Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kalan yağ ömrü ve benzin kapağı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kalan yağ ömrü ve benzin kapağı

yıllık bakıma 2 ay var, aracın kilometresi ise düşük. kalan yağ ömrü 0 gösteriyor 1 haftadır. yağ ömrünü matematiksel olarak mı hesaplıyor yoksa yağın akışkanlığına falan bakan bir sistem mi var (hiç sanmıyorum ). telaş yaptığımdan değil, merak ettiğimden soruyorum ihihi

bir de arabayı kitiledikten sonra, hatta ikinci kere kilitleyerek mekanik kilit bile yaptıktan sonra benzin kapağını ittirince açılıveriyor. hatta ve hatta benzin pompasının girdiği içerideki ikinci kapak bile açılıyor, sizde de böyle mi?

Ynt: kalan yağ ömrü ve benzin kapağı

Yağ olayı sizinde dediğiniz gibi matematiksel bir ölçüm yağı fiziksel bir teste tutarak bilgi vermiyor yağınızı klasik kontrol sistemi ile kontrol edin yağ normalse sorun yok devam edebilirsiniz.

Benzin kapağı açıkken aracı klitlemişsinizdir biride kapağı kapatmaya çalışmıştır orda bir pin var o kırılmıştır yada içerde sıkışıp kalmıştır onu kontrol edin servise götürüp yaptırın.

sonuçta normal değil .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yada kilitliyken biri iyice yüklenmiştir, yine kırılır
      InsigniaTEAM

Yorum

Kalan yağ ömrü uyarı mesajının sürekli çıkmasını engellemek ve %100'e getirmek için aracın anahtarı kontakta iken (araç çalışır durumda olmayacak) set/clear tuşuna bir süre basılı tutmak yeterli. Fakat bu işlem sırasında frene de basmak gerekiyor.

Yağınızın gerçekten değişmesine gerek yok ise mesajı bu şekilde kaldırabilirsiniz. Tabi ben bunu Astra da denedim. Insignia'da muhtemelen aynıdır.

Yorum

bu gün baktım benim depo kapağıda kilitlenmiyordu yanlışmı kullanıyorum diyordum baktımki bahsi geçen pimi depo ya benzin koyan ayı kırmış...acamayınca bastırmış kırmış parçalar birbirini kovalıyor küçük bir pim için sanırım baya bir yerler sökülecek ayı ya benzin alıp para kazandırıyoruz ayıda aracın depo kapağının pimini kırıyor..(ormanda aramaya gerek yok benzinlikklerdede varmış))
          2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
          2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
          2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
          2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Geçmiş olsun

Aracın kapıları kitli iken penzin kapağı kilidide aktif oluyor dediğiniz gibi bilmeyen kişiler zorlayarak bunu kırabiliyorlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

kırmış zaten sinirim bozdu kendim etsem neyse.. ben hariç herkes zarar veriyor.biz gözümüz gibi bakıyoruz adamlar yok kapı acarken dokunduruyo..deli olucam ..
              2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
              2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
              2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
              2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

vallahi gözüm korktu aracıda yeni aldık mal canın yongasıymışbaktım denedim allaha şükür bende bir şey yok babamada söylimde onunda aklında bulunsun daha henüz aracı yeni aldık biz bile çözemedik neresinde ne var diye

Yorum

İşleniyor...
                X