InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Şehir içinde yada sakin seyir halinde herhangi bir yerde araç kullanacak olursanız esp ve patinaj önleyici sistemleri kapatarak 1-1,5 litre arası tüketimi düşürebilirsiniz, zaten anlık tüketim göstergesinde bile bu durum gözlenebiliyor.bunun için konsoldaki kayan araba simgesi bulunan düğmeye 7 sn kadar basılı tutmanız yeterli.
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
10,5 ortalama yakıt tüketimi. 1.4 için çok fazla . ancak 8. Etap Murat öztürk dahi 7.8 lt ortalama tutturmuş. Muharrem sen de son durum nedir? ş.içi, ş.dışı, ortalama ne alemde
Şuanda deniz abi 7,7 lt de. Genel tüketimim ise 7,9 lt. Tabi havalar ısınsın birde 5000 km yi geçsin 7,5 lt nin altına düşeceğine eminim.....
Gerçi bu aralar hep sakin kullanıyorum 110 km/h ı geçmiyorum sadece sollamalarda biraz gaza basıyorum yani tatlı sert kullanım diyebiliriz....
lafta bugün gelecekti . hala yok. yanımda durmasın diye de nerdeyse arabanın parasını hepsini verdim. bayide ne arıyor. ne bilgi veriyor. açıkçası kafam da bozulmaya başladı.
Yorum