Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik basınç göstergesi sorunu ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastik basınç göstergesi sorunu ??

aracım cosmo normalde lastik basınç ayarı var diye biliyodum nerden yapılıyor arkadaşlar.
    bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim..bide lastik patladığı zaman veya havası inince
    ekranda uyarı geliyormu??

Ynt: lastik basınç göstergesi sorunu ??

Aracınızda İnfinity Ses Sistemi yoksa lastik basınç kontrol sistemini qöremezsiniz. Eğer bu opsiyon aracınızda mevcutsa sinyal kolundaki MENÜ tuşuna basarak araç bilqileri menüsünden qörebilirsiniz.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu özellik infinity ile beraber mi alınıyor? blink büyük bir eksiklik biz de yok bari cosmolara koysalarddı
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bu özellik Türkiye ye gelen araçlarda yok inifity ses sisteminin yan aksesuarı değil 2.8 4x4 lerde var diye biliyorum birde çok sağlıksız olduğu için getirilmiyor her hava basmada kalibrasyon yapılması lazım lastiklerin yerleri değişince sürekli servise git mesajları vs.. bu yüzden getirilmiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi ben arabayı ilk aldığımız zaman menüyü qezdim ama bulamadım. Var diye biliyordum. Servise qidip ustama sorduğumda o özellik infinity ses sistemi ile sunuluyor demişti senin araçta o opsiyon olmadığı için qöremezsin demişti. Onun için bu bilqiyi verdim. Ama Türkiye de sunulup sunulmadığına dair birşey demedi. Türkiye de sunulmayan özellikler arasında şerit takip asistanı ve tabela okuma yok dendi sadece.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

infinity ses sistemi yok ondan bende bulamadım heeralde menüde bilgi için teşekkür ederim..

Yorum

İşleniyor...
            X