Toplam 567 KM, ortalama hız 72. Ortalama tüketim 7.6 lt
Araç 791 kilometrede. Hafta sonu babam kullanmıştı. Kilometrenin büyük çoğunluğu uzun yol. Hız sabitleyici kullanılmadı. Araçta 4 kişi var.
Full depo'dan sonra depoda kalan yakıt çeyrek.
2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Araç 791 kilometrede. Hafta sonu babam kullanmıştı. Kilometrenin büyük çoğunluğu uzun yol. Hız sabitleyici kullanılmadı. Araçta 4 kişi var.
bence çok yakmış bu değeri şehir içinde yakalamış olmanız lazım tabi bu kullanıma göre değişir
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
bence çok yakmış bu değeri şehir içinde yakalamış olmanız lazım tabi bu kullanıma göre değişir
Hiz sabitleyiciyi kullansaydi en az yarim litre farkederdi ama bu degerde normal bence
bu aralara benım yakıt bayagı yükseldi.8,0 8,1 arasıydı havaların sogumasıyla su an 10,1 yakıt gösteriyor...havaların sogumasıyla 2 lt bırden artarmı acaba?
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
İki aydır çok sakin kullanmaya başladım aracı haliyle ortalamam çok düştü.Son hesabıma göre;
Tamamı şehir içi fazla trafiğe girmeden 620TL ile 1440km gitmişim. Şimdiye kadar ki en iyi ortalamam diyebilirim. Yaklaşık 0.43 krş. Yol bilgisayarından 9.1lt/100km yazıyor.
Selam arkadaşlar aracım 1.4 t 140 hafta başında aldım aracımı 5 günlük tamamı şehiriçi ort yakıt tüketimi 10,2lt/h ort hız 25 km/h sakin kullanıyorum .300 KM uzun yol yaptım ort hız 78 km/h 7,4 lt/h bana yüksek geldi tabi dizel bravodan sonra alışmak zor olcak Uzun yolda 140km ile düz yolda giderken 9-10 lt yi geçiyor ort. tüketim, Bravoda 170km ile giderken 7-8 lt arası tüketim olurdu, 90 km hızla giderken bile 5,8 lt ye ancak düşüyo düz yolda. Araç 6000 km de araçtada sadece ben vardım tüm kullanım boyunca
Arkadaşlar,
Buradaki değerleri gördükçe imreniyorum, bir o kadar da hayıflanıyum kendime. Ben aracı 57 bin km'de aldım ve 500 km yaptım. Tamamı şehir içi diyebiliriz. Üstelik 2000-2200 devirde vites değiştirmeme rağmen ort. yakıt tüketimi 13,6
Ben nerde yanlış yaptım Allah'ım
2009 İnsignia 1.6T Cosmo Teknik Gri+DVD800+Sunroof+Flexride+Infinity Ses Sistemi
Arkadaşlar aracın 30 bin bakımı sonrası aracın ortalama tüketim verilerini sıfırladım. 3 bin km şehir içi ve şehir dışı kullanım ortalama yakıt tüketimim 8.6 lt bilginize ...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Selam arkadaşlar aracım 1.4 t 140 hafta başında aldım aracımı 5 günlük tamamı şehiriçi ort yakıt tüketimi 10,2lt/h ort hız 25 km/h sakin kullanıyorum .300 KM uzun yol yaptım ort hız 78 km/h 7,4 lt/h bana yüksek geldi tabi dizel bravodan sonra alışmak zor olcak Uzun yolda 140km ile düz yolda giderken 9-10 lt yi geçiyor ort. tüketim, Bravoda 170km ile giderken 7-8 lt arası tüketim olurdu, 90 km hızla giderken bile 5,8 lt ye ancak düşüyo düz yolda. Araç 6000 km de araçtada sadece ben vardım tüm kullanım boyunca
şehirler arası verileriniz normal ancak şehir içi biraz fazla olmuş..kullanma stilinize de bağlı,yani sürekli ama yavaş seyirlerde düşük viteste kalmaya devam mı ediyorsunuz yoksa aracın çekebileceği yerlerde hızınızı koruyarak hemen vites yükseltiyor musunuz? ikinci yöntem şehir içinde oldukça işe yarıyor, aslında premium markalarının az yakan otomatik vitesli araçlarının yaptığı da tam olarak bu.
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
şehirler arası verileriniz normal ancak şehir içi biraz fazla olmuş..kullanma stilinize de bağlı,yani sürekli ama yavaş seyirlerde düşük viteste kalmaya devam mı ediyorsunuz yoksa aracın çekebileceği yerlerde hızınızı koruyarak hemen vites yükseltiyor musunuz? ikinci yöntem şehir içinde oldukça işe yarıyor, aslında premium markalarının az yakan otomatik vitesli araçlarının yaptığı da tam olarak bu.
İkinci yöntemi uyguluyorum daha çok, ona rağmen böyle yüksek keyif almadan bu civarlarda olunca çok geldi, 4.viteste 1500 devirde bile 9 lt civarı gösteriyo
Yorum