Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Değişik bir ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Değişik bir ses

Çok Geçmiş Olsun. Ben Bu Gün Kendi Aracımın Motorunun Arka Kısmından Fotoğraf Çektim. Üzerine Ne yin Ne Olduğunu Yazdım. Siz Yerinizden Kalkmadan Bu Hortum Görünüyorsa İşaretleyip Tekrar Gönderebilirmisiniz?

http://i.hizliresim.com/0b7dbD.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
      Çok Geçmiş Olsun. Ben Bu Gün Kendi Aracımın Motorunun Arka Kısmından Fotoğraf Çektim. Üzerine Ne yin Ne Olduğunu Yazdım. Siz Yerinizden Kalkmadan Bu Hortum Görünüyorsa İşaretleyip Tekrar Gönderebilirmisiniz?

http://i.hizliresim.com/0b7dbD.jpg
      Çok teşekkür ederim.

http://i.hizliresim.com/DolNM1.jpg

İşaretlediğim hortum,sizinki takılı gibi duruyor ama gene de elinizle asılın bakalım,belki gevşektir.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

http://i.hizliresim.com/4YLBr4.jpg

Elimle çizdiğim yerden aşağı doğru asılın. Ucu L şeklinde,sevgiler...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Valla Üşenmadim Gittim Arabama Ve Motorun Arka Kısmını Görüntüleyen Fotoğraflar Çekip Kurcaladım. 1 Değil 2 Tane Hortum Gitiyor Basınclı Kaba. Bi Tamesi Hafif Gevşek Gibiydi. Sabitledim Yukarıya Doğru Şimdi Aracımı Dış Yıkamaya Getirdim. Kesti Gibi. Sıcak Motorla Deniycem Birazdan. Eve Gidince Henüz Çektiğim Fotoları Yayınlamayı Düşünüyorum.

Yorum

Valla Üşenmadim Gittim Arabama Ve Motorun Arka Kısmını Görüntüleyen Fotoğraflar Çekip Kurcaladım. 1 Değil 2 Tane Hortum Gitiyor Basınclı Kaba. Bi Tamesi Hafif Gevşek Gibiydi. Sabitledim Yukarıya Doğru Şimdi Aracımı Dış Yıkamaya Getirdim. Kesti Gibi. Sıcak Motorla Deniycem Birazdan. Eve Gidince Henüz Çektiğim Fotoları Yayınlamayı Düşünüyorum.
            Abi ben işretledim ya,işte o hortum çıkıyor.Sesi yapan o.Yukarı doğru itince gevşek gibiydiyse ondan gelir ses.Gene çıkarsa biraz Uhu ya da sıvı yapıştırıcı sürüp takıver.Güle güle kullan. Diğer arkadaşlar da baksın çünkü bazı servisler bilemeyebiliyor.

Yorum

http://i.hizliresim.com/4YLBr4.jpg

O sesi yapan büyük ok ve elle işaretlediğim hortumdur arkadaşlar.Ona bakın,çıkıksa takın.Eğer çıkmışsa o sesi sürekli yapar,gevşekse de yukarı itin,gene çıkarsa Uhu tarzı yapıştırıcıyla azıcık yapıştırın.

Yorum

Sayın tornado öncelikle size geçmiş olsun.
                Ben hortumun ucuna şimdi bakabildim El feneriyle görebildiğim kadarı ile benimki takılı gibi. Ama sizin dediğiniz yerdeki değilde resimdeki T nin sağındaki tam olarak oturmamış gibi gözüküyor. Onlarda çıkacak gibi değil. Akşam karanlığında bu kadar görebildim. Yarın gündüz gözüyle bakayım. Yeri de ters bir yerdeymiş bu arada.
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Evet. Çozüm Tamam. Biraz Türk Aklı İle Aracın Dışından Görünemeyen Söz Konusu Basınçlı Kap ın Önce Bir Kaç Fotosunu Çekiverdim. Bereket O Kısımda Yağlanmadan Paslanmadan Kolunu Uzatabileceğin ve Foto Çekebileceğin Kadar Büyük Boşluk Var. Fotoğrafları Çekip İnceledikten Sonra Elimi Uzatıp İki Hortumu da Yukarı Doğru Bastırıverdim. Bi Tanesi Oldukça Gevşekti. Sonra Yakın Çevrede ve Aracımı Koyduğum Otopark ın Rampalarında Defalarca Denedim. Sinir Bozucu Ses Yok Oldu Hakkaten, İnanılır Gibi Değil.
                  Hakikaten Teşekkür e Değer ve En Önemlisi Doğru Bir Bilgiyi Paylaştığın İçin; Teşekkürler Tornado. Ameliyat ın İçin de Tekrar Geçmiş Olsun.
                  İşte Operasyonun Hemen Öncesi Çektiğim Fotolar;

Yanlız Bir Şeye Dikkat Ettim; Bu Yaklaşık 3mm. Kalınlığındaki Hortumlar Buraya Gelene Kadar Bir Sürü Yol Kat Ediyor ve Ara Kısımlarda da Yine Ayrıca Kelepçeli Bağlantılar Var. Bende Sıkıntı Kayboldu. Ama Tüm Kelepçeleri Kontrol Etmeyi de Ben Ayrıca Tavsiye Ediyorum.
                  Arızaya Sebep Düşüncem İse Bu Bağlantıların Baş Aşşağı Duruyor Olması ve Sarsıntıdan Kaynaklı Olması.
                  Bende İşe Yaradı Umarım Herkeste İşe Yarar.

Yorum

Deniz Bey,teşekkür ederim. İşaretledigim yeri ve hortumu bulduysaniz korkmayın. Ses oradan geliyor. Takılı olmasına aldanmayin. Yukarı doğru ittirin muhtemelen gevşektir. Beschler İnsignia abimiz de takılı demişti ama gevşemiş o halletti.Siz de halledersiniz, sevgiler.

Yorum

Evet. Çozüm Tamam. Biraz Türk Aklı İle Aracın Dışından Görünemeyen Söz Konusu Basınçlı Kap ın Önce Bir Kaç Fotosunu Çekiverdim. Bereket O Kısımda Yağlanmadan Paslanmadan Kolunu Uzatabileceğin ve Foto Çekebileceğin Kadar Büyük Boşluk Var. Fotoğrafları Çekip İnceledikten Sonra Elimi Uzatıp İki Hortumu da Yukarı Doğru Bastırıverdim. Bi Tanesi Oldukça Gevşekti. Sonra Yakın Çevrede ve Aracımı Koyduğum Otopark ın Rampalarında Defalarca Denedim. Sinir Bozucu Ses Yok Oldu Hakkaten, İnanılır Gibi Değil.
                      Hakikaten Teşekkür e Değer ve En Önemlisi Doğru Bir Bilgiyi Paylaştığın İçin; Teşekkürler Tornado. Ameliyat ın İçin de Tekrar Geçmiş Olsun.
                      İşte Operasyonun Hemen Öncesi Çektiğim Fotolar;

Yanlız Bir Şeye Dikkat Ettim; Bu Yaklaşık 3mm. Kalınlığındaki Hortumlar Buraya Gelene Kadar Bir Sürü Yol Kat Ediyor ve Ara Kısımlarda da Yine Ayrıca Kelepçeli Bağlantılar Var. Bende Sıkıntı Kayboldu. Ama Tüm Kelepçeleri Kontrol Etmeyi de Ben Ayrıca Tavsiye Ediyorum.
                      Arızaya Sebep Düşüncem İse Bu Bağlantıların Baş Aşşağı Duruyor Olması ve Sarsıntıdan Kaynaklı Olması.
                      Bende İşe Yaradı Umarım Herkeste İşe Yarar.
                      Değerli abim,ise yarasin diye paylaştım zaten. Herkeste işe yarar çünkü o sesin kaynağı orası. Çıkabilir gene eğer çıkarsa Uhu gibi çok tutmayan sıvı yapıştırıcı ile azıcık yapıştır, güle güle kullanın. Dua edin yeter...

Yorum

Dualar Seninle Olsun Kardeşim. Tekrar Çok Teşekkürler.

Yorum

Aboov. İyi uzanmışsınız oraya. Sizin sorunun çözüldüğüne sevindim. Benim araba garajda iki yandan erişim imkanı olmadığından önden erişmeye çalıştım onda da sizin resimler kadarını bırakım hortumun ucunu bile göremedim. Yarın hem gündüz gözüyle hemde arabayı açığa alıp bakayım.
                          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ben teşekkür ederim.Sevgiler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                              Aboov. İyi uzanmışsınız oraya. Sizin sorunun çözüldüğüne sevindim. Benim araba garajda iki yandan erişim imkanı olmadığından önden erişmeye çalıştım onda da sizin resimler kadarını bırakım hortumun ucunu bile göremedim. Yarın hem gündüz gözüyle hemde arabayı açığa alıp bakayım.
                              O kadar değil korkmayın. Yerin açıkta bakın halledersiniz.

Yorum

Valla Yaklaşık 20 den Fazla Poz Çektim. En İyi 4 Tanesi Bunlar. Sağ Taraftan Yanaşınca Kol Uzanıyor. Şimdiden Geçmiş Olsun.

Yorum

İşleniyor...
                                X