Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

Belki formda 1.4 lerin yakıt tüketiminden en çok şikayet edenlerden biri de benimdir. Kahramanmaraşta şehir içi tüketimim 10-11 arası . Bugün bi antep turu yaptım bi çok arkadaşın daha önce vermiş olduğu şehir içi değerlere ben şehir dışında ulaştım. fakat dikkatimi çeken onların şehir içi hız ortalaması benim şehir dışıyla aynı. yani istanbul ankara da şehir içi sayılan yerler sanırım bizim buralar için şehir dışıyla aynı. değerler aşağıda...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
    Navigasyon DVD
    46KT880

Yorum

Bu da benden son veriler

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yalçın bey bu değer LPG li haldeyse,aynı yolu benzinle gitseydiniz daha düşük görebilirdik.Birde gidiş hep rampa dönüşte buna paralel iniş.Ben düz yolda 85-100 arası 5 LT ortalamayı gördüm.Otobandaki değerlerim normal kullanımda 90-110 arası 6 lt geçmiyor.Şuanda aracım 5500 km yi geçti ortalama tüketim 7,5 lt oldu.Yaklaşık 2000 km den beri düşüyor o zaman sıfırlasaydım 7 olacağını tahmin ediyorum.
        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Çağrı kardeş benim tüketimi güncelleyebilirmisin.7,9 görünüyor.Onu 7,5 yaparsak daha doğru bilgilendiririz 1,4 ü düşünenleri.
          2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
          2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
          2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Verdiğim değerler K.maraştan evden çıkışım ve antepten eve dönüşüm arasındaki yol bilgisayarındaki değerler. bu değerler içinde antep şehir içindeki mesafeler dahil. dönüşte sadece Benzin kullandım. 203 km lik yolun 160 km. si şehirlerarası yol kalanı antep şehiriçi mesafe...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
            Navigasyon DVD
            46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
              Verdiğim değerler K.maraştan evden çıkışım ve antepten eve dönüşüm arasındaki yol bilgisayarındaki değerler. bu değerler içinde antep şehir içindeki mesafeler dahil. dönüşte sadece Benzin kullandım. 203 km lik yolun 160 km. si şehirlerarası yol kalanı antep şehiriçi mesafe...

demekki yalcin abi kahramanmarasta birsey var
              2015 leon fr

Yorum

Aracım daha yeni 1.6 flexi şaseli 300 km de ve ortalamam 14 lt...
                2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

Haklısınız galiba. Biran önce tayin mi istesem Memleketime (Adana) )

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                  Navigasyon DVD
                  46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                    Haklısınız galiba. Biran önce tayin mi istesem Memleketime (Adana) )
                    adanaya gel ama burda da yakıyo merak etme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TRKTN
                      Aracım daha yeni 1.6 flexi şaseli 300 km de ve ortalamam 14 lt...
                      Düşer merak etme benim aracım o km'lerde 15-16lt arasıydı. Seninkide 10lt'lerde gezer obaa

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

kışlık lastikleri çıkarttıktan sonra sıfırladım aracı, %60 çevre yolu, %40 şehir içi olmak üzere tüketim 50 km de ortalama 6.1 lt düştü.

bilginize.
                        1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

45bin bakımından sonra kş lastikleri çıkardım şuan 10,6 ortalama
                          2015 leon fr

Yorum

2011 MODEL 2.0 130 HP OTOMATİK VİTES.10900 KM.DE ORTALAMA SÜRAT 34.3 KM.ORTALAMA YAKIT
                            8.5 LT.ARACI ALDOĞIMDAN BERİ HİÇ SIFIRLAMADIM.HİÇBİR ZAMAN FABRİKA VERİLERİNİ TUTTURAMADIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM.AGRASİF KULLANMAM BUNUN YAKLAŞIK 4500 KM.SİNİ UZUN YOLDA KULLANDIM.AMA TEK KELİME İLE BEŞ ÜZERİNDEN 4.5 YILDIZ BENDEN...

Yorum

2011 1.6 cosmo yakıt degeri şehir içi 13.6 lt 1 yıldır böyle istanbul-samsun arası 140-160 km hızla 9.4 litreye düştü bu degerler normalmidir normal ise bu aracın teknik degerlerini firma niçin düşük veriyor

Yorum

Arkadalar biliyorum ve biliyorsunuz ki fabrika verilerini yakalamak çok zordur. çünkü testlerin yapıldığı tamamen stabil alanları bulamazsınız. ancak yinede bazı arkadaşlarımız çok güzel değerler elde ediyor. ben inşâallâh bir tatile çıkayım çok doğru ölçümler yapabileceğime inanıyorum. çünkü çok standart kullanırım arabamı ve hız limitlerini (çok gerekmedikçe) hiç zorlamam. yani 90 ile gidilecekse 90 ile giderim. Allâh ömür verirse yaz tatilinde çok özel bir deneme yapıp sonuçları paylaşırım
                                Bizim şehir içi ortlama hızımız çok düşük. o nedenle yakıt ortalaması da yüksek. BAkalım, hayırlısı....
                                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                                X