Gözüme çarpanlar artık 2.0 cdti 130 ve 160 hp lik modeller otomatik vites sadece 160 hp lik 2.0 cdti ecoflex manuel onunda 4.9 litrelik ortalama yakıt tüketimi bence çok güzel param olsa hemen alırdım.Ve de 115 hp likler fiyat listesinden sonra teknik özellikler listesindende kalkmış.Ve tabiki opc de eklenmiş.Konu daha önce açıldıysa silebilirsiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia teknik özellikler listesi değişmiş
Collapse
X
-
Ynt: Insignia teknik özellikler listesi değişmiş
4.9 lt/100 km. ortalama tüketim qerçekten çok qüzel değer Üstelik düz vites.. Bunun videosunu AutoShow da Fatih abi çekip paylaşmıştı, Opel standında tanıtımı var kapılarına yazmışlar bu tüketim değerlerini. Buyrun linki
Birde şu 1.6 T lar için birşeyler qeliştirseleer
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
4.9 nerede yakalanıyorkii.. benimkisi manuel vites ortalama 7.6 dan aşağıya düşmedi.... 13500 km de araç2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
abi sizin araçta Dizel Ecoflex mi? sanırım bu motor ve oranlar 2011 ler için qeçerli, belki sizin araçlar içinde bir yazılım qeliştirirler ve sizde bu oranları yakalayabilirsiniz
Yorum
-
Autoshow da Astra GTC yokmu gidenler gördümü bu aracı?
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
Yorum
Yorum