Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

13< .... bende de. Sonuçta 180 beygir araç şehir içi inse inse 10 olur.
    Emsalleri ne yakıyorki bir depo için 500 km menzil olsa depoda 50 lira 60 lira fazla yakar emsallerine göre diye düşünüyorum, o da insignia nın verdiyi keyfin karşılığı olsun dedim ve hesabı bıraktım ben.
    İlk aldığımda gözümü anlık tüketimden çekmiyordum, koy verdim gitsin

Yorum

Ankara-Kütahya arası 110-120km ortalama hızlarda 7.2lt/100km LPG tüketimi.
      1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

hatay(dörtyol) konya nevsehir tekrar dörtyol (1300 km ) gidiş dönüş 2 depo yaktım.şehir içi dışı full klima açık dönüşde 250 lere çıktım oldu.biraz fazla yaktı gibi ama sizce nasıl.ortalama hızda 60 km gösteriyor ekranda ama genel olarak tahminim 150 arası
        siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
        siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
        uçan teneke fiorino

Yorum

Biraz fazla, sizin araç 1.6 mı?
          INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

evt 1.6 tabi
            uçan teneke fiorino

Yorum

1.4 olsa 400 ü geçmezdi yakıt bide araçda 5 kişi idik bagajdada 2 kişilik agırlık vardı tahminim beni büyülene okdr agırlıkla 250 yi görmemdi
              uçan teneke fiorino

Yorum

Yeni tüketim değerlerimiz:
                1.6 turbo 220 bg benzinli.
                Ankara-Sivas , Sivas - 2 tane köy(toplam 30 km stabilize), köy- gürün, gürün- Kayseri, Kayseri- Ankara ( 3 kişi ve bagaj full dolu , genel hız 110-120 arası, genelde hız sabitleme kullanıldı ), ankara da dikmende 10 km yol, dikmen- havaalanı, havaalanı - dikmen .
                Toplam 1260 km yol yapıldı. ORtalama 7.4 lt

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                  Ankara-Sivas , Sivas - 2 tane köy(toplam 30 km stabilize), köy- gürün, gürün- Kayseri, Kayseri- Ankara ( 3 kişi ve bagaj full dolu , genel hız 110-120 arası, genelde hız sabitleme kullanıldı ), ankara da dikmende 10 km yol, dikmen- havaalanı, havaalanı - dikmen .
                  çok iyi Allah bozmasın...
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                    7.4lt çok iyi bakalım bayram tatilinde benim tatil yolculuğundaki ortalamam ne olucak 8.5 lt ye razıyım

Yorum

Merhaba arkadaşlar.
                      Geçtiğimiz hafta İstanbul-Rize yaptım.
                      İki şehir de deniz seviyesinde. Tüketim hesaplamalarında rakıma dikkat etmek lazım. Aynı seviyede iki şehir arası doğru sonucu verecektir.
                      Üşenmedim ve araçtaki herkesin ağırlıklarını hesapladım. Bagajımda el sokacak yer yoktu ve koltuk altlarına kadar yük vardı. Bu arada aracım sportstourer, yani çok büyük bagaj.
                      Klima seyahatin yarısında açıktı. Araçta 4 yetişkin ve bir bebek vardı. Toplam yürür ağırlığım 2200 kg civarındaydı.
                      Yakıt beni şok etti: 6,9 l/100km.
                      Genellikle 100-120km/saat arasında seyrettim.
                      Herkese kazasız sürüşler.
                      2014 BMW 320d

Yorum

Saka gibi muhtesem bi deger ayni sartlarda ben 1.4le okadar az yakabilirmiyim bilmiyorum. Bi ihtimal belki yol bilgisayari yanlis hesaplamistir dicem kiskancliktan
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Uzun yolda bu değerlere artık şaşırmıyorum. Ben de Sport Tourer kullanıyorum. Aracım daha yeni, henüz açılmadı. Buna rağmen 1 haftadır ortalama sarfiyatım7,5 lt/100 km. Fakat klima genelde kapalı. Ayrıca arada trafiğe de girdiğim oldu. Bu ortalama ile son depoyu fullediğimden beri yarım depoyu biraz geçtim ve 570 km yol yaptım. Deponun devamı ile de yaklaşık 330 km menzil görünüyor. Her nekadar depo 70 lt. de olsa sarfiyat çok tatmin edici. Ağustos' da Bozcaada' ya giderken bakalım sarfiyat ne olacak,i merak ediyorum. Çünkü bende de araba Sn.cagman' ın tarif ettiği ağırlıkta olacak.

Yorum

stationlar daha az yakıyo demekki :P
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

• Ynt: Insignia Yakıt T&#252;ketim Değerleri Listesi

Aracım 2200 km de Adana i&#231;i ve Mersine gidiş gelişlerde kullanıyorum.Model 1.4 Edition Elegance. 80-100 km arası hızda, Adana ve Mersin sıcak memleket olduğundan sık sık klima kullanarak eriştiğim t&#252;ketim değeri ortalama 6,7. Kullanım şekli &#231;ok &#246;nemli, ani kalkışlar yapmadığınız s&#252;rece, turbo motorum var diye aracın gazına gelip gazı k&#246;klemediğiniz s&#252;rece bu ara&#231; s&#252;per. Ama bu arabanın hakkını vereyim derseniz o zaman her t&#252;rl&#252; kullanımda ara&#231; benzini i&#231;iyor.

Yorum

kasa bir hayli ağır olduğundan şehir içi dur kalk kullanım da inanılmaz fazla yakıyor,
                                Niğde - Mersin ortalama 200 km
                                Mersin - silifke ortalama 90 km

iki mesafede de aynı yakıtı yaktım

ınsıgnıa 1.6 turbo cosmo flexrıde şasi,Sunroof,20''jant orj(opc),navi,kaplan diş (2013)

Yorum

İşleniyor...
                                X