içinde titiz kullanımda 10-11 litre arası, şehir dışında duz yol 6. vites ve sabitleme ile 7 civarı yakıyorum. aracım 15.000kmde
                        1.6 Turbo Cosmo İnsignia

Yorum

Yeni insignia otomatik 90 km sabit hızda sehir dışında 5.4 litre yakıyor. Katalog 5.2 gosterıyor. Sanırım jant ve lastik0.2 Lt fazladan tüketim katıyor.

Yorum

Çok güzel maşallah

Yorum

Yeni insignia otomatik 90 km sabit hızda sehir dışında 5.4 litre yakıyor. Katalog 5.2 gosterıyor. Sanırım jant ve lastik0.2 Lt fazladan tüketim katıyor.
                            Gayet güzel ama şehir içi tüketiminiz çok fazla...

Yorum

yazılan değere herzaman + 2 veya 2,5 eklersen doğrusu çıkar. yoksa fabrika değerini tutturman içn çok uğraşman lazım.
                              A.ÖMEROĞLU
                              1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Toplamda yakıt tüketimi nereden gözüküyor arkadaşlar. Birkaç gez aradım ama bulamadım.
                                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                                X