Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

180 hp 2010 20000 deyim.ortalama yakıt tüketimi 9.3.aygaz internet sitesinde (http://www.aygaz.com.tr/Otogaz/AlternatifHesap.aspx)senede 11000 km ile benzin 4.59 tl ,gaz 2.60tl.yıllık tasarruf 1237 tl.yani aylık tasarruf 100 tl.sonuç ayda 100 tl için bu araca tüp takılmaz.....

Yorum

Cemal arkadaşım sana özel bi forum açalım orada istediğin yerde istediğin kadar mesajını yazabilirsin. Merak etme bir kerede okuduğumuzu anlayabiliyoruz Elhamdülillah....

1.4 Beyaz 18" Sunroof
      Navigasyon DVD
      46KT880

Yorum

Benim kadar sakin süren varmı bilmiyorum ama şehir içi 10lt den aşağı hiç düşmüyor.Adım başı ışık olduğundanmı nedir anlamadım.Babamla beraber kullandığımız için ortalama şu an 12lt. ufaktan uzun yol buldun mu hızlanıp vites büyütüyorum ve gazdan ayağımı çekiyorum durana kadar yakıt tüketimi sıfır ve o halde 10lt :S

Yorum

Dur-kalk ve ışıklar tüketimi bariz bir şekilde artırıyor.

Arabalarımız ilk 3 vitesi sevmiyor ama 4 , 5 ve 6 ya bayılıyor
          Ne kadar yüksek vites o kadar az tüketim.

Eskiden kılavuzlar da 90 km'yi geçmeyin ,tüketim %20-30 belki daha fazla artar diyorlardı.
          Şimdi benim araba tam tersi yeter ki 90 nın üstüne çık ben yakmam diyor.(130-140'a kadar fazla da abartmamak lazım cool)

Yorum

2012 model 5 aylık 4.600 km'de Passat 1.4 TSI 122 HP 6 ileri manuel şanzımanlı aracımız var.

Araç babamın fakat hemen hemen bu km'nin 3.500 km'si bana ait.

Sakin kullanmam, aracın tüketimi 12-13 litrelerden aşağı düşmüyor. Babam sakin kullanır ama o kullanıncada 10-11 litre tüketiyor araç.

Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Şehir içinde veriler böyle, benzin yetiştiremiyorum.

Trafik çok kötü, 1.viteste çok düşüyorum. Ortalama hız 10 km. 1.3 CDTI Corsa aynı trafikte aynı kullanım şeklinde 8-8.5 lt yakıyor.

Bu durum normal mi ? Bu trafikte Passatın bu kadar yakması olağan bir durum mu. Şehirde trafik pert doğalgaz çalışması var
            . Paylaş:

İnsignianın adı çıkmış.

Yorum

bence bu 1.4 turbo insignialar tam bize göre biçilmiş kaftan araç 2300 kmde ve 1500 km ortalamam 7.7 harika bir değer bana göre...sabitleyici olayı zaten süper bir olay araç seride bir araç e daha ne olsun yani bu konfora bu yakıt helal olsun sana içtiğin 95 oktanlar

Yorum

Aracım 23 bini geçti 3 depo önce ortalama yakıt tüketimini sıfırladım. 3. deponun sonuna geldim. % 80 şehiriçi kullanım ortalama yakıt tüketimi 9,3... araç 1.6T 180 hp...
                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                  Aracım 23 bini geçti 3 depo önce ortalama yakıt tüketimini sıfırladım. 3. deponun sonuna geldim. % 80 şehiriçi kullanım ortalama yakıt tüketimi 9,3... araç 1.6T 180 hp...
                  bence cok iyi bir ortalama. ben demin baktım ortalamam 14

Yorum

Bende bir değerleme yazim.580 km ye 270 tl lik yakıt aldım bugün.465 kr gibi yakıyor aracım.Yanlız ortalamam 9.4 gösteriyor.Bu arada %7 lik indirimle aldığım için 20 tl indirim oluyor ve 435 kr denk geliyor.Buda 10lt/100 km gibi bir ortala çıkarıyor.Şehir içi

Yorum

İlk yağ değişiminden sonra 1 lt kadar düşer tüketim
                      Orjinal yazı sahibi: murat uyma
                      bence bu 1.4 turbo insignialar tam bize göre biçilmiş kaftan araç 2300 kmde ve 1500 km ortalamam 7.7 harika bir değer bana göre...sabitleyici olayı zaten süper bir olay araç seride bir araç e daha ne olsun yani bu konfora bu yakıt helal olsun sana içtiğin 95 oktanlar

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

DALGIÇ 1.6 T COSMO 8.7 LT/ 100 KM 22 000 KM

Yorum

eskişehire giderken sıfırladım, 330 km yolun sonunda ortalama 11.7 lt, ortalama hız ise 145 civarıydı, dönüşte tekrar sıfırladım, 360 km yol, ortalama 8.4 lt, ortalama hız 86... demekki basmayınca yakmıyor....

Yorum

ortalama 100 km de 15.9

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkay55
                              ortalama 100 km de 15.9
                              Hey maşallah Ferraride 17-18 yakıyor zaten. Biraz agresif kullanıyorsun galiba?

Yorum

ilk 2200km de 8.2 lt.
                                sanırım bir önceki aracım astradan daha az yakacak
                                2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

İşleniyor...
                                X