Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araba bayıldı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: araba bayıldı

Bulunduğunuz yere, Kullanım alışkanlıklarınıza ve beklentilerinize göre araç tercihleri doğar.Uzun yolda performans,konfor ön planda tuttuğum için insignia aldım.Şirket aracım Golf TDI DSG.Şehir içinde park sorunu olmaması az yakması ve otomatik olmasından dolayı kullanmayı tercih ediyorum.Sizin gibi bir sürüş şartlarım olsa idi insignia almazdım. Ama inanın Torosu da tercih konusu yapmazdım. O aracı klimalı değil 5 kişi 3 kişi bile olsanız hafif rampada bayıltırdınız. Araçların kilosu bile farklı. Toros'un üzerine bir toros daha koyup deneyin o zaman adil olur. Tabi yazılımla yapabiliyorsanız 180 beygire de çıkarmanız serbest.
    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yookane
      srk doğru insigniadan inelim rampanın yarıdan sonra torosa binelim. Rampa aşağı tekrar bineriz
      İmkanınız varsa bu tip yollarda toros kullanın çünki insignia lar tarla ve dağ arabası değil.

Yorum

hergün öyle bozuk yola girsek tabi öyle yaparım kullanmam insignia
        senede 1 iki kere denk gelir
        benim asıl sorum klima rampada yokuşta bu kadar etkilermi diyeydi
        ama dağıldı forum bana araba sattırmaya uğraşıyo
        sorumda klimayı kapatınca eskisi gibi oldu hemen araba yani
        o 5 kişiye bi 5 kişi daha eklesen banamısın demez di yarım dembiyajda olsa heryere çıkardı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yookane
          hergün öyle yola girsek tabi öyle yaparım kullanmam insignia
          senede 1 iki kere denk gelir
          benim asıl sorum klima rampada yokuşta bu kadar etkilermi diyeydi
          ama dağıldı forum bana araba sattırmaya uğraşıyo
          sorumda klimayı kapatınca eskisi gibi oldu hemen araba yani
          o 5 kişiye bi 5 kişi daha eklesen banamısın demez di yarım dembiyajda olsa heryere çıkardı

Öncelikle yarım debriaj yapmanız yanlış, debriajı anında yersiniz, yakarsınız, rampa çıkıcaksanız öncelikle devrini vermelisiniz, çıkıcağınız vitesi iyi ayarlamanız gerek, daha sonra 2den 1 e aldığınızda araç gitmeyebilir çünkü, en uygunu araç yüklü ve dik rampa ise 1. Viteste devrini vererek çıkmanız, bu şekilde bayılmaz, klima motordan ciddi oranda güç çeker ve bu kaybı hissedersiniz...

Yorum

zaten 1 viteste araba hızını alacak yol olsa bu sorunlar olmaz Rampa boşluk oyuk tümsek arabaya dikkat ettiğimizden yoksa hızını aldırıp langur lungur uzamadım

Yorum

biz işimiz geregi genelde bindimiz araçlar 4 çeker ve suv sınıfı senin anlattın yollarda biz çogu zaman klima kapatıyoruz araziye çıktımızda sen ne bekliyosun ki 1.6 araçdan bunlar nazik oyuncaklar otoyollar için ozaman gidip suv segmenti bi araç alıcaksın ama ondada bu sekil araca zarar verirsin.her aracın yeri ayrıdır bunuda unutma bende şu an captiva amarok var gerçekden otoyola çıktımda insigniamı arıyorum.
              siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
              siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
              uçan teneke fiorino

Yorum

Yanı işin özü aracına b. atma : ) Bİşi yok...
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bende 1.4 insignia var, araçta benden başka kimse yok, klima açık, dik bir yokuş, devir düşünce stop edecek gibi oldu ve gaza yüklendim araç toparladı.
                  Aynı yokuşta araç yolcu ile dolu olsaydı düşünemiyorum bile.
                  Kısacası bu araçlarda 1.4 veya 1.6 farketmez, motor ağırlığa göre küçük kalıyor. Klima açıkken araç resmen sürünüyor.
                  Eski aracım 2001 benzinli accent idi. 1.5 motor vardı, klima açık, araç full ve bagaj da full, klima açık 1. viteste ağır ağır her yokuşu çıkıyordum, motorun 1.5 olmasının yanısıra araç 1 ton olunca çekiyor ama bizim araçlar 1,5-1,6 ton, bu nedenle motorlar yetersiz kalıyor.
                  @Murat
                  2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

BENDE YAKIN ZAMANDA DAĞ YOLLARININ TADINA VARDIM. BENİM ARAÇ FULL ÇAKILIYDI VE DİK TAŞLI TOPRAKLI BİLDİĞİN DAĞ RAMPASI...KLİMAYI KAPTTIM VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE 1.VİTESTE ÇIKTIM. ÜSTELİK LPG Lİ AMA SENDE BU KADAR SORUN OLMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ.
                    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Not:Forum ortaminda buyuk harf kullanmak bagirmak,kizmak manasinda anlasiliyor lutfen kucuk harfle mesajlarimizi yazalim

Keyifli paylasimlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

eyvahhh saygılar
                        Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                        X