evet yaklaşık 2000 devirden itibaren tüketim 0.0 oluyor da Uludağ yolunu bilmediğim için kaç devirlerde indiğini merak ettim.
aslında ortalamaya bakınca da az yakıyor bence. (14+1,4) / 2 = 7,7lt yakmış denebilir. dağ yolu olduğunu düşününce çok iyi bence
evet yaklaşık 2000 devirden itibaren tüketim 0.0 oluyor da Uludağ yolunu bilmediğim için kaç devirlerde indiğini merak ettim.
aslında ortalamaya bakınca da az yakıyor bence. (14+1,4) / 2 = 7,7lt yakmış denebilir. dağ yolu olduğunu düşününce çok iyi bence
Çağrı kardeşim ben anlamadım; yazdıklarından yokuş aşağı giderken aslında 0,0 gösteriyor ama yakıt harcamaya devam ediyor, diye mi anlamalıyım.
Çağrı kardeşim ben anlamadım; yazdıklarından yokuş aşağı giderken aslında 0,0 gösteriyor ama yakıt harcamaya devam ediyor, diye mi anlamalıyım.
yok abi 0,0 olduğunda yakmıyor ama kısa kısa yakıt püskürtüyorsa da tüketimi çok etkilemez.
şöyle bir deneyimim oldu;
Elmadağ'da yol bilgisayarı menzili 498km idi
Elmadağ'dan Kırıkkale org. sanayi bölgesine kadar sadece virajlarda gaza basarak geldim, onun haricinde sürekli cut-off yaptım,
22km sonra Kırıkkale org. sanayi önünde menzil 650km idi http://g.co/maps/vm9rq
Elmadağ rakımı 1200m
Kırıkkale Org. Sanayi 700m
yani 22km içinde menzili 150km yükselttim.
110-120km hızla aynı tempoda 200km daha yol yapıp Çorum'a vardığımda menzil 400 küsür km'ydi, şimdi tam hatırlamıyorum.
yani yokuş aşağı inerken menzildeki yükseliş göstermelik değil, gerçekten işe yarıyor
2011. 2.0 cdtı 160 hp cosmo stok istanbul ile Bodrum arası 820 km yapıldı 4/1 depo mazot var hala
Söylenecek tek kelime tekerine taş değmesin Maşallah clapclap clapclap
2011. 2.0 cdtı 160 hp cosmo stok istanbul ile Bodrum arası 820 km yapıldı 4/1 depo mazot var hala
Birde bana slow motion yapıyorsun derler
Kazasız belasız sür abi
Kazasız belasız sür abi
Eyvallah Simge cim, Allah hiç kimseye kaza bela vermesin
Kazasız belasız sür abi
Eyvallah Simge cim, Allah hiç kimseye kaza bela vermesin
muhahah sende mi biliyordun abi o mevzuyu?
Turbon yağsız kalmasın abi
Yani kac litre ediyo
Valla yiğitcim litre mitre aklım ermez götürdügü yola bakarım full bir depo 120 ile 175 km arası hız araçta 4,5 kişi ve full bagaj iken yapılan 820 km yol geri çeyrek depo mazot. Hesabını sen yap işte
Yani kac litre ediyo
Valla yiğitcim litre mitre aklım ermez götürdügü yola bakarım full bir depo 120 ile 175 km arası hız araçta 4,5 kişi ve full bagaj iken yapılan 820 km yol geri çeyrek depo mazot. Hesabını sen yap işte
Aynı yolu bende gittim 870 km de 300 tl likbenzin aldım.7 litre yaktım 1.6t ile ben
Yorum