Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

ortalama tüketim sıfırladım. 900 km yol yaptım % 90 ı ş.dışı. ortalama yakıt sarfyatı 7. 3 lt olup hız ortalamam sabit hızda genelde 110 km dir. sizce yakıt sarfiyatım normal midir ? (araç 2.0 130 hp cdti)
    İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
    "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

yarın dolduracam depoyu 5 günlük bir işim var yaklasık 1200 km yol yapcam uzun yol hesaplıyacam.
      Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

malesefki 23.300 de ama 11.6

Yorum

Şehir içi kullanımda 8.8lt/100km yüksek devirlerde kullanmamaya başladı babam
          2016 w205 AMG

Yorum

arkadaşlar 2009 aralık ayından beri 1.6turbo insignia kullanıyorum tabiki benzin fiyatlarından dolayı ekonomi yapmak istiyoruz ama o zamanda bu arabanın hiçbir keyfi kalmıyor ben pek dikkat etmeden kullanıyorum o zamanda ort.12lt gibi yakıyor ama çok keyifli kullanıyorum aracımı sizlere de tavsiyem elinizden geldiğince çok severek ve isteyerek aldığımız bu aslanlarımızı keyifle sürmeniz bırakın az bişey fazla yaksın.gerçi fazlada değil gerçekten bizde 320 benzinli ve c180 benzinli onlarda bu kadar yakıyor.

Yorum

Soyadinizla bagdasiyosunuz helal olsun
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bu güzel espri için teşekkür ederim kazasız belasız sürüşler dilerim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhat yakar
                  arkadaşlar 2009 aralık ayından beri 1.6turbo insignia kullanıyorum tabiki benzin fiyatlarından dolayı ekonomi yapmak istiyoruz ama o zamanda bu arabanın hiçbir keyfi kalmıyor ben pek dikkat etmeden kullanıyorum o zamanda ort.12lt gibi yakıyor ama çok keyifli kullanıyorum aracımı sizlere de tavsiyem elinizden geldiğince çok severek ve isteyerek aldığımız bu aslanlarımızı keyifle sürmeniz bırakın az bişey fazla yaksın.gerçi fazlada değil gerçekten bizde 320 benzinli ve c180 benzinli onlarda bu kadar yakıyor.
                  İşte bizimde anlatmak istediğimiz olay tamda budur
                  Bu arada Bahçeşehir demişsiniz,Ben ve birkaç arkadaşımızda Bahçeşehirdeyiz,sizinle tanışmak isterim..
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                    Soyadinizla bagdasiyosunuz helal olsun
                    Orjinal yazı sahibi: serhat yakar
                    bu güzel espri için teşekkür ederim kazasız belasız sürüşler dilerim
                    bizim araçlar yakıyor ama kaçıyorda

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

evet 2.5 yıldır bahçeşehirliyim daha önce bahçelievlerde ve florya da oturdum doğma büyüme ist. yani.bemde tanışmak isterim

Yorum

Bahçeşehir sonax uğrak mekanımızdır,birgün orada görüşelim sizinle,
                        0.532.454.80.32 Cep telefonum..
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

olur benimde cebim 0532 414 60 99 ben genelde pazartürk ün içinde yıkatıyorum evime yakın diye

Yorum

Tamam artık birde bahçeşehir grubu kurarız artık.

Yorum

Benim arabada yakıt tüketimini artıran tek etken Fatih abi. Eğer trafikte karşılaşırsak ort.15-16 lt. Karşılaşmazsak 11 lt

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                                Şehir içi kullanımda 8.8lt/100km yüksek devirlerde kullanmamaya başladı babam
                                Km sayacı hariç sanki bizim aracın göstergeleri Rampa çıkarken 110-120 km hızlarda, 3. ve 4. viteslerde gittik.Yakıt tüketimi arttı bu yüzden.Birde devamlı hızlan-fren oldu.

Yorum

İşleniyor...
                                X