Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

70 lt den fazla nasıl alıyor ya? Bir keresinde depoyu sonuna kadar kullanacağım diye inat ettim . Menzil 40 km nın altına indikten sonra yol bilgisayarı devamlı Benzinci işareti gösterdi , ekran görüntüsü sabitlendi. Benzincime gidip benzin aldım 66 lt aldı dknow
    Buda benim rekorum blink

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

dün fulledim 70,3 lt
      1.4 Turbo 140 bg 2012

Yorum

Tahminim depo hacmimiz 70lt. buna boğaz, borular dahil degil.. Yol bilgisayarı ile benim hesabımda tutmuyor. Ben kendi hesabımı baz alıyorum degerleri ona gore verdim. Bugune kadar 7780km. yol yaptım toplamda. Her depoyu bitirip aldım ve hepsinin hesabı var. Toplam ortalamaya bakarsam ortalama 8,78lt., ortalama 61,05lt yakıt almışım, 698,5 km. ortalama yol yapmışım. Km.'deki ortalama sarfiyatımda 0,374202TL.

Yorum

bugun cesmeye gıttık geldık uckuyulardan aldım benzın 100 tl butun gostergelerı herseyı 0 ladım otobandan cesmeye gıttım 80 km otoban 20 km sehır ıcındeydım! 90 km hızla cc aktıf bır sekılde cesmeye vardıgım zaman 100 km de 6.5 lt gosterıyordu! arabada yarım depo benzın 2 kısıydık yanı hıc kasmadan kendımızı 6 vıtes 2000 devırde gıttık! demekkı dumduz yol olsa 90 la gıdersek sehır dısı verısını elde etmıs olucaz. tam cesmenın ıcınde gezerken 6.6 lt oldu! kısaca

6,6 * 4,36 = 28 776 tl olarak gıttım gelırkende hıc 0 lamadım gostergeyı tam 100 km olda sehır ıcıde 20 km kadar sıkıstırmadan
          6,8 * 4,36 = 29,648 tl totalde
          58,424 tl olarak kısaca
          60 tl gıbı rakama gıdıp geldım fazlamı yakıyor sızce

Yorum

70 lt tam + 3 lt yedek depo var arkadaşlar. Kırmızı yakıt ışığı yanar birde yanıp sönmeye başlar eğer yakıt almadan yol yaparsanız daha fazla işte o yanıp sönme durumunda 3 lt. lik yedek depo devreye girer.
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Evet arabamız çok yakıyor diyenler yüzünden passat kullanan arkadaşlarımızın kurduğu güzel bir site var. Passatturkey oraya girip yakıt tüketimlerine baktım aramızda öyle bir farkta olmadıgını gördüm . Onların 1.4 ile bizim 1.4 Ler arasında yakıt farkı pek yok. 1.6 ları fsı eski teknoloji bizimle aynı yakıyor ama performans biraz farklı ihihi

Buda linki

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                Evet arabamız çok yakıyor diyenler yüzünden passat kullanan arkadaşlarımızın kurduğu güzel bir site var. Passatturkey oraya girip yakıt tüketimlerine baktım aramızda öyle bir farkta olmadıgını gördüm . Onların 1.4 ile bizim 1.4 Ler arasında yakıt farkı pek yok. 1.6 ları fsı eski teknoloji bizimle aynı yakıyor ama performans biraz farklı ihihi

Buda linki
                2005 yılında Golf 1.6 FSİ aldım. İstanbul'da şehir içinde 400-450 km arasında yapıyordu 1 depo ile... Şehirler arası test etmek istedim İstanbul'dan depoyu doldurdum. 90 km hız ile körfezi dolaşarak İzmir'e gittim. Yola çıktıktan belirli bir km sonra 980 km yol yaparsın diyordu. Ama 800 km yol yapamadı. İstanbul-Ankara arasında test ettim aynı gün gittim geldim. 140 km altına inmeden zaten 190 km hızı zor geçiyordu araç 500 km yol yaptı. Buradan ekonomik denilen VW lerin ne kadar yaktığını görün işte...
                İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

hafta sonu memleketime çankırıya gittim çok sevdiğim arkadaşım 2009 passat trend fsı modeli en baz olanından var şehir içi 50 kuruş yakıyor diyor insignianın adı çıkmış eee benim araçta 48 kuruş yakıyor diyorum adamın dediği benimkisi passat işte insanın gözünü boyamak böyle birşey vw reklamını çok iyi yapıyor
                  2015 leon fr

Yorum

passat ))

Yorum

44.7 ortalama hız 7.5 ortalama tüketim :P adı İNSİGNİA CDTİ
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

Can boğazdan geir derler.Neden bu kadar araçlarınızı kasıyorsunuz ? Yaktığı kadar yaksın.El alem kıskançlığından herşeyi söytleler.Eeeee dememilermi meyevli ağacı taşlarlar diye.En ekonomik araçlardan biniyoruz arkadaşlar.Tenek parçasına veya
                        tipi ne olduğu belli olan araca binmiyorsunuz.Onun için aracınızın hakkını verin.Kimin ort.sürati 70,80 ? Hep 20-30-40 arası.Öyleyse aracınızın yemini biraz vern.Tadını alın... Saygılar.

Yorum

aracım 1,6 turbo. 180 bg. kullanımımın % 80'i şehir içi. şehir dışı olanlarda baya hızlı :-) Ben aracın verdiği değeri söylemeyeceğim. bende biraz istatistik takıntısı vardır. aracımı alalı tam 1 sene oldu. 1 senede 8300 KM yaptım. Bugüne kadar aldığım benzinin toplamı 937 litre. yani 100 KM'de yakıt 11,28 LT.
                          Siyah Kaplan (2011 İnsignia 1,6 Turbo Cosmo - Flexride - İnfinity - DVD800 )

Yorum

70-80 ortalama sürat dediğiniz olay öyle kolay kolay yapılacak bir değer değil. ş.içi neredeyse kullanmamak gerekiyor sonuç itibari ile araçlar ş.içinde sürekli durkalk ort.hız yerle bir oluyor.yani ş.içinde sürekli hiç durmadan 70-80 le gidebilecek bir arkadaş varsa eliniöpmek lazım en azından benim yaşadığım şehirlerde o hızlarda arcı en fazla 100 -200 metre sürebiliyoruz sürekli yavaşla hızlan, haliyle bu değerleri yakalamak zor imkansız değil ama tehlikeli!
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                              44.7 ortalama hız 7.5 ortalama tüketim :P adı İNSİGNİA CDTİ
                              Araç 5000 km oldu ,ortalama hız yanlımıyorsam 60 km.Ortalama tüketim 7,5 oldu.1.4 140 bg benzinli -dizel yakıt farkıda senelik vergiden düşeriz.
                              2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                              2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                              2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Dün kayseri 'ye gittim.Yola çıkmadan depom 3/4 doluydu .Doldursam mı diye düşündüm,sonra bakalım yetişecekmi test edeyim dedim.Kayseri-Mersin 320 km.Git-gel 640km.Mersine vardığımda 970 km gittiğim yol.Yani 330 km kayseri ve mersindeki şehir içikullanım.Aynı pompadan benzin aldım.Daha önce doldururkende tabanca atar atmaz ,doldurmayı bırakmıştı.Yine aynı şekilde 59,54LT aldı.60 LT ye 970 km.şehir içi kullanım1/3 .Bence uzun yol menzili için 1,3 dizel gibi kullanırsanız 1200km rahat gider ortalama 90-100 gittim şehir dışında.Umarım bilgilendirici olmuştur.
                                2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                                2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                                2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

İşleniyor...
                                X