Dün gittim ama servis kapalıydı İnternette açık yazıyordu, bende açık olacağını sanmıyordum ama gideyim bir dedim.
Sesi iyice takip ettim bazan 3'te bile yüklenince duyuluyor. Dediğiniz gibi %95 hava olaylarıyla ilgili diye tahmin ediyorum. Yarından sonra yola gideceğim o yüzden bu aralar gösteremem herhalde. Birkaç haftaya bakıma sokmam lazım o zaman gösteririm diye düşünüyorum.
Turbo hortumundan gelen ses ve birde turbo hava boşaltıyor
meleme gibi ses te bazı turbolarda çıkıyor
ne kulak var be sende ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Az önce yayan eve girerken yol sakin sessiz, bir baktım arkadan bu glu glu sesi. (Bizim orda hafifi rampa var). Kafamı çevirdim insignia Demek bir benim araçtan çıkmıyormuş dedim kendi kendime.
benim araçtada aynı ses var , bende bi hortumları kontrol edeyim , forum dedigin böyle olmalı işte , araçlarımızla ilgili kafamıza takılan herşeyi buradan ögrenebiliyoruz. iyi ki varsınız
O ses motorun arkasında biraz aşağı doğru baktığınızda plastik bir depo var,onun altında hortum var,o hortum çıkmışsa ya da gevşemişse gelir. Kendiniz takabilirsiniz.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
O ses motorun arkasında biraz aşağı doğru baktığınızda plastik bir depo var,onun altında hortum var,o hortum çıkmışsa ya da gevşemişse gelir. Kendiniz takabilirsiniz.
6 ay oldu döndük dolaştık gene hortuma geldik. Bir halledemedik şu işi. Ama serviste baktılardı takılı dedilerdi.
Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
C 180 den mi Geliyor O Ses?
Sizde de ses geliyordu çözmüştünüz o ses bu değilmiydi?
Yorum