Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia yakıt tüketimi

Yakit tuketimi olayi Cok farkli ortalama hiz degerlerinide soylemek lazim .bana gore sehir ici degerleri icin 25 civari ortalama hizdaki yakit tuketimine bakmak lazim
    2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
    yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Yaz geldi yakıt tüketimi 1-1,5 litre artacaktır Dikkate alalım bundan sonra
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Çağrı benim tüketimi 8 lt yapabilirmisin?

Edit: 6300 km ortalaması
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
          Belki formda 1.4 lerin yakıt tüketiminden en çok şikayet edenlerden biri de benimdir. Kahramanmaraşta şehir içi tüketimim 10-11 arası . Bugün bi antep turu yaptım bi çok arkadaşın daha önce vermiş olduğu şehir içi değerlere ben şehir dışında ulaştım. fakat dikkatimi çeken onların şehir içi hız ortalaması benim şehir dışıyla aynı. yani istanbul ankara da şehir içi sayılan yerler sanırım bizim buralar için şehir dışıyla aynı. değerler aşağıda...
          yok yalçınbey ben ankaradayım ort hız full şehir içi 33.7kmh ile 8.8lt ortalamam var değerleriniz normal sadece hangi saatlerde kullandığınız önemli benim araç kullanım saatlerim sürekli iş giriş çıkış saatleri çok yoğun ama akıcı bir trafik var trafik genel olarak 2 ye atsam mı atmasam mı denilen hızda seyir ediyorum

Yorum

Ben bu listeyi atlamışım. Hemene değerleri vereyim. Araç Cosmo 16T ve şu anda 22.000 km.de.
            Yapılan km.lerin %40 şehirdışı, %60 şehiriçi ancak malum Ankara'nın yokuşları ortalamayı yükseltiyor.

2009: 10,20 Lt/100 Km
            2010: 10,06 Lt/100 Km
            2011: 9,82 Lt/100 Km

Gözüken şu ki: ya araca alıştıkça/doydukça agresif kullanım azalıyor. Ya da bu araçlar kullandıkça uysallaşıyor. haha haha haha

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

başlangıçta bende 11 lt altına inemiyordum şimdilerde 10-10,4 arası değişiyor.yavaş yavaş araca gerektiğinde yüklenmeniz gerektiğini anlıyorsunuz.sakin kullanımlarda araç fabrika verilerine daha çok yanaşıyor.tabi şeytana uymamak mümkün olmuyor ve çoğu zaman gereksizde olsa gaza yükleniyoruz.doğal olarakta araç ben yakmam demiyor
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Havaların ısınmasıyla ortalamam şehir içi 9 lt civarında.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

1,5 ay oldu aracımı alalı. doldurduğum her depoda bariz yakıt düşüyor. ilk depoda 10-11 lt iken şu an 2000 km genel ortalama 9,6. son 250 km lik ortalama 8,9 lt ortalama hız 30 km/s. böyle giderse araç katalok verilerine yaklaşacak gibi. insignia 1,4 almakla çok doğru bir iş yapmışım.
                     2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

ortalama hızım 36
                    yakıt 7.7
                    aracın km'si 350
                    bence bu ağırlıkta bir araca göre çok çok iyi bir değer
                    şuan km olarak çok düşük değerlerde kullandıkça yakıtın düşeceğine eminim.
                    yakıt olarak diğer d sınıfı araçlara göre tartışılmaz bir üstünlüğe sahip.
                    2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

kim ne derse desin araç yakmıyor içiyor kendimizi kandırmaya gerek yok

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                        kim ne derse desin araç yakmıyor içiyor kendimizi kandırmaya gerek yok

Yorum

aracı alalı 4 ay oldu.9500 km ye ulaştım.Ortalama tüketim hiç sıfırlamadım 7,2 LT.Çağrı benim değerleri güncelleye bilirsen sevinirim.
                          2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                          2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                          2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

2.0 cdti 130 9,5 lt
                            Ne kadar çok kişi benimle aynı fikirdeyse, o kadar çok yanıldığımı düşünürüm.

Yorum

lpg takalım olup bitsin

Yorum

Aracım 4600 km.de ilkgünden ortalaması 8,7/100 km hız ortalaması 30,7 h
                                Son 200 km. ortalamam ise 7,0/100 km. hız ortalaması 35,7 h
                                Kullanımım tamamen İstanbul Şehir içi trafiğidir.

Çağrı, listede ben de olayım düşük yakıt konusunda artık iddialıyım.

Yorum

İşleniyor...
                                X