Arkadaşlar ilginç bir şey söyleyeceğim. Benim gidip geldiğim yol sürekli aynı. Burada 2 benzinlik var. İsim vermeyeyim. A benzinliğinden benzin aldığım zaman aynı yolu gittiğimde aracın ortalama yakıt tüketimi 9,6 Lt diğer benzinlikten aldığımda 8,4 Lt oluyor. Her iki benzinde 95 oktan. Bunu 3 defa denedim depoyu doldurarak her seferinde sonuç aynı oluyor. Başına böyle bir olay gelen var mı?
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
24 nisan Ankara buluşmasına gidiş ortalama 106 km hız 8,5 lt/100 km
dönüş ortalama hız (hatırlamıyorum) 12,3 lt /100 km (ciddi performanslı kullanım)
Bence araçlarımızdan ne istersek karşılığını alıyoruz.
Anlasilan donuste iyi ziplamissiniz. Nedendir bilmem. .
Kesinlikle araclarimizdan karsiligini aliyoruz. Ama karsiligini da pesin pesin oduyoruz.
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
dönüş ortalama hız (hatırlamıyorum) 12,3 lt /100 km (ciddi performanslı kullanım)
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Kesinlikle araclarimizdan karsiligini aliyoruz. Ama karsiligini da pesin pesin oduyoruz.
Nedenini Söyleyeyim Dönüşte ben kullandım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Nedenini Söyleyeyim Dönüşte ben kullandım
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
4250 km de insigniam... şehir içi kullanıyorum genelde... 8 kerede izmite gidip gelmişimdir... ortalama yakıt tüketimim 7,8lt/100km 2,0 motor 130 bg insignia edition cdti olunca iyi sanırım ortalama şuanlık )
24 nisan Ankara buluşmasına gidiş 3 ayrı şöfor kullandı.. 130 civarı sürat. ortalama yakıt 8.0 dan 7.4 e düştü (2 yerde 235 gördü araç kısa bir an)
Dönüşte araçta tek kişi kapı önünden kapı önüne 2.50 saat sürdü yenimahalle otoban arası trafik otobana çıkış saati 20 dk sonrası yavaş yavaş sürat artışı ile 240 lara kadar çıktı 7.4 yakıt ortalamam 7.9 lara çıktı 3 çeyrek depo harcadım
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Bugun ankaraya geldim
Adapazari giselerden ankara giselere ortalama 180 kmh ile geldim
Yol rahatti genelde 200 kmh ile cruise takildim
Arada A8 3.0 tdi ve eski kasa 525d ile takilmalarda 250 kadar ciktim o ayri
Ortalama tuketim 16 lt oldu
Ucaktan pahalli ama ayni zamanda hizli da
1.6 Turbo Cosmo
Bugun ankaraya geldim
Adapazari giselerden ankara giselere ortalama 180 kmh ile geldim
Yol rahatti genelde 200 kmh ile cruise takildim
Arada A8 3.0 tdi ve eski kasa 525d ile takilmalarda 250 kadar ciktim o ayri
Ortalama tuketim 16 lt oldu
Ucaktan pahalli ama ayni zamanda hizli da
1.6 Turbo Cosmo
inanırım Vectra C 1.6 ile normalde Çorum'dan İstanbul'a gidip dönüşte İzmit civarlarında benzin almak gerekirken, bir sefer Ankara-İstanbul arasını sürekli 200 ile gittik (max 210 yapıyor zaten) İstanbul'a varamadan depo bitmişti
Yorum