Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Yakıt Tüketim Değerleri Listesi

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia Tüketim Değerleri Listesi

Arkadaşlar 2.0 cdti 130 edition elegance sahibiydim arabamı satmak zorunda kaldım ortalama tüketimim 9.0 du. şimdi 2.0 dti 160 alayım dedim 4x4 olarak var dediler cosmo donanım bu daha fazla yakarmı diye düşünüyorum kararsız kaldım boş bmw dizelmi alayım dolu insignia cdti cosmo 4x4 mü ...
    OPEL İNSİGNİA 2.0CDTİ OTOMATİK EDİTİON ELEGANCE P.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
      Kia Venga değerleri. Bu hafta dergide gördüm. 37 kuruş yakıyor 125 hp ile.......

değerlerde 0-100 ile 0-120 arasında 6 saniyeye yakın fark var muhtemelen tam bir yığılma söz konusu artık hangi vites aralığındaysa bu değerler...

Yorum

Peki 4x4 de vergi farkı ne kadar arkadaslar?

Yorum

4x4 vergisi alıyorlar mı ki? Biz motora göre veriyoruz ekstradan vergi yok diye biliyorum.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigity
            Peki 4x4 de vergi farkı ne kadar arkadaslar?
            yıllardır Suvların vergisinin yüksek olmasının sebebi 4x4 olduğu için sanılıyor. Bu araçların motor hacimleri genelde büyük olduğu için vergileri fazla yani ekstra vergi felan yok.
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Guncelleme..

Aracımın mevcut toplam kilometresi 727
              Ortalama tüketim 8,1lt/100km.
              Hala ilk depo ve aldığım günden bugune yaptığım km. 690,8
              Yol bilgisayarına gore 123 km daha menzilim var.

Yorum

Ilk depomu bitirdim arkadaslar..
                Verilerim;
                Araç kilometresi 801km.
                Ilk depom ile kat ettiğim toplam mesafe 765,4km.
                Depom 66,90 lt. yakıt aldı. Yol bilgisayarına gore 8,1lt/100km. Benim hesabıma gore 8,752lt. (Ama tabanca attıktan sonra aldığı kadar doldurttum. Hesap şaşması bundan da kaynaklanıyor olabilir.)
                1lt. benzin 4,180TL, toplam maliyeti 280,02TL oldu.

Yorum

Muhtemelen trafiğe pek takılmıyosunuz herhal.Ben istanbulda trafik görmeden 9.5 in altına düşemedim.Birde gittiğiniz mesafede önemli ben yaklaşık sabah akşam toplam 25 km gidiyorum.

Yorum

Arkadaşlar ben anlayamıyorum ya aracım şu an 3200km oldu ort yakıt tüketimim 10.7lt/100km bir depo ile en fazla 600 km yol yapıyorum benim aracımda bir sorun var galiba 8 li rakamlar bana hayal gibi inanın ki
                    Gerçi yaptığım yol hem kısa hemde şehiriçi ama yinede basmadan gittiğim halde çok

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ne diye dert ediyosun ki yazmış devamı yok işte.Açıklamayı kimse burda adam gibi yapmıyorki.Biri arabayı bilmem kaç bin tl ucuza almış açıklama yok varsa da yok filo indirimi yok arkadaş vardı yok bilmem ne.Yazarken adam gibi yazmazlarki.
                      İddia lı konuşmayayım.Ben ist. içi çok az trafiğe giriyorum fazla da basmam 9.0-9.5 yakarım gerisi yalan.He adam günde 40 km civarı selimpaşa havaalanı arası boş yolda gelir 8 yakar oda başka.
                      İstanbul içi trafiğe girenler 10 lt altını göremez üstü olur.

Yorum

Arkadaslar soyle bir durum var. Ben aracımı sadece hafta sonu yada ihtiyacım oldugunda kullanıyorum. Genelde de sakin yolları tercih ediyorum. Aracın lastik hava durumu, dur-kalklar(ne kadar çabuk ivme o kadar çok tüketim demek), havanın ısı durumu, motorun çalışma ısısına ulaşmadan kısa mesafeli sürüşler, aracın elektriksel yük durumu, fiziksel yük durumu bunların hepsi önemli etken.. Sizin yaşadığınız yer trafik yoğunluğu yüksek, dur-kalk'ın çok fazla olduğu ve hayatın hızlı yaşandığı bir şehir.. Ben Izmir'de yaşıyorum..

Yorum

İlk açıklama da bu şekilde yazsa idiniz sorun olmayacaktı.Yoksa şehiriçi dediğiniz rakamlar hayal.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                            İlk açıklama da bu şekilde yazsa idiniz sorun olmayacaktı.Yoksa şehiriçi dediğiniz rakamlar hayal.
                            Sürekli dur-kalk olan yerde onu ben değil kimse yapamaz..

Yorum

220 km yol yaptım cumartesi günü 60 km toprak yol. 3. vitesin üzerine çıkmadım.Geri kalan 160 km de 110 km/h hız yaptım. ortalama hızım 70 km civarında yakıt tüketimi 8,4 litre. Arabanın gösterdiği değerlerdir...
                              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                                Ne diye dert ediyosun ki yazmış devamı yok işte.Açıklamayı kimse burda adam gibi yapmıyorki.Biri arabayı bilmem kaç bin tl ucuza almış açıklama yok varsa da yok filo indirimi yok arkadaş vardı yok bilmem ne.Yazarken adam gibi yazmazlarki.
                                İddia lı konuşmayayım.Ben ist. içi çok az trafiğe giriyorum fazla da basmam 9.0-9.5 yakarım gerisi yalan.He adam günde 40 km civarı selimpaşa havaalanı arası boş yolda gelir 8 yakar oda başka.
                                İstanbul içi trafiğe girenler 10 lt altını göremez üstü olur.
                                Aynen yazdıklarınıza katılıyorum istanbul için 8 li rakamlar hayal
                                İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
                                Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

Yorum

İşleniyor...
                                X