Resmini cekip koyayim tam olarak 4.7 ama acayip caba sarf ettim bunu yakalamak icin sikisik trafik yok e 5 te akici trafik genelde Gaza dokunmuyorum bildigin ufluyorum
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
kısa mesafelerde anlık ortalama gerçeği yansıtmaz, otoyolda aracı kompressöre bindirip ortalayı sıfırlarsanız ortalama yakıt 3-4 lere iner, önemli olan uzun mesafelerdeki ortalama tüketimdir, mesela en az 5000 km yapmadan gerçek ortalamayı anlayamazsınız, ben enson 10000 km önce sıfırlamıştım, 10000 km sonucu ortalama tüketimim 10.2...
kısa mesafelerde anlık ortalama gerçeği yansıtmaz, otoyolda aracı kompressöre bindirip ortalayı sıfırlarsanız ortalama yakıt 3-4 lere iner, önemli olan uzun mesafelerdeki ortalama tüketimdir, mesela en az 5000 km yapmadan gerçek ortalamayı anlayamazsınız, ben enson 10000 km önce sıfırlamıştım, 10000 km sonucu ortalama tüketimim 10.2...
ortalama hizda onemli .cok dusukse Ara sokaklar vs kullanimi fazla demektir buda fazla yakit
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
ortalama hizda onemli .cok dusukse Ara sokaklar vs kullanimi fazla demektir buda fazla yakit
tabiki, benim ortalam hızım oda yine bi 10000 km ortalamasıdır, 35.9 km/H
Ynt: Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi
senelik izinden yeni döndüm toplamda 2350 km yaptım istanbul - izmir - bodrum dört kişi klima ara ara acık anı ataklar hariç genelde 120 -150 km hızla kullandım 910 TL'lik yakıt tuketimim oldu ekranda ortalama yakıt tuketimi 8.9 yazdı
birde balıkesirde radara yakalandık
bodruma kadar bir depo benzinle gittim 312 TL (İzmir de gezmemiz dahil)
Yorum