Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Opel Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Orjinal yazı sahibi: byazkan
    Orjinal yazı sahibi: volkan
    Bende 200tl lik benzinle 220km yol yaptim yol bilgisayarinda 16lt gosteriyo ama birazdaha fazla yaktik anlasilan :/
    Bilgisayarın hesabı kitabı uymamış o arabaya anlaşılan Biz şaştık kaldık abi, bilgisayar napsın
    bilgisayarda dusunceliymis barboros kardesim arabanin yaktiginin hepsini gosterse inme ineceginden alistira alistira eksik gosteriyor haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Mersin - samsun- mersin yanilmiyorsam 2000 km civari ortalama hiz 85 gibi.yakit tuketimi 6,4 lt.bu sefer sakin gidemedim
      2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
      2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
      2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

bende 1,6 180 bg cosmo'mu 18,05'te Kayseriden alıp geldim hatırlarsanız. İstanbul Beylikdüzüne gelene kadar ortalama 110-120 km hız ile ( nadir de olsa denemek için 240'ı da ankara otobanında gördüm ) şehirler arası 6,2 lt ile eve geldim. Onun dısında istanbul içinde beylikdüzü büyükçekmece avcılar çevrelerinde dolaştım hep, şu anda 7,5 lt'deyim. Kayseriden gelirken yaklaşık 750-800 km yapmıştım, şu anda da 1,150 km'deyim. Aracımda 88,000 km'de. Sanırım şehirler arası iyi de şehir içi 12-13 lt falan yakıyor bu arabalar(
        Birde anlamadığım bir konu var. Ben 1. viteste yada 2. viteste gaza dokunsam hemen 39,9 lt'ye çıkıyor anlık tüketim, sonra 3. 4. derken de gaza dokunsam hep 20 lt'nin üzerlerinde dolaşıyor. Ama iş için kullandığımız opel astra sedan aracımız da ( sedan / diesel ) ortalama tüketim 6,5 ile 7 lt arasında ve gaza ne kadar çok yüklensekte 8-9 lt'yi geçmiyor anlık yakıt tüketimi. Bizdeki ile bu aracın arasındaki bu kadar büyük olan fark nedir?

Yorum

İstanbul-Düzce
          Düzce-İstanbul

Toplam yapılan km 430
          Ort. yakıt 6,9
          Ort. hız 82

Bence makul sayılabilir çünkü hem giderken hem de gelirken performanslı kullandık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orkinyos
            bende 1,6 180 bg cosmo'mu 18,05'te Kayseriden alıp geldim hatırlarsanız. İstanbul Beylikdüzüne gelene kadar ortalama 110-120 km hız ile ( nadir de olsa denemek için 240'ı da ankara otobanında gördüm ) şehirler arası 6,2 lt ile eve geldim. Onun dısında istanbul içinde beylikdüzü büyükçekmece avcılar çevrelerinde dolaştım hep, şu anda 7,5 lt'deyim. Kayseriden gelirken yaklaşık 750-800 km yapmıştım, şu anda da 1,150 km'deyim. Aracımda 88,000 km'de. Sanırım şehirler arası iyi de şehir içi 12-13 lt falan yakıyor bu arabalar(
            Birde anlamadığım bir konu var. Ben 1. viteste yada 2. viteste gaza dokunsam hemen 39,9 lt'ye çıkıyor anlık tüketim, sonra 3. 4. derken de gaza dokunsam hep 20 lt'nin üzerlerinde dolaşıyor. Ama iş için kullandığımız opel astra sedan aracımız da ( sedan / diesel ) ortalama tüketim 6,5 ile 7 lt arasında ve gaza ne kadar çok yüklensekte 8-9 lt'yi geçmiyor anlık yakıt tüketimi. Bizdeki ile bu aracın arasındaki bu kadar büyük olan fark nedir?
            fark, aracın 1500 kilo olması, 180 at gücünde olması ve bir turbosu olması hiho

