Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

1.6T 50.000 km 11 litre

Yorum

Hatay / Dörtyol---TRabzon ÇAykara arası; güzergah: hatay,niğde,nevşehir,yozgat,çorum,samsun,ordu,gire sun,trabzon:
      klima açık, otobanlarda 110-120 arası olmak üzere 5,8 lt/100km ortalama
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

şimdi bazı arkadaşlarım beni eleştirebilir ama şunu mulaka ifade etmek isterim: bu araçta özellikle kurallara uymak çok faydalı. yani hız sınırlarına uygun kullanırsanız gerçekten az yakıyor. ben trabzonda fullediğimde yol bilgisayarı 1365 km menzil gösteriyordu...

Yorum

İstanbul -Samsun 750km yol yaptım ortalama hızım 120idi araba7.2yakti çok iyi geldi çok daha fazla bekliyodum hersey yolunda çok sevdim hiçde söylenenler kadar yok.

Yorum

2,0 dtci 130bg. uzun yol 6,4, istanbul 8 lt. şehir içi tüketim biraz fazla insignialarda
            Insignia 2.0 cdti cosmo flexride

Yorum

Pazartesi akşamı Bursa- Bandırma 2 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu klima açık şehir içi dolaşmalar da dahil 120 km hız ile ortalama yakıt tüketimi 8.4 fena değil bence
              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Benim aracımda 19'jant bulunuyor orjinalden yakıtı etkiler mi?

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alior
                  Benim aracımda 19'jant bulunuyor orjinalden yakıtı etkiler mi?
                  Biraz olsun etkiler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

870 km ye 300 tl lik yakıt aldım.İst-bodrum arası ve 70 km si bodrum içi

Yorum

1152 km mesafede 5,0 ortalama. ortalama hız:89,6. tam dolu bagaj, hatta koltuk araları tamamen dolu, 2 yetişkin ve 2 çocuk. ben şahsen hız sabitleyici kullanacağım artık.

Yorum

maşallah, tüketimde dip yaptınız artık
                        (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Benimde 7000km oldu ortalamam 8.5lt/100km.Aslında ilk aldığımda 9.6-10.0 civarıydı ama artık gaza daha nazik davrandığım için düşüş yaşadım
                          Insignia 2.0 CDTI Cosmo

Yorum

bayramda balıkesir akçay"a gittim. sivas-akçay 1090 km. sivasta depoyu fulledim, yalnız bir ayrıntı var. pompa tık diye attıktan sonra tam 12,5 lt benzin doldurduk gerçi yavaş yavaş epey uğraştık ama benzini gözle görene kadar silme doldurduk, tahminimce depoda yaklaşık 80 lt benzin oldu. km"yi sıfırlayıp düştük yollara. araçta iki yetişkin iki çocuk bagaj ful dolu. ilk 600 km 130-150 km/h hızla kalan mesafe kima açık 100-120 km/h hız sabitleyici ile akçaya hiç yakıt almadan 13 saatte vardık. aracı park ettiğimde km 1090 km, kalan mesafe 152 km (tek çizgi benzin vardı ışık henüz yanmamıştı) (yani toplam menzil 1242 km) ortalama yakıt 6,2 lt idi. geçen yıl aynı yere passat 2,0 tdi dsg ile (onun depoda 70 lt) bir depo ile gidememiştim. (ama onunla bu kadar yavaş gitmemiştim).
                            aynı yolu (akçay-sivas) geri dönüşte bir depo ile 1050 km gidebildim. bunun bir sebebi deniz sevyesinden sivasa çıktım diğer sebebi ise akçayda pompacıyı tanımadığım için depoyu tam olarak dolduramadım ortalama yakıt ise 7,2 lt idi. aracım şu an 11,000 km de. benim her sınavımdan tam geçti ailece yorulmadan sarsılmadan 1090 km gittik geldik yakıt olarakta yormadı.

değerler 1,4 insignia düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir düşüncesiyle paylaşmak istedim.
                               2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

mete abi hele hele uzunyolda yakıt konusunda şahane araç konfor anlamındada keza öyle birde benzin ucuzlasa biraz daha...

Yorum

aynen öyle murat araçlarımız her anlamda çok iyi. alırken çok düşünmüştüm ama doğru seçim yapmışım.
                                   2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                                X