Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba değerli insignia kullanıcıları viteste titreme sorunu var yardım lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Merhaba değerli insignia kullanıcıları viteste titreme sorunu var yardım lütfen

Önce iyi bir şanzuman tamircisi bulmak lazım zaten opelde manuel şanzuman için tamir bakım kiti satıyorlar servisinize sorun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ynt: Merhaba değerli insignia kullanıcıları viteste titreme sorunu var yardım lütfen

O kıytırık parça için şanzıman mı iniyor?
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        O kıytırık parça için şanzıman mı iniyor?
        şanzımanda iniyor şanzımanın içide açılıyor maliyette işçilik dahil600 700 bulur

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
          Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
          Orjinal yazı sahibi: volkan
          Bendede aynı sorun vardı daha sonrada 4 viteste ileri geri gitme ve en sonundada vitesten atmaya başlamıştı sizin sorununuz vites çatalı bozuk ben şanzımancıda söktürüp parçayı incelemiştim Demir'in üstüne plastik takmışlar oda zamanla aşınıyor plastik kırılıyor servis şanzımandan anlamadığı için yapacağı tek şey Fatih'in dediği gibi gergi halatlarını kontrol etmek veya değiştirmek ama çare değil malesef
          Volkan abi şu arabada anlamadığın bişey varmı
          Adam arabayı yaşıyor. ihihi
          arabada yüksek güçten dolayı bozmadığım parçası kalmadı geçenlerde aks ları bozmuştum servis 3500 tl dedi komple değiştiriyorlar ben içini kaynak torna yaptırdım 400 tl ye bitirdik işi aksı bozulan olursa izleyeceği Yolu'da anlatırız artık

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan Bu Aks Bozukluğu Aks Lalesinden Gelen Sesle İlgilimi? Benim Sol Tarafta Cak Cuk Ses Sözkonusu. Servis Yenisi İle Değiştirsek %30 İYileşme Olur Diyor. Sendeki Semptomları İle İlgili Bilgilendrirmisin Bi Bakayım??

Yorum

volkan abi opel servisi açsan herkes sana gelir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                Bendede aynı sorun vardı daha sonrada 4 viteste ileri geri gitme ve en sonundada vitesten atmaya başlamıştı sizin sorununuz vites çatalı bozuk ben şanzımancıda söktürüp parçayı incelemiştim Demir'in üstüne plastik takmışlar oda zamanla aşınıyor plastik kırılıyor servis şanzımandan anlamadığı için yapacağı tek şey Fatih'in dediği gibi gergi halatlarını kontrol etmek veya değiştirmek ama çare değil malesef
                Volkan abi şu arabada anlamadığın bişey varmı
                Adam arabayı yaşıyor. ihihi
                arabada yüksek güçten dolayı bozmadığım parçası kalmadı geçenlerde aks ları bozmuştum servis 3500 tl dedi komple değiştiriyorlar ben içini kaynak torna yaptırdım 400 tl ye bitirdik işi aksı bozulan olursa izleyeceği Yolu'da anlatırız artık
                Evet bende megan'a yaptırmıştım 2 - 3 sefer yaptırdım tutmuştu boşluk iyi bir usta lazım. O değilde abi bunca kahrını çekiyorsun güç için değer mi diyorsun
                2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

İşleniyor...
                X