Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Arkadaşlar bu gün dönüşte aşırı bir trafik olmasına rağmen yinede ortalama güzel bence

Sabah Gidiş

Akşam Dönüş

Bu da dönüsten bir bukle

Abi eğer rampya vurmadıysan veya hafif ivmelenmelerden sonra gazdan ayak cekip gittiği yere kadar hesabı yaptıysan birde dur kalk olayına çok girmediysen şayet bu değerleri yakalamak normal ben misal bu değerleri yakalıyorum ama bi rampa çıkılacak oluyor birde bakmışın ki hemen 10 lt yükseliyor...

Yorum

Emre dediğin doğru geçen konuda konuşmuştukya anlık en fazla 39.9 gösteriyor aslında 100 lere geliyor bence ondan dolayı ortalama değeri hemen yükseliyor benim test yaptığım yol yenibosnadan kağıthane akşam dönüş yolu tekstil kentten otogar girişine kadar o saatlerde dur kalk özellikle söyle söyleyeyim toplam 23 km nin 14 km nerdeyse dur kalk gibi düşün 1-2 , 1-2 hep sufyan hocamın dediği gibi pedal altında yumurta varmış gibi slow motion modda anca bu oluyor haha ben bunu becerebilmek için kendimi çok zorluyorum anlarsınya ortalama yakıtı 16,6 ya çıkaran biri olarak haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Emre dediğin doğru geçen konuda konuşmuştukya anlık en fazla 39.9 gösteriyor aslında 100 lere geliyor bence ondan dolayı ortalama değeri hemen yükseliyor benim test yaptığım yol yenibosnadan kağıthane akşam dönüş yolu tekstil kentten otogar girişine kadar o saatlerde dur kalk özellikle söyle söyleyeyim toplam 23 km nin 14 km nerdeyse dur kalk gibi düşün 1-2 , 1-2 hep sufyan hocamın dediği gibi pedal altında yumurta varmış gibi slow motion modda anca bu oluyor haha ben bunu becerebilmek için kendimi çok zorluyorum anlarsınya ortalama yakıtı 16,6 ya çıkaran biri olarak haha haha haha
        abi insignia kullanıyoruz ve zaten yol bilgisayarından ortalama yakıt tüketimi konusundan hep yüksek not alıyoruz
        10'dan sonrası hep kanaat notu valla...
        Yani demek istediğim dur kalkta, kaldır rölanti kaldır rölanti olabilir ama rampa yolun varsa olmuyor işte malefes bu derece...
        Bırak abi kırılsın yumurtalar biz seni böyle sevdik

Yorum

bende dun bır 1.6 t test ettım ortalama yakıt 11 l dı arac rodajı yapılmamıs bayı test aracıydı + klıma calısıyodu a3 umde baktım 4bın km kullanmısım klıma flen kullanmadım ortalama tuketım 10.5 yazıyor (102 hp stronic A3 sb )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
            Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
            petrol fiyatları düşüyor, dolar yükseliyor benzin yükseliyor...
            petrol yükseliyor, dolar düşüyor benzin yükseliyor...
            petrol düşüyor, dolar düşüyor benzin hiç oynamıyor... diğer önermeyi yazmaya hiç gerek yok zaten
            Lap ciki daime for you cinteratto pireeliiiiiii .....diyorsun yani
            Aynen öyle diyorum. Hatta daha başka şeyler de demek istiyorum ama terbiyem müsade etmiyor
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Ya fatih hocam sen arabayı nereden aldın bilmiyorum ki. Araba stock ama hepimizi geçiyo, hepimizden az yaktırıyosun. Walla ne diyeyim. Demekki pilot bu kadar önemli. Walla seni GM ' e örnek olarak mailleyecem.
              Arkadaşlar bu gün dönüşte aşırı bir trafik olmasına rağmen yinede ortalama güzel bence

Sabah Gidiş

Akşam Dönüş

Bu da dönüsten bir bukle

Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
                Ya fatih hocam sen arabayı nereden aldın bilmiyorum ki. Araba stock ama hepimizi geçiyo, hepimizden az yaktırıyosun. Walla ne diyeyim. Demekki pilot bu kadar önemli. Walla seni GM ' e örnek olarak mailleyecem.

Sabah Gidiş

Akşam Dönüş

Bu da dönüsten bir bukle

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yeni veri, Ankara depo doldurma ve 110 km sehirici yol sonrasında Ankara Belek 2 kisi klima acik+ bavullar 110 ve 130 km sabit cruise control ortalama tüketim 5.3 lt/100 km toplam mesafe 690 km kalan yakıt yaklaşık yarım depo.

Yorum

şehirlerarası 5.3 yakanda var, 15 diyende, bu farkın tamamı sürüşten oluşabilir mi? alala

Yorum

Orjinal yazı sahibi: quantion1
                      şehirlerarası 5.3 yakanda var, 15 diyende, bu farkın tamamı sürüşten oluşabilir mi? alala
                      aracın fazla yakmasıın sebebi sadece sürüşle alakalı bi etken değil.. aracın az veya çok yakması, bulunulan yerdeki trafiğin yoğunluğuna, sürüş tarzına, yolların yapısına vs. bağlı olarak değişir..

sadece uzun yolda araç kullanımında yakıtın az veya çok yakması sürüş tarzına daha çok bağlanabilir.. basarsanız yakar, sakin, sabit giderseniz çok yakmaz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bugün 200 km yol yaptım 100 km 110-130 arasında dönüş yolunda köy yolunu tercih ettim 100 km yolda aracı 4. vitesten yukarı alamadım. sürekli virajlı bir yol. Ortalama yakıt tüketimi 8.1 lt...
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Aracım şu an 10.500 km de.1 yıl 1 ay oldu alalı.Bugüne kadar 4.070 tl lik yakıt almışım.Bunun 4.000 km si uzun yoldur geri kalanı şehir içi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                            Aracım şu an 10.500 km de.1 yıl 1 ay oldu alalı.Bugüne kadar 4.070 tl lik yakıt almışım.Bunun 4.000 km si uzun yoldur geri kalanı şehir içi.
                            Güzel bir istatistik..

Yorum

benimde 14 agustosta tam 1 yaşında oldu, 20500 km yol yapmışım, %85i şehiriçi, ortalamam ise 10.3, rakam olarakta 8980 liralık yakıt sarfetmişim

Yorum

Kısaca uslu çocuk olursak depoya 50 kuruş atınca NŞA 1 km yol gidiyoruz demek oluyor.
                                Yaramaz olursak 1 km değil 500mt de bitirir sanırım o parayı..

Yorum

İşleniyor...
                                X