Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

Antalya trafiginde sehir ici normal kullanirsam 8.9 lt normal gitmezsem 11.6lt ))

Yorum

3500 km de hiç sıfırlanmadı, 13.0 lt, 2.0 Turbo

Yorum

aracım 2.0. dizel 130 hp active sellect. su an 7.500 km de. ş. içi son 140 km. de ölçüm yaptım ve km de 44 krs . çıktı. sizce yakıt sarfiyatım yüksek mi bana sanki yüksek geldi. son 2.000 km genel yakıt sarfiyatım yol bigisayarına göre 8.1. sizce değerlerim iyi mi.
        İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
        "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

Bence biraz yüksek.Açıkcası ben sakin kullanımda 47krş. sıkıştırırsam 50-53 krş. yakıyorum.En son tamamı şehir için 250km sonucu verilerimde 43.5 krş yaktım ama bu 250km bana eziyet oldu o ayrı konu.

Sonuçta aracınız dizel.Sanırım normali 35krş civarında olmalı.
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhand09
            aracım 2.0. dizel 130 hp active sellect. su an 7.500 km de. ş. içi son 140 km. de ölçüm yaptım ve km de 44 krs . çıktı. sizce yakıt sarfiyatım yüksek mi bana sanki yüksek geldi. son 2.000 km genel yakıt sarfiyatım yol bigisayarına göre 8.1. sizce değerlerim iyi mi.
            1 litre fazlalığınız var sanki.şehir içi trafikte devamlı dur-kalk-dur-kalk çok etkiliyor..

Yorum

Şehir içi: 15lt/100km

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhand09
                aracı kullandığım yer bodrum merkez bilen bilir. yokuş ve iniş çok ışıkta çok. genelde aracı kısa mesafeli kullanıyorum. mesela ikişer km veya beşer km gidiş geliş kullanıyorum. bu durumda yakıt sarfiyatım genede yüksek mi sizce ?
                İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
                "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

slm
                  çok yüksek değil bence
                  benim %90 şehir dışı olmak üzere ortalamam 7.0
                  hız yapmayıda pek sevmem
                  opel insignia 2011 model 2.0 cdti edition elegance teknik gri

Yorum

yokuşlar, ışıklar etkiliyor.bu durumlara göre normal

Yorum

10.7 lt şehir içi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bapu
                        6800 km ortalama 7.4 lt tüketim değeri 1.6 Turbo 180 Cosmo, genelde temkinli kullanıyorum,ilk hızlanmalar hariç, ortalama hızım 44 km.
                        Nasıl yapıyorsun anlamadım herhalde ben beceremiyorum. Ne kadar dikkat etsemde 10,7lt/100km

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ankara trafiğinde 12 lt tüketimim var.Şehir dışı hiç yapmadım ama boş yolu buldum mu düşük çıkacağını zannetmiyorum.
                          2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

1.4 yakıt tüketim değerleri daha iyi

Yorum

ampera daki sistem in insignia ya ileride takılabilme şansı nedir merek ediyorum

Yorum

Ben bu aralar biraz hor kullandım ortalamam 8,4 lt de kaldı 1.4 turbo insignia...........
                                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                                X