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orkinyos
              Bizim araçlarımız tüm büyük motorlu araçlar gibi ilk kalkışlarda çok yakıyor 2.0 motorlarla aynı karakterde yakıt yönünden.her nekadar hacmi küçük gibi görünsede çok güçlü motorlarımız var.bu gücü ilk kalkışta elde edebilmek için beygirlerin arpaya ihtiyacı var.bu değerleri 3.20 bmw dede görüyordum ben ilk 3 vites anlık tüketim göstergesi 20 lt ye yapışıp kalıyordu ancak dijital göstergeyi sıfırlayınca 40 lt lere dayandığını görebiliyordum.tüketim fazla gibi görünsede araçlarımızın küçümsenemeyecek olan bu performansına göre makul değerlerde içiniz rahat olsun.
              bide şuvar 100-110 beygirlik 1.6 benzinliler gibi yakmasınıda beklemeyin sonuçta araçlarımız performans için geliştirildi ekonomi 2.planda.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

dün sabah çekmeköyden k.haneye 2.köprüyü kullanarak gittim yol nispeten açıktı

ortalama hızım:55
                yakıt tüketimi:5.0 lt.
                aracın km.:1750km

akşam k.haneden çekmeköye dönüşüm 1.köprü üzerinden oldu.

ortalama hızım trafik sıkışıklı sebebiyle 20km düştü
                yakıt tüketimim eve vardığımda 5.8 lt.idi

bu ağırlıktaki araca göre bence inanılmaz bir değer artık ş.arası yolu siz düşünün her geçen gün bu değerin azalacağını düşünüyorum.
                2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Bazı 1.6T'su olan abılerım 9.3 - 9.7 gibi değerler yazmışlar. Bizim arabada turbo yok 1.6 motor 124 hp ve 9.6 gösteriyo şuan bence 180 hp ye göre tüketimlerınız çok güzel clapclap clapclap
                  2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Yuzde 60 sakin surdum yuzde 30 cok fazla sehir ici trafigi ve gazlama yuzde 10 da otobanda 200 ustu...

Benimkini 7.9 diye kaydetin simdilik ilerde dusurunce duzeltiriz
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

7.7 diye guncelleyebilirmiyiz
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

aracım 19.000 kilometrede 15.000 bakımından önce 7.5 gösteriyordu bakımdan sonra artmaya başladı az önce baktım 11.5 olmuş sizce neden olabilir sinirlerim bozulmaya başladı servise gidicem en kısa zamanda arabam 2.0 130 bg bu arada yorumlarsanız sevinirim

Yorum

Bugün bir otomobil dergisinde Passat CC testi vardı. Test boyunca ortalama yakıt tüketimi 8.9 lt olmuş. Bilgilerinize...
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

izmir torbalı-kuşadası arası 90 civarına sabitledim bazende 70 e sabitledim klimada açmadım 7.2 lt ortalama yakaladım gözlerime inanamadım 50 km gidişte gelirken biraz bastım 150 lerde geldim 13 lt idi ortalama
                            İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                              Bugün bir otomobil dergisinde Passat CC testi vardı. Test boyunca ortalama yakıt tüketimi 8.9 lt olmuş. Bilgilerinize...
                              Kadir abi zaten vw abartmaya alışmış kendini de çok üst seviyede görüyor marka olarak.. bir tek yeni CC de durum böyle değil hemen hepsinde katalog verileri ile asıl tüketim değerleri tutmuyor.. bariz fark oluyor arada.. bayide ağızları iyi laf yapıyor reklamlarda iyi kapı sesi çıkıyor arabalarda ama tüketimde iş değişiyor.. lafa gelince bizim araçlarımıza atıp tutmaları iyi kendi araçlarına bakmıyorlar hiç.. arkadaşımda da var yeni cc bir türlü 10.1 in altına inemedi o da kasıyor resmen.. yoksa 11.5-12 lerde geziniyor ş.içi. arabası yaklaşık 2000 km olmuştur.. en son 1600 lerdeydi ben kullandığımda..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

2.0cdti 160 hp versiyonunda bu degerleri yakalayan arkadaşları tebrik ederim 45.000 km dir kullandığım aracımda henüz 10lt nin altına düşmedim su an 470 km lik ortalama yakıt tüketimim 12 Lt bunu aracın üzerinde bulunan 30 kg ağırlığında 20" jantlara bağlarım genelde

Teşekkürler
                                İNSİGNİA 2.0 CDTI COSMO OPC

Yorum

İşleniyor...
                                X