abi gırgır benimkisi bende hep beyazlara baktıkça içim gidiyor ya ama beyazda olsam aynı durum siyah içinde olacaktı eniyisi ortadan ikiye beyaza kaplamak galiba siyah/beyaz olarak afl işine gelince geçen gün aracımı aldığım bayiiye gidip afl için veryansın ettim neden beni uyarmadınız dedim sonraki seriiler afl paketi kapsayacak diye bizimde haberimiz yoktuki dediler...aynı zamanda şu fiyatı durmadan geriye çekme olayını bırakın dedim ikinci eli zarar eden bir otomobil tercih sebebi olmaz diye uyardım...opelin genel tutumu böyle diyo yanlış yapıyosunuz dedim...diğer firmalarda böyle bir şey yok dedim genel anlamda aracımdan çok memnunum ama bu iki saydığım eleştiriyide söylemeden edemedim.içimde kalmasın...
abi gırgır benimkisi bende hep beyazlara baktıkça içim gidiyor ya ama beyazda olsam aynı durum siyah içinde olacaktı eniyisi ortadan ikiye beyaza kaplamak galiba siyah/beyaz olarak afl işine gelince geçen gün aracımı aldığım bayiiye gidip afl için veryansın ettim neden beni uyarmadınız dedim sonraki seriiler afl paketi kapsayacak diye bizimde haberimiz yoktuki dediler...aynı zamanda şu fiyatı durmadan geriye çekme olayını bırakın dedim ikinci eli zarar eden bir otomobil tercih sebebi olmaz diye uyardım...opelin genel tutumu böyle diyo yanlış yapıyosunuz dedim...diğer firmalarda böyle bir şey yok dedim genel anlamda aracımdan çok memnunum ama bu iki saydığım eleştiriyide söylemeden edemedim.içimde kalmasın...
hayatım boyunca sıyah ve gece mavısınden baska arabaya binmedim insignia alıcam bu yakınlarda tam ıstedıgım fıyat opsıyon ama sıyah olmadı diye almadım siyah olmassada ınsıgnıa almıcam
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
her defasında diyorum siyah renk ağır arabalara daha bir babalık katıyor ama hakkını yememek lazım beyazda insigniada mükemmel bir duruş sergiliyor...siyah arabamı yıkatıyorumevin önüne çekiyorum 2 saat sonra bir bakıyorum o ne birkarış toz ama yıkanınca o parıl parıl yanması yokmu bendi benden alıyor
her defasında diyorum siyah renk ağır arabalara daha bir babalık katıyor ama hakkını yememek lazım beyazda insigniada mükemmel bir duruş sergiliyor...siyah arabamı yıkatıyorumevin önüne çekiyorum 2 saat sonra bir bakıyorum o ne birkarış toz ama yıkanınca o parıl parıl yanması yokmu bendi benden alıyor
+1 kesınlıkle butun kelımelerinize katılıyorum siyah bambaska
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
Bayram seyahati toplam 3115 km seydişehir-trabzon gidiş geliş ortalama 8.1 tüketti benim canavar.bu arada bir çok araca ders verdim tabi.ama abartıya kaçmadan sadece öne geçene kadar kapışıp bıramtım.en zevklisi range rover hse idi 110 civarı arkadan sellektör yaptım adam gaza geldi başladı basmaya ben 4.vitesteydim km 200 ü gösterdiğinde bir boy gerimde sağ taraftan direnmeye devam ediyordu öyle ki frene basmasam önüne çıkan doğana kesin çarpıyordu son anda makas ile kurtardı.aslında ben doğandakileri düşündüm o hızla doğana çarpsa Allah muhafaza.o son kapışmam oldu ve sağ salim seyehatimiz bitti ve tatilde bitti
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Dun tamami sehirici olmak uzere 200 km yol yaptim ama trafik genel olarak rahatti ama bende cok kasmadim az yaksin diye ara ara gazladim ve evden cikarken sifirladigim yol bilgisayari eve gelince baktigimda ufak bi tebessume yol acti bende
Yorum