Hey maşallah Ferraride 17-18 yakıyor zaten. Biraz agresif kullanıyorsun galiba?
çokta agresif kullanmıyorum aslında..jantların 20'' olmasından da kaynaklandığını düşünüyorum
Kardeşim bende 20" jant kullanıyorum + Downpipe ve orta cat iptalide var, 12 lt yi geçmedi hiç. Bende genelde agresif kullanırım..
o zaman bizim araçta bir sorun var murat abi.az önce opelden geldim.yenilikleri takip etmek gerek ordaki görevliyede söyledim bi baktırın dedi.birde şikayetçi olduğum bir konuda debriyaj aşırı sert.sizde de öyle mi acaba ? bu arada astra gtc ye bindim her gittiğimde yaptığım gibi..müthiş bir araç..sipariş veren oldu mu dedim bir kişi vermiş..cam tavan+20'' jant + flexride ..içimden dedim o jantları söylediğine pişman olcak bu arada antara olayı kapanmıştır.görevli antaranın artık Türkiye ye getirilmeyeceğini onun yerine Mokka ile yollarına devam edeceklerini belirtti.Bizim canavarlara Tüp konusunda da opel bir ara garanti vermiş.Ancak birçok şikayet almış ve şu an araçlara kesinlikle tüp taktırmayın diyorlar.Hiçbir şekilde garanti kapsamı altında almıyorlar ve asla tavsiye etmiyorlar.
ortalama tüketim 11,8 yol bilgisayarında...
depoyu fulledim 525 km yol yaptım ve tekrar fulledim sonuç indirimli benzinle tam 247 tlye doldu..
sonuç = 470 krş bana süper geldi araç daha 1000 km de...
1.6 T cosma flexride şase
2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Ynt: Opel Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi
Arkadaşlar inanın bazen diyorum ki: şu sarfiyatı çok düşük arkadaşlarla arabaları bi değişsek. bakalım nasıl olacak. çünkü 6,4 ya da 7,4 gibi değerler bana çok uzak. ben çok sakin kullanıyorum. ayrıca 2 göstergeden birini alığımdan beridir hiç sıfırlamadım. ortalama 10,1--- ikinci göstergeyi her benzin alımında sıfırlarım, o zaten 11 lerden hiç aşağı inmez. siz hep şehir içleri sanki bizim uzun yollar gibi.
Ynt: Opel Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi
Orjinal yazı sahibi: tozse
Orjinal yazı sahibi: MySt
Bendeyi son rakamlar; 6.4 Lt karma, 5.6lt sehir dısı.
yakıt tüketiminde renkte önemli su mavileri az yakıyor. haha haha haha
olabilir
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
Arkadaşlar inanın bazen diyorum ki: şu sarfiyatı çok düşük arkadaşlarla arabaları bi değişsek. bakalım nasıl olacak. çünkü 6,4 ya da 7,4 gibi değerler bana çok uzak. ben çok sakin kullanıyorum. ayrıca 2 göstergeden birini alığımdan beridir hiç sıfırlamadım. ortalama 10,1--- ikinci göstergeyi her benzin alımında sıfırlarım, o zaten 11 lerden hiç aşağı inmez. siz hep şehir içleri sanki bizim uzun yollar gibi.
Sehir disinda yasadigim icin aracı kullandığım yollar nispeten daha rahat - onu da zaten sehir dısı olarak belirttim - karma tüketim degerinde sehir ici sehir dısı dengesi yarı yarıya diyebilirim tam sehir ici ölçümlerde 7-8 li rakamlar normal bence ama 11 biraz yüksek geldi, herhalde en yogun trafik yaşanan yerlerden birindesiniz.
Yorum