Açıkcası araç filo kiralamadan ve şirket deki diğer tüm araçlar dizel . Bir tanesi de benzinli olsa kümülatif olarak hesaplarsak aradan kaynar diye düşünüyorum İşin şakası bir yana sonuçta bu arabayı alınca benzin konusunda bazı şeyleri göze almış olmak gerekiyor . ancak , genede psikolojik olarak ortalama 20 lt leri görünce insan biraz ürkmüyor değil. Bekleyip görücem , muhtemelen dediğiniz gibi 13 civarlarına inecektir.
Bugün bir şey daha dikkatimi çekti 2.0 Diesel 160 hp lik motor seçeneğin de 4x4 opsiyonel olarak sunuluyor ( Opel websayfası ) . Sanki ilk sipariş verdiğimden bundan 3, 5 ay önce 4x4 sadece 2.0 benzinli için opsiyoneldi. Yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Konu ile ilgili fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim .
Kendinizi Tanıtma bölümünde tanıtırsanız seviniriz.
Aracınızın ortalama yakıt seviyesini sıfırlayın ve testi öyle yapın normal kullanımlarda 10-12 li olursunuz diye düşünüyorum ama aracınız 4x4 olduğu için biraz artabilir bu da çok fazla dur kalk yaparsanız olur ama çok keyifli bir motor seçeceği seçmişsiniz Kazasız belasız sürüşler diliyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Arkadaşlar Mardin'den Bursa'ya bugün geldim. Depoyu doldurdum otobana girdim. Araba da ben, eşim ve kızım arka koltuklar eşya dolu, bagajda iğne koyacak yer yok. 140-150 km hız yaptım hava 37 derece klima deli gibi çalışıyor. Otoban çıkışında benzinliğe girdim. Ortalama hızım 142 km. yakıt tüketimi 9.1 litre. yapılan km. 550 menzil 221. Aksaray'da depoyu tekrar doldurdum. 110'un altına düşmeden 120'nin üstüne çıkmadan Bursa'ya geldim. yapılan km. 605 menzil 398 ortalama hızım 112. ortalama yakıt tüketimi 7.2 bilgilerinize... Yani efendi gibi gidersek bir depo ile 1000 km. garanti
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Açıkcası araç filo kiralamadan ve şirket deki diğer tüm araçlar dizel . Bir tanesi de benzinli olsa kümülatif olarak hesaplarsak aradan kaynar diye düşünüyorum İşin şakası bir yana sonuçta bu arabayı alınca benzin konusunda bazı şeyleri göze almış olmak gerekiyor . ancak , genede psikolojik olarak ortalama 20 lt leri görünce insan biraz ürkmüyor değil. Bekleyip görücem , muhtemelen dediğiniz gibi 13 civarlarına inecektir.
Bugün bir şey daha dikkatimi çekti 2.0 Diesel 160 hp lik motor seçeneğin de 4x4 opsiyonel olarak sunuluyor ( Opel websayfası ) . Sanki ilk sipariş verdiğimden bundan 3, 5 ay önce 4x4 sadece 2.0 benzinli için opsiyoneldi. Yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Konu ile ilgili fikrini paylaşan herkese teşekkür ederim .
evet 2.0 dizel motorda da 4x4 seçeneği yeni çıktı, kısa bir zaman farkıyla kaçırdınız anlaşılan ihihi
3 gün önce yaklasık 900 km yol..gidiste 450 km olarak uzun yolda 180- 200 hızla gittim..gelirkende 160-180 ile geldim sehir ici sehir dısı dahil yani toplam 950 falan geliyor. 340 tl lik benzin yaktı yoldada dikat ettim 160 km hızla 100km yakıt ekranda 9.5 lt yazıyordu
Yorum