Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

Orjinal yazı sahibi: deniz
    lafta bugün gelecekti . hala yok. yanımda durmasın diye de nerdeyse arabanın parasını hepsini verdim. bayide ne arıyor. ne bilgi veriyor. açıkçası kafam da bozulmaya başladı.
    Hmm. Bir parti aralık 26 da gelicek yani bugün. Diğer partide ocak 16 olması lazım abi. Bence bir git yüz yüze konuş ötv sini felan yatırmışlarmı? Git birde araç test et moralin yerine gelsin....
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

konuyu değiştireyelim ama biraz önce balkonda sigara içerken bursadan izmit tarafına yaklaşık 10dan fazla opel tırları geçti aralarında kırmızı opc astrada vardı bende resim çekmenin telaşesindeydim bayiyi aramanızda fayda var
      2015 leon fr

Yorum

muharrem ÖTV derken?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
          muharrem ÖTV derken?
          abi aracin vergisini yatiriyorlar araci sana teslim etmeden otv + kdv falan filan....
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
            İyide esp neden tüketimi artırsın ki?.....
            Hadi ben biraz seri kullanıyordum arabayı esp yi devreye sokturuyordum diyelim, ama babam şehir içi 3. vites 30 km hızlarla giden biri, ama esp yi kapatınca o yavaş sürüşte bile yakıt tüketimi oynuyor yani, esp nin aracın sisteminde tam olarak nerelere müdahale ettiğini bilmiyorum, ben de bir açıklama getiremiyorum. Yada bizim arabanın ecusu bir alem olmuş
            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

arkadaşlar herkese iyi seneler dilerim.

öncelikle kendim insignia 1.6 turbo almayı düşünen birisiyim.

hatta bugün bursa neskara gidip cosmo+stil paket+nav500+infinity ses sistemi için son bir fiyat alıcam.

ancak herkes gibi bende yakıt konusunu gözümde büyütüyorum :/

sizlerin yazdığı şeyleri az çok okudum.ancak çok alaksız dip ve uç değerlerde var.

bu tabiki ayağınıza hakim olup olmamakla alakalı birazda.

şöyle söyleyim benim sabah evden işe veya akşamları tam tersi durumda minimum hızım 40 max hız 100 km oluyor.

şehir dışıda yapıyorum senede 2 kere.

sizce ben bu aracı alsam şehir içi ve ortalam nasıl olur acaba?

Kia Cerato 2008/1.6 Crd 115 Bygr-260nmTorch

Yorum

800 km deyim ortalama hız 23km/h tüketim 11,2 lt 1.4turbo 18 jant
                2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                  800 km deyim ortalama hız 23km/h tüketim 11,2 lt 1.4turbo 18 jant
                  insignianın deposu 70 litre galiba.

bu depo ile maximum şehir içinde kaç km yapılabilir?sakin kullanım ile.

bunu şu yüzden soruyorum.aynı aracın 2,0 dizeli ile arasında aynı donanımları ekletsem 21 bin tl fark var açıkçası

bunu en kötü ihitmalle bana sanki 5 senede kapanır gibime geliyor

sizler ne dersiniz?

Yorum

Sayın "drangelman" öncelikle kendinizi aşağıdaki linkten bir konu açarak tanıtırsanız daha memnun oluruz.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Sorunuza gelince...İnanın o kadar korkulacak bir yakıt tüketimi yok.Eğer daha önceki araçlarınız benzinli ise size normal gelecektir.Daha önceki 1.6 atmosferik motorlu aracım 9-9.5 litre şehir içi sarfiyatı varken.İnsignia'yı az yaksın diye uğraşmıyorum ve gaza basmaktan çekinmiyorum.Bu seviyede yakıt tüketimim ortalama olarak şehir içi 10.5-11.5 değerleri arasında oluyor.Çoğu zaman bir depo ile 600km gidebiliyorum.Şehirler arası 140km/sa sabit hızla 8.5-8.7 yakıt tüketimi sağladım klima açık iken.

İnanın en genel değerler bunlar.Olması gereken de bunlar.Yol şartları,kullanım tarzı,kullanı süresi(yol mesafesi) ile değişebiliyor ama bu değerler 15 litre gibi ütopik rakamlara çıkıyorsa orada ya araçtan kaynaklı ya da kullanıcıdan kaynaklı hata vardır diye düşünüyorum.

Eğer ki dizel bir araç almıyorsanız ne alırsanız alın ekonomi yapmak mümkün değil.Benzinli araçlar arasında biraz daha az yakan araç vardır ama ekonomik araç ben görmedim...1.4T hakkında genel kanaatim de 1.6T ile arasında 1.5-2lt /100km gibi bir fark olacağıdır.Onu da değerlendirebilirsiniz ancak Cosmo donanım bulunmamaktadır.
                    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Fazla yakmasın diye dikkat etmiyorum canım istediği gibi gidiyorum.(çünkü pek fark etmiyor.) tamamı şehir içi 10200km de aracım ort. Hız 26-27km/saat ort. Yakıt tüketimi 10,4lt/100km bence normal bir değer sanki

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Araç alındığından beri yakıt tüketim degeri hiç sıfırlanmadı.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

arkadaşlar bu linkteki videoda insigniada chip yada box filanmı var yoksa aracın normal gidişatımı böyle acaba?

OPEL INSIGNIA 1.6 LT TURBO 180 HP. ILE HIZ DENEMESI , ANKARA - ISTANBUL OTOBANI10-01-2010( ARAC TRAFIGI NEDENIYLE MAKSIMUM HIZA ULASILAMAMISTIR!!! )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drangelman
                            arkadaşlar bu linkteki videoda insigniada chip yada box filanmı var yoksa aracın normal gidişatımı böyle acaba?

OPEL INSIGNIA 1.6 LT TURBO 180 HP. ILE HIZ DENEMESI , ANKARA - ISTANBUL OTOBANI10-01-2010( ARAC TRAFIGI NEDENIYLE MAKSIMUM HIZA ULASILAMAMISTIR!!! )

normal bi fark yok
                            2015 leon fr

Yorum

eğer benim bu verdiğim youtube linkindeki insignia fabrika çıkışlı hali buysa

yaktığı her kuruş benzin sonuna kadar helal olsun diyorum.

daha bu videonun üzerine bir şey söylenmez o halde...

Yorum

Araç şu anda 1300 km de .iki kez şehir dışı (300 km) haricinde şehir içi kullanımla. şehir dışı 7,3 lt/100 km ,ortalama 9 lt gösteriyor.Esp ve TC açık,şehir içi devirli kullanımla.Start-stop açık,performansı çok iyi,hiç korkmadan basıyorum.Corsa 'm kadar yakıyor.
                                Insignia NB 1.4 140 HP Edition Elegance +sunroof +dvd navi panacoto bej+bej

Yorum

İşleniyor...
                                X