aracım 2.0. dizel 130 hp active sellect. su an 7.500 km de. ş. içi son 140 km. de ölçüm yaptım ve km de 44 krs . çıktı. sizce yakıt sarfiyatım yüksek mi bana sanki yüksek geldi. son 2.000 km genel yakıt sarfiyatım yol bigisayarına göre 8.1. sizce değerlerim iyi mi.
İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı
Bence biraz yüksek.Açıkcası ben sakin kullanımda 47krş. sıkıştırırsam 50-53 krş. yakıyorum.En son tamamı şehir için 250km sonucu verilerimde 43.5 krş yaktım ama bu 250km bana eziyet oldu o ayrı konu.
Sonuçta aracınız dizel.Sanırım normali 35krş civarında olmalı.
aracım 2.0. dizel 130 hp active sellect. su an 7.500 km de. ş. içi son 140 km. de ölçüm yaptım ve km de 44 krs . çıktı. sizce yakıt sarfiyatım yüksek mi bana sanki yüksek geldi. son 2.000 km genel yakıt sarfiyatım yol bigisayarına göre 8.1. sizce değerlerim iyi mi.
1 litre fazlalığınız var sanki.şehir içi trafikte devamlı dur-kalk-dur-kalk çok etkiliyor..
aracı kullandığım yer bodrum merkez bilen bilir. yokuş ve iniş çok ışıkta çok. genelde aracı kısa mesafeli kullanıyorum. mesela ikişer km veya beşer km gidiş geliş kullanıyorum. bu durumda yakıt sarfiyatım genede yüksek mi sizce ?
İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı
Yorum