Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

bende aracı alalı henüz 1 hafta oldu. şuana kadar 200 tl lik yakıt aldım ve kalan km 250 civarı. toplam yaptığım yol 160 km.. dün ilk defa 50-60 km kısa mesafeli şehirler arası bir yol yaptım, 90-95 arası giderken hız sabitliyecisi ile 5,5-6 arası , 95-105 arası 6-6,5, 120 lerde ise 6,8-7,2 arası anlık tüketimim vardı., benzinli ve konforlu bir araçta bence ideal geldi. ayrıca 2008 astram var, 1,3 dizel. onunla kıyaslamıyorum bile.. nerde dizel, nerde benzinli ben dizelde 3000-3500 devirlerde maks 15 litre anlık tüketim görüyorum. insignia da 2500 lerde anlık tüketim 15-16 litre ocağıma incir ağacı dikecek ama insignia kullanıyoruz. olcak o kadar diyorum ş.içi astra ş.dışı insignia ile takılcaz
    BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mserdar
      bende aracı alalı henüz 1 hafta oldu. şuana kadar 200 tl lik yakıt aldım ve kalan km 250 civarı. toplam yaptığım yol 160 km.. dün ilk defa 50-60 km kısa mesafeli şehirler arası bir yol yaptım, 90-95 arası giderken hız sabitliyecisi ile 5,5-6 arası , 95-105 arası 6-6,5, 120 lerde ise 6,8-7,2 arası anlık tüketimim vardı., benzinli ve konforlu bir araçta bence ideal geldi. ayrıca 2008 astram var, 1,3 dizel. onunla kıyaslamıyorum bile.. nerde dizel, nerde benzinli ben dizelde 3000-3500 devirlerde maks 15 litre anlık tüketim görüyorum. insignia da 2500 lerde anlık tüketim 15-16 litre ocağıma incir ağacı dikecek ama insignia kullanıyoruz. olcak o kadar diyorum ş.içi astra ş.dışı insignia ile takılcaz
      sen 1.4 diyosun 1.6 lar ne yapsın hocam =)
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

60 km'lik yolda 140-170 arası hızlarla gittim. 100 km'de ortalama yakıt 11 litre oldu.

Hızlanma ve yüksek devirlerde anlık 37 litreyi gördüğüm oldu
        2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

İst-Ordu arası 8.5L ortalama hız yol bılgısayarın 120 cıvarlarıydı sanırım(1.6T)
          Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

bugün şehirdışı yaptım 144 km ortalama tüketim 5.6 litre bence harika
            2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stean
              bugün şehirdışı yaptım 144 km ortalama tüketim 5.6 litre bence harika
              Ortalama hızınız neydi acaba?

1.4T INSIGNIA

Yorum

genelde 88 le falan gittim hız sabitleyici ile

Yorum

6.vites mi 5. Vites mi abi? mesela 5. vites 80le falan giderken 6ya at diyo ama atinca anlik yakit tuketimi yukseliyo ilginc biraz
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

6 vites te. keşke fotosunu çekseydim neyse bidahakine çekerim. deneyin bence aynı sonuçları yakalayabilirsiniz. araçta 2 kişiydik biz

Yorum

Baya iyi değer.

Arabama kavuşunca 5.4'ün altına inmeyi deniycem bakalım.(1.3 dizel Corsadan sonra telaş sardı yakıt tüketimi konusunda)

1.4T INSIGNIA

Yorum

teleşlanmanızı gerektirecek birşey yok ortada ayağınıza hakim olduğunuz sürece gayet makul değerler. ama basarsanız her araba fazla yakar.benim bu arabayla çok yaktığım zamanda oldu az yaktığımda. olay sadece sizin ne istediğinizle alakalı ihihi

Yorum

2500 km oldu aracı alalı. Hergün gidip geldiğim 90km lik yol var. (Çan-Biga Ağaköy) Yolda iniş yokuş yok, orta halli virajlı. 90'a sabitleyip gidiyorum, neredeyse anlık 6.5 litrenin altına indiği olmadı. Genel ortalama ise 7.4 civarı. Umarım ilerleyen kilometrelerde ineriz 6'nın altına.

Aynı yolu 140-170 arası hızlarla sert şekilde gidince ortalama 11 litre oluverdi
                          2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Yaklaşık 300 km lik şehir içi sakin+performanslı kullanımı, sakin kullanıma denk gelen kısımda 2 vitese mecbur kalmadıkça düşülmedi gazın altında takoz varmışçasına kullanıldı, ani devirlenmelerde hızlanmalarda hiç bulunulmadı , trafiğin koşullarına göre 3. viteste yahut 4. viteste 1200-2000 devir bandında kullanıldı. yaklaşık 40-50 km'lik bir kısma denk gelen performanslı kullanımda ise 2 kez 1500 metrelik bir mesafede hızlanma denemesi yapıldı, 3 yada 4 kez 3 km yol boyunca arkadaşla kapışıldı , performanslı kullanımımın geri kalan kısmında ise ya keyif amaçlı kısa süreliğine vites düşürülüp gazlandı, ya yeşil ışığı kaçırmamak adına kısa bir mesafe için gaza yüklenildi yada başka sebeplerden ötürü bir şekilde devirli kullanıldı..yine araçta büyük çoğunlukla 100 kg lık tek kişi + minimum 50 kg yük bulunmaktaydı, bu 300 km nin %25 ini geçmeyecek kısmında ise bu meblağa 70 kg lık kardeşim eklendi. telefonun hafizası dolduğı için çekemedim ancak ortalama hızım 23 km kadar... bu teste başlamadan önce 19 km idi ortalama hız göstergesi.

2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

arabayı sıfır aldığımdan beri ortalama tütekimi sıfırlamadım şuan araç 7700 km de ort tüketim 7,8 lt

Yorum

Malum erzurumun hava şartlarında şuan aracın ortalama yakıt tüketimi 13,0
                                [img width=200]http://s1310.hizliresim.com/1g/p/ttf0f.jpg[/img]

Opel İnsignia 1.6 T Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                                X