Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

Orjinal yazı sahibi: cemicey
    Araç şu anda 1300 km de .iki kez şehir dışı (300 km) haricinde şehir içi kullanımla. şehir dışı 7,3 lt/100 km ,ortalama 9 lt gösteriyor.Esp ve TC açık,şehir içi devirli kullanımla.Start-stop açık,performansı çok iyi,hiç korkmadan basıyorum.Corsa 'm kadar yakıyor.
    ESP ile TC açık demişsin abi kapalı olsa az mı yakıcak ki?
    Bu arada değerler fena değil.....
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

"bassoprofondo
      Şehir içinde yada sakin seyir halinde herhangi bir yerde araç kullanacak olursanız esp ve patinaj önleyici sistemleri kapatarak 1-1,5 litre arası tüketimi düşürebilirsiniz, zaten anlık tüketim göstergesinde bile bu durum gözlenebiliyor.bunun için konsoldaki kayan araba simgesi bulunan düğmeye 7 sn kadar basılı tutmanız yeterli." Diye yazmış,onun için bende ESP
      ve TC nin açık olduğunu belirttim.Yoksa benimde ESP ve TC nin yakıtı arttırdığı hususunda pek bilgim yok Muharrem.
      Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemicey
        "bassoprofondo
        Şehir içinde yada sakin seyir halinde herhangi bir yerde araç kullanacak olursanız esp ve patinaj önleyici sistemleri kapatarak 1-1,5 litre arası tüketimi düşürebilirsiniz, zaten anlık tüketim göstergesinde bile bu durum gözlenebiliyor.bunun için konsoldaki kayan araba simgesi bulunan düğmeye 7 sn kadar basılı tutmanız yeterli." Diye yazmış,onun için bende ESP
        ve TC nin açık olduğunu belirttim.Yoksa benimde ESP ve TC nin yakıtı arttırdığı hususunda pek bilgim yok Muharrem.
        İyide abi bunlar güvenlik sistemi, performans ile alakası yokki sadece tc kalkışta gaz yemeyi kısmi olarak keser araç kalkarken patinaja düşmesin diye başkada bir durum yok hadi uydun diyelim ekonomik olduğuna kapattın birden önüne köpek çıksa 2 kontra koysan ne olucak?

Yorum

Yarım litre az yaksın diye ESP yi kapatmayın bence de..
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

2.0 CDTI(130) 14500Km 8.7lt

Yorum

insignia m 340 km de ortalama yakıt tüketimi 8,6

Yorum

1.6 Turbo ile daha 11,0 lt'yi görmemiştim ki. 10,5 lt civarındaydı şehir içi.
                Son 2 haftadır, biraz çok yükleniyorum araca ve kış ayı malum daha fazla rolantide bekliyor araç. 12,5 lt'ye çıktı.

Yorum

Insignia ST aracım Gürpınar Zeytinburnu trafiğinde 8,5 lt ortalama yakıyor.
                  Aracım 3500km'de
                  2014 BMW 320d

Yorum

Tüketim degerlerini yazarken motor cinsini ve tipinizde belirtmeniz daha iyi olur.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

2.0 cdtı 160hp cosmo 2011 ortalama hız 44.7km 30.000 km de ortalama yakıt tüketimi 7.5 lt istanbul içi trafikte uzun yol pek nadir. 11 ayda 8.415 tl lik mazot almışım. Eğer aracım benzinli olsaydı, arkadaşların yazdıkları değerler doğrultusunda 11 lt olarak baz aldığımda 14.000 tl lik benzin almış olacaktım. Yani sonuç olarak 11 ayda 5.585 tl gibi bir fark çıkıyor ortaya.
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İnsignia 1.4 turbo 140 hp 3500 km ortalamam 7,3 lt....

Yorum

SMG yazdığın mesajları engelleme imkanım var mı ))
                          araç 3500 km de ortalamam 11,3 lt.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                          Navigasyon DVD
                          46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                            Kullanma tarzi cok onemli bir tane fotograf cektim buraya koysam taslarsin beni

Yorum

2500 devri geçmiyorum ortalama hız 34 km. artık düşünmüyorum zaten. aracı ilk çalıştırdığımda ekranda emniyet kemeri uyarısı çıkıyor onu kapatmıyorum bu sayede tüketimi görmeden rahat rahat biniyorum )

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                              Navigasyon DVD
                              46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                                maad muhaha
                                Bende yazayım ; 10350 km , Ort. Hız. 27km/saat, ort. Yakıt tüketimi 10,4lt/100km tamamı şehir içi kısa mesafelerde vede 3000dd ye gelmeden vites degistirmem

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X