Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

astra j 1.6t 180hp otomatik vites
    şehir içi sıkışık trafik 15.5 lt
    şehir içi sakin trafik 12 lt
    şehir dışı cruze control açık sabit 110 ile gidilince 6.8 lt
    aracın km si 8132
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

dün gece itibariyle 10.3 olan ortalamam, fatih abimin sayesinde 10.6 ya yükseldi

Yorum

Bence tüketim değerleri tamamıyla sizin kullanımınıza kalmış.
        DSG gibi 1700-2300 devir aralığında kullanırsanız 8.0/8.5 lt,
        İnsignia gibi kullanırsanız 12.0/9999999999 lt,
        Benim gibi kullanırsanız 8,8/9,7 lt.
        İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

Haftasonu bende yaklaşık 850 km yol yapacam.İst-bodrum.Geçen sene yeni aracımla 7.4 ortalama ile 850 km civarı yapmıştım tam bodrum girişi ışık yanmıştı.
          Bu sene 6.8-7.0 arası bekliyorum.

Yorum

Uzun yol olayımı anlatayım bende,Benzin pompası attıktan sonra 10 tl lik üstüne daha alınmıştır.
            800 km yaptığım yolda izmit 6.4 ortalama yakalarken izmir civarında 6.8 en sonda bodrum da 7.0 ortalama ile geldim.Kalan yakıt 170 civarı.Bu ortalama ile 70 lik depo uyuşmuyor.He pompa attıktan sonra ağzına kadar dolupta 70 lt deniyosa uyar oda ayrı.Ben hesap düz olsun diye 10 tl lik aldım tahmin ediyorum bi 10 tl daha alırdı.
            Aracı anlatmaya gerek yok zaten sorunsuz geldik.
            Hız sabitleyici kesinlikle daha az yaktırıyo araca onu anladım.
            Konsol dan bende de çok hafif çıtırtılar gelmeye başlamış.Rahatsız edici boyda değil
            Turbo bu sefer daha sıklıkta kesinti yaptı.
            Hız sabitleyicide hızı artırınca oda kesintili gibi yükseliyor.Tahmin ediyorum turbo ile devre dışında olsa da hız sabitliyeci arasında bir çakışma oluyor.Turbo kesintisi bundan kaynaklanıyor olabilir.Ya elektriksel yada donamımsal belki de yazılımsal.Netice bence hız sabitleyici kendince manuel olarak devreye alıyo yada bi çakışmaya neden oluyo.

Yorum

dun arabayla pınarbasına ordan cıglıye ordanda eve geldım yolda 100 gecmedım kolay kolay 90 80 cıvarındaydım sehır ıcınde tabıkıde ortalama yakıtım eve geldıgımde tam 8.0 lt gösteriyordu!

Yorum

dün abant buluşmasında yola çıkmadan ortalama tüketim ve km sayıcını sıfırladım, 250 liralık yakıt aldım, toplamda 660 km yol yapmışım ve yakıtım bitti, araç ortalamaolarak 9.0 lt göstermekte.... bu arada kullanım genel olarak sakin 130-140 km/h....

250tl/660km=378 krş yakmışım....

arac verilerine göre 100 kmde 9 litre yani, 9*4.17=375 krs... arac iyi hesaplamış.....

Yorum

aracı teslim alalı yaklaşık 200 km oldu şimdilik tüketim değeri 7.7 lt/100 km. 2.0 cdti AS.

Yorum

Aracım 2000km ortalama yakıt tüketimi 11,5lt
                    <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

Bodrum dalyan arası 7.0 olan ortalamam 7.4 çıkmış durumda.Her yerde bir çalışma var yanlız çok sağlıklı gidilmiyor.Bodrum trafiği zaten istanbul u hiç aratmıyor.
                      Bu arada tüketim ile ilgili rakamlar çok karışık.Bir türlü anlam veremiyorum uzun yolda 9 civarı yakanlar varmış.denildiği gibi 110-120 km hızla gidenler km de 9.0 lt ortalama tutturuyorsa ya araçlarında yada kendilerinde bir problem var diye düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                        Bodrum dalyan arası 7.0 olan ortalamam 7.4 çıkmış durumda.Her yerde bir çalışma var yanlız çok sağlıklı gidilmiyor.Bodrum trafiği zaten istanbul u hiç aratmıyor.
                        Bu arada tüketim ile ilgili rakamlar çok karışık.Bir türlü anlam veremiyorum uzun yolda 9 civarı yakanlar varmış.denildiği gibi 110-120 km hızla gidenler km de 9.0 lt ortalama tutturuyorsa ya araçlarında yada kendilerinde bir problem var diye düşünüyorum.
                        Orjinal yazı sahibi: KrM
                        problem hız sabitleyiciyi kullanmadan, ufak ta olsa gaz pedalına basıp çekmelerle o hızlarda seyahat etmeleri..
                        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Yeni veri...
                          Ankara-Kocaeli-Ankara toplam mesafe kabaca 700 km. otoban + kocaeli çıkışından outlet alışveriş merkezine gidiş geliş şehiriçi. 2 kişi+klima açık, sürat ise 20'şer dakikalık periyodlarda 110-130-150 cruise control ve 3 kere son hız denemesi 210-215 civarına kadar gördüm. Yol bilgisayarına göre ortalama tüketim 5.9 lt/100 km.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
                            Yeni veri...
                            Ankara-Kocaeli-Ankara toplam mesafe kabaca 700 km. otoban + kocaeli çıkışından outlet alışveriş merkezine gidiş geliş şehiriçi. 2 kişi+klima açık, sürat ise 20'şer dakikalık periyodlarda 110-130-150 cruise control ve 3 kere son hız denemesi 210-215 civarına kadar gördüm. Yol bilgisayarına göre ortalama tüketim 5.9 lt/100 km.

araç 130luk dizel sanırım, benzinli ile bu ortalamayı yakalamak olanaksız....

Yorum

Dün İstanbul'dan arkadaşım geldi. Volvo S80'i var. 1.6 180 hp motor. Sizin araçlar çok yakıyormuş dedi. Deneyelim bakalım ne kadar fark var dedim. Ortalama yakıt tüketimlerini sıfırladık ve aynı yerleri dolaştık bütün gün. Yaklaşık 150 km. yok yaptık. Tamamı şehir içi. Klima açık. Akşam eve geldiğimizde benim araç 8.9 Volvo 10.3 dedim evet bizim araçlar fazla yakıyormuş )
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Güzel bir test olmuş clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X