yol bilgisayarı 9.3lt gösteriyordu ama depoyu fulleyince 9.6 lt çıktı ilt depom araç 41.800 km de şu an 2009 1.6T bu deponun 480 km si ş.dışı yolun %50 si 130-140 km ortalama ile kalanıda sıkışık trafik yada normal kullanım,ş.içinin tamamı agresif kullanım bence bu değeller gayet makul,dün akşam benzin aldıktan sonraki ortalamam 15 lt,(10 gün oldu alalı) sanırım bir iki depo daha hem arabayı tanıyana kadar hem limitlerini öğrenene kadar 13 lt nin altına inmez gibi geliyor )
bu arada arabayı kullandıkça aşık oluyorum sanırım ihihi
Edition ile 7.4 lerde gezinirken, cosmo da zorluyor ))
Buna da yazılım şart ama yaptıramadık.
Trafiğe 2012 Mayıs çıkışlı yazılım protokolü yok dendi. Ecu Alper.
Araç 160 lık ama alt devirler eşek ))
Yazılıma çözüm arıyorum.
HerkeZ 1.6 içinde en cok yakan benim aracmı herkez cok yavasmı kullanıyor yoksa benim aracmı cok yakıyor sehir içi 70 80 otoyol ortalama 150
Bu değerler hız mı? tl mi?
Hız ise araçlarımız hızlanınca az tüketiyor
Tl ise dediğiniz gibi rekor sizde clapclap tebrikler
şehir içi dışı ortalama 12.7 gösteriyor bilgisayar sehir içi 70 80 km otoyolda 150 ortalama hız kastettim.hızlanınca az yakıyo olurmu ya 100 km boyunca çok nadir 170 e düştüm genelde 220 ve yukarısı idi yol düzgün oldukca sabah erken yolda boştu 100 km ye 17 litre yaktım hızlanınca nereye az yakıyor.
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
Merhaba,
Arkadaşlar aranıza yeni insignia kullanıcısı olarak katıldım. Aracım 900 km de 1 ay gibi bi süre oldu, göstergede ortalama yakıt tüketimim 13 lt altına bi türlü düşüremedim arabaya binmeye korkuyorum artık. bu yeni araba için normal bi değer midir ileriki zamanlarda düşer mi ?
Merhaba,
Arkadaşlar aranıza yeni insignia kullanıcısı olarak katıldım. Aracım 900 km de 1 ay gibi bi süre oldu, göstergede ortalama yakıt tüketimim 13 lt altına bi türlü düşüremedim arabaya binmeye korkuyorum artık. bu yeni araba için normal bi değer midir ileriki zamanlarda düşer mi ?
İnsignia uzun yolda ve hızlı kullanıldığında en az yakıt tüketen araçlardan biri. Benzinli olup da daha az yakanını görmedim. İstanbuldan Kütahya'ya giderken hızım anlıklar haricinde 140- 150nin altına düşmedi. Sonuna kadar da yüklendiğim oldu, bir ara 200lu hızlara da çıktım. Ortalama tüketimim 10.3 lt. Aynı şartlarda fluence ( performansı yanına yaklaşamaz) 16 lt, golf 5 fsi 18 lt civarında yakıyor. Daha ne diyeyim. 90'dan şaşmam 120'yi aşmam derseniz başka araçlara bakın.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
aynen az yakıyor 7 lt üzerine çıkmadım 120-130 hız aralığında
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
1.4T motor için kasmadan yakaladığım değerler. Zorlarsam dikkat ederek tüketimi 1 lt'ye yakın aşağı çekebilirim belki. Ve bence bu sınıf,ağır bir araç için çok güzel değerler. Geçenlerde sattığım 1.6 115hp Focus 2'de aynı yollarda rahat 1 lt daha fazla yakıyordum, 400kg daha hafif olmasına rağmen. Babamı ve arkadaşlarımı inandıramadım, genel söylem, bu araba 9-10lt'den aşağı yakmaz oluyor.
Yaza girmeden avans ayarlı, kaliteli bir lpg ve biraz basınç açarak keyfime keyif katmayı düşünüyorum. Maşallah, Allah'a şükür aracın tüketiminden memnunum.
Net olarak listeye eklenmesi için 2200km ort tüketimim 6.6lt.
1.4T motor için kasmadan yakaladığım değerler. Zorlarsam dikkat ederek tüketimi 1 lt'ye yakın aşağı çekebilirim belki. Ve bence bu sınıf,ağır bir araç için çok güzel değerler. Geçenlerde sattığım 1.6 115hp Focus 2'de aynı yollarda rahat 1 lt daha fazla yakıyordum, 400kg daha hafif olmasına rağmen. Babamı ve arkadaşlarımı inandıramadım, genel söylem, bu araba 9-10lt'den aşağı yakmaz oluyor.
Yaza girmeden avans ayarlı, kaliteli bir lpg ve biraz basınç açarak keyfime keyif katmayı düşünüyorum. Maşallah, Allah'a şükür aracın tüketiminden memnunum.
Net olarak listeye eklenmesi için 2200km ort tüketimim 6.6lt.
performans olarak süper olmasa da gayet iyi, tüketim olarak cimri,
Hani bi reklam var, cin çıkıyor senin dilek tutmana gerek yok diyerek arabasının özelliklerini sayıyor işte o reklam asıl bizim için
Yorum