Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fren..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fren..

Selamun aleyküm,
    Aracimizi yeni almıştık belirttigim gibi ve suan memlekete gidiyoruz ve söyle bir sorunumuz var aracımiz fren yapıldığında titreme yapıyor özellikle yokus aşağı inerken..
    Sorun ne olabilir abilerim şimdiden teşekkür ederim.

Ynt: Fren..

Diskinizde yamukluk sorunu var

Hangi hizlarda
    Arac km nedir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

100km/h ve üstü hizlarda yapiyor Fatih abi
      Aracimiz 43bin kmde

Yorum

Sadece frene basıldığında titriyorsa fren diski yamuktur...

Yorum

Ani frenlerde olumsuz bir etkisi var mi peki abi

Yorum

Ani ve sert frenlemelerden kaçının derim, acil frenlemede durma mesafesi uzayabilir, direksiyon hakimiyeti zorlaşabilir...

Yorum

Tamam Hasan abi tesekkur ederim Ankara'ya donunce bu sorunla ilgilenecegiz alala

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YasinY
                Tamam Hasan abi tesekkur ederim Ankara'ya donunce bu sorunla ilgilenecegiz alala

Yorum

aynı sorun bende de oldu. fren diski ve balataların tamamını değiştirdim bi ara düzeldi sonradan diskten ses gelmeye başladı frene basmadan. sonra brembo getirtip taktırdım. şu an bi problem gözükmüyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selvi
                    aynı sorun bende de oldu. fren diski ve balataların tamamını değiştirdim bi ara düzeldi sonradan diskten ses gelmeye başladı frene basmadan. sonra brembo getirtip taktırdım. şu an bi problem gözükmüyor.
                    yorumunuz icin tesekkur ederim toplamda nekadara bitirdiniz bu işlemi

Yorum

FRENLE İLGİLİ BENDE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM...ARACIMDA ABS IŞIĞI YANMAYA BAŞLADI. BU İKAZI ARADA BİR ALIYORUM. BUNA ARTI OLARAKDA ÜNLEM İSARETİ VE SARI FLAŞ İŞARETİ YANMAYA BAŞLADI. FRENLER TUTUYOR FAKAT PARK TUŞUNU ÇEKTİĞİMDE PARKA GEÇMİYOR.ANCAK ARACI STOP EDİP TEKRAR ÇALIŞTIRIRSAM DÜZELİYOR ÖYLE PARK TUŞUNU ÇEKİYORUM. TABİ HAREKET EDİNCE YİNE AYNI ÜNLEM İSARETİ :s
                      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Elektronik fren mekanizmanizda sorun olabilir akunun kutup basini sokun ve takin sorun devam ederse servise gidin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

TEŞEKKÜRLER,YARIN DENİCEM FATİH ABİ. DÜZELMESSE GİDİCEM
                          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Yamuk Fren Diski İle Frenaj Zamanla Poryayı da Bozabilir.

Yorum

İşleniyor...
                            X