Merhaba değerli insignia kullanıcı kardeşlerim daha önce tanıttığım gibi Kayseri'den bir 1.6t cosmo kullanıcısıyım vitesle ilgili şöyle bir problemim var araç 3. Viteste 60 km hızla giderken vites baya bir titreme söz konusu oluyor konuyla ilgili ustaya götürdüğümde şanz. Yağını değiştirdi ama önemli bir sorun olmadığını söyledi sorun geçmedi diğer viteslerde böyle bir sorun yok. Bu sorunu yaşayan veya bilgisi olan var mıdır acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba değerli insignia kullanıcıları viteste titreme sorunu var yardım lütfen
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba değerli insignia kullanıcıları viteste titreme sorunu var yardım lütfen
Bazı araçlarda 3 viteste titreme olayı maalesef olabiliyor özellikle 3000-3200 devirlerde olur bu yağla ilgili değil bir kaç sebebi olabiliyor vitesin gerği halatlarını kontrol etsinler ve vites mekanizmasının motor tarafındaki aparatlarını kontrol etsiler ve değiştirsinler %90 düzeliyor çok hafif titreme kalabiliyor araca bir sıkıntı yapmıyor sadece titriyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Ynt: Merhaba değerli insignia kullanıcıları viteste titreme sorunu var yardım lütfen
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Malesef benim araçta aynı sıkıntı mevcut servis çözemedi . Servisin en iyi yaptığı iş yıkama yağlama
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volatiliteFatih abicim sizin şu yazdığınız cevabı maalesef opel ustası veremiyor derhal dediğiniz kontrolleri yaptıracağım çok teşekkür ederim
Yorum
-
Aslında beni rahatsız eden titreme değil sürekli uzun yol yaptığım için yolda bir sorun yaşamaktan korkuyorum usta bir şey yok diyor sadece bu kadar ama bugün götürüp Fatih abinin dediği şeyleri kontrol ettireceğim çok teşekkür tekrardan Fatih abi ve Yusuf kardeşim
Yorum
-
Parmakla gösterilecek servisleri tenzii ederek, yeni aldığım citröen aracımda oldukça basit bir sorunun kaynağını yada en azından bir göz atmaları için istanbulun ( bir yabancıya göre ) oldukça yoğun trafiğinde yetkili servise girip, derdimi anlattığımda bana 1 tane usta bile göndermeden aracınızı haftaya alalım bir kaç gün bizde kalacak sorunu bulacağız demeleri yokmuydu,, O an çıldırdım. Dedim tost makinası bırakmıyorum servise efenim, alt tarafı bir usta bakacak gerekirse aracı oyle bırakırdım deyip çıkıp gittim.
Ne yazıkki bazı servisler haric çoğu bence sımarıklıktan ve üstüne birazda cahillliğin etkisi ile kendilerini bulutların üzerinde görüyorlar.
Özel servislerde tamamen şanzuman ustaları var. Onlar bu sorunun nedenini yetkiliden çok daha isabetli bulabilirler.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Malesef benim araçta aynı sıkıntı mevcut servis çözemedi . Servisin en iyi yaptığı iş yıkama yağlama
Yorum
-
Bendede aynı sorun vardı daha sonrada 4 viteste ileri geri gitme ve en sonundada vitesten atmaya başlamıştı sizin sorununuz vites çatalı bozuk ben şanzımancıda söktürüp parçayı incelemiştim Demir'in üstüne plastik takmışlar oda zamanla aşınıyor plastik kırılıyor servis şanzımandan anlamadığı için yapacağı tek şey Fatih'in dediği gibi gergi halatlarını kontrol etmek veya değiştirmek ama çare değil malesef
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanBendede aynı sorun vardı daha sonrada 4 viteste ileri geri gitme ve en sonundada vitesten atmaya başlamıştı sizin sorununuz vites çatalı bozuk ben şanzımancıda söktürüp parçayı incelemiştim Demir'in üstüne plastik takmışlar oda zamanla aşınıyor plastik kırılıyor servis şanzımandan anlamadığı için yapacağı tek şey Fatih'in dediği gibi gergi halatlarını kontrol etmek veya değiştirmek ama çare değil malesef
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25Orjinal yazı sahibi: volkanBendede aynı sorun vardı daha sonrada 4 viteste ileri geri gitme ve en sonundada vitesten atmaya başlamıştı sizin sorununuz vites çatalı bozuk ben şanzımancıda söktürüp parçayı incelemiştim Demir'in üstüne plastik takmışlar oda zamanla aşınıyor plastik kırılıyor servis şanzımandan anlamadığı için yapacağı tek şey Fatih'in dediği gibi gergi halatlarını kontrol etmek veya değiştirmek ama çare değil malesef34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanBendede aynı sorun vardı daha sonrada 4 viteste ileri geri gitme ve en sonundada vitesten atmaya başlamıştı sizin sorununuz vites çatalı bozuk ben şanzımancıda söktürüp parçayı incelemiştim Demir'in üstüne plastik takmışlar oda zamanla aşınıyor plastik kırılıyor servis şanzımandan anlamadığı için yapacağı tek şey Fatih'in dediği gibi gergi halatlarını kontrol etmek veya değiştirmek ama çare değil malesef
Yorum
Yorum