Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

Orjinal yazı sahibi: berkay55
    ortalama 100 km de 15.9
    listeye yazsak mı yazmasak mı bilemedim ihihi
    InsigniaTEAM

Yorum

Eskisehir donusu 330 km yol birbucuk saat Kopru trafigi 6.1 le geldim .genelde 120 cruse ile giderek
      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
        ortalama 100 km de 15.9
        Hey maşallah Ferraride 17-18 yakıyor zaten. Biraz agresif kullanıyorsun galiba?
        çokta agresif kullanmıyorum aslında..jantların 20'' olmasından da kaynaklandığını düşünüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          ortalama 100 km de 15.9
          listeye yazsak mı yazmasak mı bilemedim ihihi
          yaz çağrı abi yaz )

Yorum

ortalama 100 km de 15.9
            çokta agresif kullanmıyorum aslında..jantların 20'' olmasından da kaynaklandığını düşünüyorum
            Kardeşim bende 20" jant kullanıyorum + Downpipe ve orta cat iptalide var, 12 lt yi geçmedi hiç. Bende genelde agresif kullanırım..

Yorum

Aracın 0-5000 km ortalaması 10.2 litre ortalama hız 23km/h

2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                Aracın 0-5000 km ortalaması 10.2 litre ortalama hız 23km/h
                abi arabayı aldıktan sonra hiç sıfırlamışmıydın? ilk başktaki tüketim ortalamayı çok değiştiriyor
                InsigniaTEAM

Yorum

http://img11.imageshack.us/img11/9425/9uy.mp4
                  ortalama yakıt tüketimi çok mu???
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

ortalama 100 km de 15.9
                    Kardeşim bende 20" jant kullanıyorum + Downpipe ve orta cat iptalide var, 12 lt yi geçmedi hiç. Bende genelde agresif kullanırım..
                    o zaman bizim araçta bir sorun var murat abi.az önce opelden geldim.yenilikleri takip etmek gerek ordaki görevliyede söyledim bi baktırın dedi.birde şikayetçi olduğum bir konuda debriyaj aşırı sert.sizde de öyle mi acaba ? bu arada astra gtc ye bindim her gittiğimde yaptığım gibi..müthiş bir araç..sipariş veren oldu mu dedim bir kişi vermiş..cam tavan+20'' jant + flexride ..içimden dedim o jantları söylediğine pişman olcak bu arada antara olayı kapanmıştır.görevli antaranın artık Türkiye ye getirilmeyeceğini onun yerine Mokka ile yollarına devam edeceklerini belirtti.Bizim canavarlara Tüp konusunda da opel bir ara garanti vermiş.Ancak birçok şikayet almış ve şu an araçlara kesinlikle tüp taktırmayın diyorlar.Hiçbir şekilde garanti kapsamı altında almıyorlar ve asla tavsiye etmiyorlar.

Yorum

ortalama tüketim 11,8 yol bilgisayarında...
                      depoyu fulledim 525 km yol yaptım ve tekrar fulledim sonuç indirimli benzinle tam 247 tlye doldu..
                      sonuç = 470 krş bana süper geldi araç daha 1000 km de...
                      1.6 T cosma flexride şase
                      2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Bendeyi son rakamlar; 6.4 Lt karma, 5.6lt sehir dısı.
                        1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

Bu yakıta dizel alınmaz ihihi
                          2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MySt
                            yakıt tüketiminde renkte önemli su mavileri az yakıyor. haha haha haha

Yorum

• Ynt: Opel Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Arkadaşlar inanın bazen diyorum ki: şu sarfiyatı çok düşük arkadaşlarla arabaları bi değişsek. bakalım nasıl olacak. çünkü 6,4 ya da 7,4 gibi değerler bana çok uzak. ben çok sakin kullanıyorum. ayrıca 2 göstergeden birini alığımdan beridir hiç sıfırlamadım. ortalama 10,1--- ikinci göstergeyi her benzin alımında sıfırlarım, o zaten 11 lerden hiç aşağı inmez. siz hep şehir içleri sanki bizim uzun yollar gibi.
                              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

• Ynt: Opel Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Orjinal yazı sahibi: tozse
                                Orjinal yazı sahibi: MySt
                                yakıt tüketiminde renkte önemli su mavileri az yakıyor. haha haha haha
                                olabilir

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                                Arkadaşlar inanın bazen diyorum ki: şu sarfiyatı çok düşük arkadaşlarla arabaları bi değişsek. bakalım nasıl olacak. çünkü 6,4 ya da 7,4 gibi değerler bana çok uzak. ben çok sakin kullanıyorum. ayrıca 2 göstergeden birini alığımdan beridir hiç sıfırlamadım. ortalama 10,1--- ikinci göstergeyi her benzin alımında sıfırlarım, o zaten 11 lerden hiç aşağı inmez. siz hep şehir içleri sanki bizim uzun yollar gibi.
                                Sehir disinda yasadigim icin aracı kullandığım yollar nispeten daha rahat - onu da zaten sehir dısı olarak belirttim - karma tüketim degerinde sehir ici sehir dısı dengesi yarı yarıya diyebilirim tam sehir ici ölçümlerde 7-8 li rakamlar normal bence ama 11 biraz yüksek geldi, herhalde en yogun trafik yaşanan yerlerden birindesiniz.
                                1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

İşleniyor...
                                X