Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Engine Start Stop

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Engine Start Stop

Arkadaşlar merhaba,
    Aliexpress sitesini gezerken birşey dikkatimi çekti.
    http://www.aliexpress.com/item/Unive...632066705.html
    Bu linkte Car Engine Start Stop Modülü var.
    Universal yazdığı için Anahtar ile çalıştırılan araçlara Start Stop Modulunu takıp kullanılabilirmi?
    Ayrıca biraz araştırdığımda daha kalitelelerinde motoruda stop etme ozelli olduğunu gördüm.
    Yapılabilen bişeymidir?
    Bilgisi olan var ise paylaşabilir mi?

Ynt: Engine Start Stop

Sakın çağrınıza ilgisiz kalındığını düşünmeyin; bu konu daha önce hiç konuşulmadı.
    Şahsen benim hiçbir fikrim yok

Yorum

Ben şahsen kendi aracımda ( 2010 insignia 1.6 T ST ) montajı yaptırmak isterdim.. Özellikle yoğun trafikte yada işıkarda dakikalarca beklerdediğimiz oluyor.
      Biraz araştirmak lazım..
      2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Turbo Timer gibi birşey bu her halde start stop sadece açma ve kapama ile devreye girmiyor bir çok ekipmanın ve uygun şartın oluşmasından sonra sistem devreye giriyor
        bu cihaz düğmeye bas çalışsın bas dursun dur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu uygulama anahtarsız çalıştırma . Bizim araçlardaki start-stopla alakası olmayan anahtarı takıp çevirip motoru çalıştırmak yerine düğme ile çalıştırmak yada durdurmaktır.
          [center]
          İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Ben uzun zamandır niyetliyim bu ürüne ama montajına yapacak ustaların yeteneği gözümü korkutuyor.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Arabanın anahtarı 2 tane olacak bir kapı açmak için birde motor çalıştırmak için.Ama yine de değer bence.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bir de bunun uzaktan çalıştırmalı versiyon var, takmışken ondan takmak lazım. kışın uzaktan çalıştırıp motoru ısıtabilirsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
                  Bu uygulama anahtarsız çalıştırma . Bizim araçlardaki start-stopla alakası olmayan anahtarı takıp çevirip motoru çalıştırmak yerine düğme ile çalıştırmak yada durdurmaktır.
                  Evet dediğin gibi anahtarı takıp elektrik verip, marşa basacağımız zamanki hareketi yapıyormus Button.
                  BOSH heraraca uyan Engine Start Stop üretmiş.
                  Fakat farklı markaların bazılarında,
                  Kontak modülü ve debriyaja bağlanan aparat ile start butonunu anahtarı soktugumuz yere takarak;
                  1) hem anahtarsız calıstırma
                  2) yogun trafikte motoru durdurma
                  3) fanteziye kacıcak ama kumanda ile kapılar kilitli iken bile evden calıştırmak

Kafaya koydum sıkı bir araştırma içindeyim.
                  Bende 2011 180 Cosmo sport tourer var. Ona yaptırıcam.
                  Ali express den fazla pahalı olmayanlarından sipariş verdim ürünü incelemek ve inceletmek için.
                  inş düşündüğüm gibi bişi ise aracı alırken bile 3-5 bin fark oduyoruz start stop için, maliyeti 150 - 200$ tutan start stoplu aracımız olsun

Yorum

Immoblizer işi nasıl çözülüyormuş

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Yaptırırken fotoğraf veya video isteriz. Böylece biz de yaptırabiliriz.

Yorum

Bence bir de mantık hatası var gibi.yani camı kıran herkes aracı calıstırıp alıp göturebılır.Bu sistemin anahtar aracın ıcınde mı yakınında mı diye algıladıgını dusunmuyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzceng
                          Bence bir de mantık hatası var gibi.yani camı kıran herkes aracı calıstırıp alıp göturebılır.Bu sistemin anahtar aracın ıcınde mı yakınında mı diye algıladıgını dusunmuyorum..
                          Çok haklısın,
                          Zaten standart Engine buttonda araba anahtarını takmadan Start edemiyorsun.
                          Öbür olay ise kumanda var kumanda olmadan calıstıramaz camı bile kırsa

Yorum

What’s start stop button ?
                            Could start or stop the engine by simply push the start button. Completely abolish the ignition keys. The system will verify if there is legal access key in the car before allowed to start. It can guarantee the safety.
                            Engine Push Start System, many luxury cars already have it as standard option, such as Mercedes-Benz, BWM, Volvo, Lexus and so on.

Bu açıklamaya göre aracın içinde gerçek anahtar olması durumunda düzenek çalışıyormuş.

Bu arada ben BWM markasını bilmiyorum, yeni mi çıktı ihihi Şaka bir yana daha ilanı düzgün yazamayan insanlardan ne kadar kaliteli ürün beklenebilir ki.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

O ilanı hazırlayanlar parçayı üretmiyor, sadece pazarlıyor ama

Yorum

İşleniyor...
                              X