...passatın artısı 1.4 TSI motor mu? Şehiriçinde biraz yakıyor ama... Uzun yolda sakin kullanımda tamam, öperim ama şehiriçinde sadece 1.4 TSI değil, tüm benzinli motorlar istisnasız yakar...
Arkadaşlar yarın sabah Mardin'den memleketim olan Bursa'ya yola çıkıyorum. Yaklaşık 1700 km yol yapacağım. Ortalama hızımla birlikte, kaç litre ve kaç kuruş yaktığımı sizinle paylaşırım. Öğrenmek istediğiniz başka bir detay olursa yazarsın onları da sizin için takip eder ve paylaşırım...
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Arkadaşlar yarın sabah Mardin'den memleketim olan Bursa'ya yola çıkıyorum. Yaklaşık 1700 km yol yapacağım. Ortalama hızımla birlikte, kaç litre ve kaç kuruş yaktığımı sizinle paylaşırım. Öğrenmek istediğiniz başka bir detay olursa yazarsın onları da sizin için takip eder ve paylaşırım...
hayırlı yolculuklar, test sonuçlarını merakla bekliyoruz, göstergeleri sıfırlamayı unutmayın
hayırlı, sabırlı, bol keyfli yolculuklar, İnsignia nızla birlikte sorunsuz eğlenceli güzel bir yolculuk geçirmeniz dileğiyle
Aracım şu an 1800 km de,bunun yarısı şehir dışı,şehir dışı katedilen mesafenin yarısı da virajlı ve yokuşlu şehir dışı yollarından oluşuyor. anamur gibi bir yerde(şehir içi trafiği öyle ahım şahım olmayan) gerçekleştirilen şehir içi tüketimi ile beraber ortalama yakıt tüketimim 12 lt/100km civarında...Ben o kadar çok yakmıyorum aslında,sanırsam babam gaz pedalına henüz alışamadı
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum