yeni megane 1,5 dci 90 hp geldi. depoyu 222 TL ye doldurdum bayiden çıkar çıkmaz. 52,5 lt mazot aldı. 900 km yaptım. menzil 180km gösteriyor. Ortalama 5,4 lt.
rodaj bitip parçalar birbirine alışınca daha düşer herhalde.
Arabayı aldıktan 200 km sonra sıfırlanmış ve şu ana kadar olan ortalama yakıt tüketim değeri resimde görülmekte, gidilen yolun 2500 kmsi şehirler arası kalan mesafe şehir içi ve şehir içi gidilen yolun 3000 kmsi 4 km uzaktaki işime geliş gidişten oluşmakta.( resim yüklemeye yeterli ala yok diyordu mecburen profil resmi yaptım)
Arabayı aldıktan 200 km sonra sıfırlanmış ve şu ana kadar olan ortalama yakıt tüketim değeri resimde görülmekte, gidilen yolun 2500 kmsi şehirler arası kalan mesafe şehir içi ve şehir içi gidilen yolun 3000 kmsi 4 km uzaktaki işime geliş gidişten oluşmakta.( resim yüklemeye yeterli ala yok diyordu mecburen profil resmi yaptım)
resimi bir türlü ekleyemedim, o yüzden doğrudan yazıyorum 9342 km. toplam yol 7,9 lt/km ortalama tüketim 37,7 km/h ortalama hız
Ankara- Afyon arası.
Eskişehir yolunda benzinlik çıkışı 0'ladım. Afyona girerken çektim.
Sabit 90 ile gidildi. 260km mesafe de. Hatta Polatlı civarı bütün ışıklara mütemadiyen takıldım.
Sonra Afyondan Antalyaya doğru sabit 120 ile gittim ortalama 7.5 oldu
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Ankara- Afyon arası.
Sabit 90 ile gidildi. 260km mesafe de. Hatta Polatlı civarı bütün ışıklara mütemadiyen takıldım.
Müsait yol bulduğun bir vakit 110 km hıza sabitleyip öyle dene.. 2500 devir 6 vites yani.. turbonun devreye girmesi baya iyi oluyor ekonomi açısından...
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Ankara- Afyon arası.
Müsait yol bulduğun bir vakit 110 km hıza sabitleyip öyle dene.. 2500 devir 6 vites yani.. turbonun devreye girmesi baya iyi oluyor ekonomi açısından...
Antalyadan Ankaraya sıkılmadan sabit 110 km. ile döndüm.
Ortalamam 7.3 lt. oldu.
Yine de 90'la gitmek arasında 1.4 litre fark var.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
benim yakıtla işim olmaz ama hep insignianın çok yaktığını söyleyip dururlar. son gösterge sıfırlamasından sonra 2602,3km yol yapmışım ve yakıt ortalamam 9,4km.
Yorum